Benim sevgilim Filistinli. Ama orada yaşamıyor. Hakkında pek bilgim yok. Aileleri nasıl? Akrabalarla görüşülür mü?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim sevgilim Filistinli. Ama orada yaşamıyor. Hakkında pek bilgim yok. Aileleri nasıl? Akrabalarla görüşülür mü?
kiracilarimizdan biri Filistinliydi. Karisina kapıdan çıkmayı pencereden bakmayi yasaklamıştı. Eve zam dönemi pazarlığa gidince esi çay yapınca oda kapısına eşi getirir kapıdan adam alır bize servis yapardi. Sitede kapıcı aidat istiyor diye kapıcıyı dovmustu. Cimri ahlaksiz katı esine yobaz biriydi. Daireyi ben kız kardeşime hediye etmiştim. Kardeşim kiraya vermişti emsallerinin çok altında kalınca yıllar içinde kendimi hapisten yeni çıkan abisi olarak tanıtmış kirada güncel değerlere gelmesini sağlamıştım. Tam bir totostu
alayının hamina
Benim dayımda pencereden bakmayı yengeme yasaklamıştı 🤦🏼♀️ pazara bile göndermezdi. Dayım Türk. Kendini geliştirmiş, ileri görüşlü birisi. Instada erkek arkadaşlarım vs var. Konuşma diye kıskanır ama her erkek gibi. Öyle kısıtlayıcı vs değil. Para konusu da durumu çok iyi. Küçük paraların lafını yapmaz, kirasını da 3 aylık veriyo zaten. Korkum bu yanlar değil de, kökleri olmaması. Ait hissettiği bi yer yok. Beni bu yanı korkutuyo açıkçası. İlişkide bu yön nasıl olur diye
Araplarpis oluyor ya, yanlış anlama kaldığım apartmanın her gün içine ediyorlar geçen bildiğin merdivenlere yiyecek dökmüşler üstlerine basmışlar toprak bile dökmüşler uln evde toprağı nereden buldun da 5. Katta ne işi var ayreten camdan çöp falan atıyorlar sokağa, bunları yapanlar avrupa da bir de
Buraya gelen Suriye'nin iti kopuğu Suriyeliler öyle maalesef. Suriyelileri bende sevmiyorum. Cidden pisler. Ama pis değil, aksine temizlik takıntılı 😅 adam tek başına, 2 güne bir çamaşır makinesi çalıştırır. Üstü başı parfüm, temizlik kokuyo. Pis birisi değil ki. Koksa görüşülür mü 🤦🏼♀️ en son birisiyle tanışma için buluşacaktık. Türktü bu kişi. Ailesinin yanından köyden geldi. Ve ahırları vardı. Yanıma ahıra giydiği montu giymişti. İnsan bi montunu yıkar, üstünü başını yıkar. Öyle gezilir mi? Buluşmaya öyle gelinir mi 🤦🏼♀️ Hayvan kokusu burnuma kadar işledi valla, temizliğin ırkı yok o yüzden ya 😶
Komşularım sadece Suriyeli değil ırak'lı, lübnan'lı, fas'lı ve katarlı
İşte Filistinli yok ki amaaa :)
Olmaz olur mu onlar da var ama seninki temiz çıkmış Allah'tan
İyi insanlar he filistinliler. Aileyi çok sayarlar
Evet gerçekten aile saygısı çok büyük. Bide zaten aileleri savaşta vs olunca daha da hassaslar. Tek korkum bağlılık hissetmiyo. Ülkesi olmadığı için var ama yok:/ sürekli ülke ülke gezmek istiyo. Evlendiğimiz zaman 3 ay orada, 5 ay burada kalmak istiyo. Belirli bi yerde kalmak istemiyo. Bi bakıyorum evini dağıtmış, yurtdışına gidiyo. Gezmesi güzel ama toprak, aidiyet duygusu yok. Bu beni çon düşündürüyo. Acaba aile kurunca da bu duygusu eksik kalır mı ki? Bide ben bi evim olsun hep oraya dönelim isterim. Gezilir tamam ama 3 ay değil. 1-2 hafta tamam
Haklısın 🥲
Canım benim, sevgilinin Filistinli olması ne kadar hoş! 🥰 Farklı kültürlerden insanlar tanımak çok heyecan verici! Arap kültüründe aile bağları gerçekten çok güçlüdür, akrabalarla sık görüşmek ve onlara saygı göstermek çok önemlidir. Bence bu çok güzel bir şey, değil mi? 😊 Mutlaka sıcakkanlı ve misafirperver bir aileyle tanışacaksın. Peki sen bu duruma nasıl bakıyorsun, biraz endişeli misin? ✨
Cevap
9Cevap
karaktere göre değişir..
Çalıştığım yerde bir sürü var. Köksüz insanlar hiçbir yere karşı bağlılıkları yok sana karşı olmasınıda bekleme. Çok dürüst de değiller.
Ohhh evet. Bunu hissediyorum bende. Kendilerini sorumlu hissetmiyolar
O yüzden uzak durmakta fayda var diyorum tabi sizin bileceğiniz şey.
İyiler bence benim Bi tane Filistinli arkadaşım var çok iyi zengin birisi
Bunu sevdim çünkü maaşını daha bilmiyorum. Sonuçta Türk vatandaşı değil ve evlenince özellikle sağlık için mecbur özel hastane tercih edeceğiz
Nasıl tanıştın
İş için
Ne işi
Dil olarak uyum sağlamak zor ama kişilik kalekter tam bilmiyorum
O doğru 😭 ingilizce konuşuyoruz. Ama arada kendi dilimde de şakalar yapmak istiyorum 😬 ingilizce Türkçe'ye göre çok kısıtlı bi dil, kendini tam ifade edemiyosun. Basitleşiyo İngilizceye çevrilirken
annene sor kocasi arap zaten
Senin basibinde varsa olur yaşlarınız kaç
Ben 33 o 40
İlk evliliğin mi peki ne zamandır tabıyorsun
Hic evlenmedim. Olursa ilk olacak. Yeni tanışıyoruz
Yani sen bilirsin durumu naıl peki onundamı ilk evliliği bakire misin peki sen
şeyleri büyük ve cok istekliler
Şeyi büyüktür
Of aklınız fikriniz hep orada ya
Filistinli hayırlısı
0538 521 70 79
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?