Ne bilim yaklaştığım zaman kızarıyor nefes alışı değişiyor çok eğlenceli ve hoş.
Bence baskın ve lider karakterin var, insanlar uzwrinde etki birakmak senin icin zevklerin nirvanasi
Nedwn boyle dusunuyorum? Albenisi olmayan bir erkek hele ki utangacsa cogu kiz tarafindan dikkate bile alinmaz
Buyuk ihtimal akrep burcusun sevdigin renk kirmizi
Karsi cinse patron kimmis demeye bayiliyorsun
Bazende bir erkegin kollarinda kaybolmak istiyorsun nadir kiz tipi bu, nesli tukeniyor
Keşke herkes senin gibi düşünse 😍
Utangaç değil; tutkulu erkekleri beğenirim. Onlar da etkileniyor :)
*Gecen bol olsun.*
Aynen ve temiz genelde digerlerine gore
Ne guzel mikropsuz saf temiz
Gecen ilk kez biriyle opustum hemen agzimda yara cikti bir kizla daha sevgiliymis bic igreniyorum yaa
Ne guzel
Ban teline kontrol et seni nasil kaydetmis
Super seviyor gibi seni
Cinsellik var mi
Super yaa banada keske boyle biri denk gelse
Rol mu yapiyor acaba :D
Abartmis
Cevap
116Cevap
Bu adam utangac olma ne olur adam zımba gibi her kızın dibi düşer kimse ne utangaclıgıyla ne karekteriylede ilgilenmez
He canim he. İkide pisi pisi sallayin tam olsun :D İki gun sonra da sunepe dersiniz. Ne oyle kedi gibi. Hani her dakkaysa problem o. Kedi oldugu zaman olur aslan oldugu zaman olur ama her dakka kedilik iyi degil...
Hayır utangaç erkekler çekiçi değil
Yakışıklı utangaç erkekler karşı cins için çekici
Yoksa tipsiz utangaca siz bakarmisiniz?
Kraaal güzel söylemişsin
Doğru reis sonuna kadar arkandayım 😄 parti kur oy vereyim😄😄
Katılıyorum ergenlikte suratıma bakmazlardı. Utangacliktan ne çektim be. Elidoru zengin ettim 😊
Reis bende utangactim kızlar bakmiyordu ergenlikten sonra tıp vücut yerine oturdu. simdide bana yazanlarin direk konuya girişlerinden utanır hale geldim😉
Şöyle bir gerçek var. Utangaç bir erkek yakışıklı ise çekici olabiliyor. Geçenlerde rastladım böylesine. Adam o yakışıklı haliyle utangaçtı be... Gel de etkilenme şundan.
Ne utangacı ne de kendine güveneni dikkatimi çekiyor erkekler cins olarak dikkatimi çekmiyorlar artık
Utangaçmış gibi rol yaparsan bazen öyle
Yaparım hiç kız eli elime değmedi gibi ahaha çekici yoksa sürekli olursa hayır kadınlarla ilgilenmiyor bile sanilabilirsin
Bunu hoşunuza gittigini bilseydim bu kadar uğraşmazdim demek isterdim ama hala çok utangaç biriyim bırak karşı cinsle konuşmayı erkeklerle bile muhabbet ederken kizariyorum😄
Heyecanlanan bir insanım ama kızardığım söylenemez içten içe. Biraz da bilmiyorum, konuşma ve arkadaş canlısı olduğum için hemen ısınıverip normale dönüyorum galiba.
Utangaç erkek çocukları çok tatlı oluyor. Bayılıyorum onlara
bu görseldeki mi utangaç?
utangaç budur ;
Utangaçlık kadınlara yakışıyor, erkek dediğin duruşunu koymalı ortama veya yanındaki bayana. İlk okul çocuğumu lan bu iki yanaştın diye kızarıp nefesi değişecek :D Nasıl yaklaşıyon sen adamlara :D
Bence değil yani Bir erkeğin bir mekana gittiğimizde oturduğumuzda Kendine güveni olması lazım Yoksa ne yapayım ben onu
Bencede kesinlikle, utangaç bir erkek isterdim evlenmek için
Utangaç erkekler çok çekici ama onu sadece yaklaştığında utandırabilmen üzücü
Erkeğin özgüveni olacak ne o öyle utangaç erkek mi olur.. Bırak bulaşık yıkasın eşarp bağlasın ondan erkek olmaz
Nerelerde ve kime göre utangaç olduğu mühim. Her konuda utangaç erkekleri sevmiyorum. Özel birine karşı olursa tabiikide hoş bir durum.
