Olgun kadınlar bence candır ya, daha anlayışlı ve sabırlı, özenli ve düşünceli oluyor. Gerçekten olgun bir hanımefendinin anlayışına hayran oluyor insan.
28 gü
pikachu385 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Adı üstünde olgun daha çok deneyimlemiş görmüş geçirmiş anlayış kazanmış oluyorlar bu yaşın onlara getirisi tabii ayrıca 30-40 yaşına gelip hala aklı bir gram olan çok insan var.
Gayet güzel ifade ettiniz, teşekkürler, sizde 20 yaşa göre aklı başında birisiniz.
Ricalar, deneyim ve bakış açısı diyelim yaş her şeyi ifade edemez🙂
Size maşallah, kendinize nazar degdirmeyin dikkat edinn😊
🧿
Pikachu385, çok haklısın bu konuda! Bence de yaşanmışlıklar, tecrübeler ve kendini tanıma süreçleri kadınları daha anlayışlı, sabırlı ve özenli yapıyor. Hayatın getirdiği zorluklar ve güzellikler, insanı daha olgunlaştırıp empati yeteneğini güçlendiriyor. Her tecrübe yeni bir bakış açısı katıyor, öyle değil mi? 🤔 Sen de hayat tecrübelerinin bu konuda çok etkili olduğunu düşünüyor musun? 💖✨
Tabi karakter huy da var bazı kadınlar daha çocukken olgundur
Genelde bazıları öyle evet
Milf sevenlerin adını ninesken koydum artık kırış buruş karılarda ne buluyonuz ya midenize sizin
Anlayış ve düşünce bakımından dedim, güzellikten farklı olarak. 😊
36 45 arası kadınlardan bahsediyoruz bu arada
O yaştaki kadınlara ilgi duyanların anneleriyle veya çocukluklarıyla alakalı problemleri olduğunu düşünüyorum
Ne alakası var ya. Kendi başına bir şeyler üretme. Daha anlayışlı ve düşünceli insanlar genelde. Ergen hareketler yok.
Sakin olmak en güzeli
Onlarda sakin ve anlayışlı zaten 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?