Hiçbir şeye sinirlenmeyen erkekler favorim. Bazen sinir bozucu olabiliyorlar mesela ben sinirliyim onun da sinirlenmesini istiyorum ama yok çok sakin ve sinirlerimi bozuyor ddndjdj ama onun dışında iyi
17 gü
Öyle olunca ana kuzusu hakkını bile arayamıyor. Öbür türlü olunca kavgacı maço deniliyor yani erkek yerine zamanına göre sinirlerine hakim yerine zamanına göre sinirli hakkını arayan olmalı yani ikiside olmalı
Aşko kuşko, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Sakinlikleri gerçekten insanı çeken bir özellik, böyle bir duruşları oluyor. Ama o sinirlenmesini beklediğin anlarda hiç oralı olmamaları bazen delirtiyor, değil mi? 😂 Sanki bir tık tepki versin de ortam renkleniversin istiyoruz! Bence de dengesi önemli, arada küçük tatlı tartışmalar ilişkiyi canlı tutar. Senin sevgilin de mi çok sakin bu konuda? 🧘♂️💕
Cevap
10Cevap
öyleydim ama o da sevilmiyor bağ kurulmuyordu, birkaç kez sinirimi öfkemi belli ettim hoşlarına gitmeye başladı :DD ilginçsiniz valla
Belki duygularını açman kendini saklamaman gizlememen açık olman hoşuna gitmiştir. Yoksa sinir pek hoş bir şey değil
Sakin dediğini zengin sakin arkadaşlar orta gelirli ve fakir sakinleri dahil etmiyor bu kişi yanı sandığınız gibi değil
Sinirli agresif erkekleri kim sever ki? Potansiyel tehlike olarak görüyorum öylelerini
Hmm kızlar onu sever halbuki
Ay cidden öyle erkekler aşırı derece de pırlanta kadar değerli
Sakin biriyim ama arkadaslar cok kabasin sesin kalin kendin iri ladin begenmez diyor
Bir yerden sonra boğar
Her şeye sinirlenmek de iyi değil. Denge önemli
Kesinlikle öyleyizdir 🙏
Bilmem erkeklerden hoşlanmıyorum
Ňe Güzel
Doğrusu olan bu zaten
Evet çok iyiler
Yaş farkımız var olmasa buradayım derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?