Evet bayağı eğlenceli ama karakteristik olarak değil sevdiği için utanan
Sen daha çok kaslı olsun der gibisin ama hayırlısı 😂
Bende oyle cok utangacimdir ama cekici oldugumu dusunmuyorum 😂😂
Katılıyorum ergenlikte suratıma bakmazlardı. Utangacliktan ne çektim be. Elidoru zengin ettim 😊
Katılmıyorum yani😊
Bizi kızartacak neymişsin sen yaa böylesi benimde karşıma cıksın.
burda rahat bir şekilde yazarım ancak karşıma gelirse bir bayan donar kalırım
Bilmiyorum bende utangaç biriyim ama dışarıdan baksam kendime sanırım çokta çekici bulmam
Evet resimdeki gibi olabiliyorsa sakıncası yok ta😂😂😂nerdeeee😉😅😅
Gel 😂
Olgunluk seviyem üst düzey gel biraz konuşalım 😀
Ama resimdeki gibi olabiliyosa demişsin é okadar olmadığım için utangaç olmama gerek yok😂
Ya neyse ne takip ette beni yazabilim sana 😂
kaslı maslı havalı olmayınca benim gibi utangaçları hep eziyor kadınlar nedense...
Beni kastediyorsun bende de oluyor. Ama bütün kız arkadaşlarımın yanına gittiğimde. Onlar başlatmazsa konuşamıyorum bile. Çekip gidiyorum sonra
Bende de oluyor o hiçbir kızla konuşamıyorum terlemeye başlıyorum yüz yüze gelince
Utangaçlık kendini ifade etmeni engelleyecek bir seviyedeyse değil.
Özgüvenli biriyim o yüzden özgüvenli erkekler daha iyi
Erkeğin ağzı laf yapmalı ve eğlenceli biri olmalı. Utangaç erkekleri pek çekici bulmuyorum.
Birde utangaç erkekler kendilerini "efendi erkek" olarak tanıtıyorlar bu ne kadar doğru acaba?
Diğer erkekler gibi aklımız tek o konuya çalışmıyor. Bizim amacımız sevgi, evlenince her şey olur.
Ciddi değilsek, zaten bir şeyler yaşanmamalı; kız da zora düşmemeli.
Evlenmeden önce, öpersin yanağından, sarılırsın ama dudak dahi olmamalı bence.
Edep meselesi bu.
Ha siz gidip diğer türleri seversiniz, genelde kötüler sevilir; kaba, hödükler...
ben de utangaç biriyim ama kimseyi çekmişliğim yoktur :D
Bence pek çekici değil ama aras ise işler değişebilir djdhs
hayır erkek dediğin sert olucak kodu mu oturtucak hiç sevmiyorum karı gibi erkekleri mesela dün gece flörtüme iyi geceler dedim bas git dedi nası hoşuma gidiyo
Ahahahah hanımcı olmıcak diyosun yani
ya bir kere hiç unutmuyorum sesim değişmişti bildiğin ya nası utanmaksa o :D :D
Yaklasirsin oyle utangaclara.
Sonra biri denggelir
Yapisir birskmaz gorursun
Bence özgüveni tam olup ne istediğini bilen ve karşı tarafa bunu geçirebilen erkekler daha çekici ve yakışıklı olur
Öyle sessiz sakin ve utangaç erkeklerden çok fena cevherler çıkıyor söyleyeyim😋😏
Bence değilim ecel terleri döktüğümü bilirim heyecandan 😂
Bende aşırı çekingenim kendim gibi cekingenleri görünce mutlu oluyorum
Siz kızların çoğu girisken ama sadece kendileriyle sevgili olan biri ister oda zor :)
haydaaa yine mi kriterler degisti 😃
bâkir olmasi da sart mi
Ben utangaç mıyım diye sorduğum soruya kimse gelmemişti.
Bu soru uçmuş.
Vay anasını.
Utangacim ama çekici olduğumu kimse söylemedi şimdiye kadar
Üniversite yıllarmda ben de utangaçtım. Hiç bir artısını görmedim.
Kızlara sarar bu erkekler cunki dislerine göre oluyolar
Buna ilk defa şahit oluyorum.
Çünkü diğerleri ilk buluşmada yatağa atmıyoruz diye küsüyorlar. :)
Utangaç erkek yoktur, utangaç numarası yapan erkek vardır.
Emin misin
Çok utangaç olması çekici değil.
Utangaç olsak özgüveni yok diyorsunuz olmasak abaza sizin ne istediğiniz belli değil
Bence değil nerde ne yapacağını bilmiyor genelde onlar
prensesimi buldum 😂
Öyle mi gerçekten tamam bundan sonra utanıyormus gibi yapicam 😂
utangacım kız karşısında çabuk heyecanlanıyorum ama çekici olduğuma emin değilim.
Sanırım bu ben daha sabah bir kız 2 dakika bana baktı ama ben ona bakamadım 😂
Evet çok çekici mesela ben çok utangacım çok çekiciyim
Bana bile itici geliyor kızlara hayli hayli itici gelir
Sorduğun sorulara bir göz attım :) Hepsi bir birinden sakat sorular Anlıyorum yalnızlık çekiyorsun :'(
Sıç B0kunla Oyna <3
Kesinlikle utangaç olmalı bir erkek yakışıklı olduğunu bilip gereksiz özgüvene sahipse onla olmaz
Utangaç biriyim, tip normal ve bir iki ayda karşısımdakinin gönlü geçiyor yani benim için kısa bir süreç :/
Ah bu şapşikler yok mu birde kızarırlar yanlarına gidince cok tatli olurlar.
Utanma hissi iyidir. Insanı kotuluk yapamaktan alıkoyar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar