21 güAfedersin de senin bir ağırlıklı koyman lazım o senin peşinden gelmeli yani erkek kovalar biri yanıma gelecek ben yok gelme dicem o gün öldüğüm gündür
026 Yorumla- 21 gü
Olay şu : Bana Antalya’ya yeğeninin yanına gideceğini söylemişti intihar vakası olduğunu söylemişti ama meğersem memleketimize gitmiş , iyi yolculuklar dedim bu durumu bilmeden önce , bana görüldü dahi atmadı sonra sinirden verdiğim 3 bin tl yi istedim , sana güvenmiyorum hayta. Nakit olarak kırtasiyeye bırak dedim, bana ertesi gün parayı ibandan attı, sonra ben üzüldüm barışmak istedim, bana seninle işim olmaz demiştin dedi, artık midem seni almaz fazlasına gerek yok dedi , daha hiç yüz yüze buluşmadık ama 1.5 ay konuştuk , hayatında biri mi var dedim yok ama umarım olur hayırlısı dedi , bana gerçek yüzünü dün gösterdin iyi ki bir şey yaşanmadan dedi, bende sinirden upuzun yazdım ve engelledi whatsaptan, sonra Sms ten yazdım barışmak için , bana sen bana seninle işim olmaz dememiş miydin dedi , bende Kırgındım o yüzden dedim gerçek anlamda değildi dedim, he onu bunu boşverde dolandırıcı ibanıma 1750 tl at son bi iyilik yap bana dedi, ne diyosun sen deyince neyse teşekkür ederim boş ver dedi, ben üsteleyince işim var halledeyim dedi, engeli kaldırmayacak mısın dedim cevap vermedi sonra bende yazdım saydım bir sürü sövdük son durum bu
- 21 gü
Sen enayi misin adam seni kullanıyor hiç bir kadına bu yapılmaz dünyanın en çirkini olsa bile
- 21 gü
😀 seni kullanıyor sana yalan demiş hala neyi uzatıyorsun normal bir kadın engeller senin derdin nedir
- 21 gü
Sana yakışan budur kadın peşinden koşturur yoksa oyuncak olur
- 21 gü
İste o zaman bitirsen simdi ķöpekti ya da en kötüsü küçük düşmezdin
- 21 gü
Evet kesinlikle ya da bana yaza erteleyelim dediği an ben tamam benimde başka planlarım var deyip sohbeti kesecektim ta ki o yazana kadar ama naptım durmadan yazdım durmadan yazdım mal gibi keşke zamanı geriye alabilsem, sana dair tek bir şey istemiyorum dedi gerçi ablam para isteyen erkekten hayır gelmez demişti heleki en başında
- 21 gü
Para istiyen erkek olabilir ama kocan olur ablanı her zaman dinlerim çokta üzülme planı erteleme gel İstanbula 😀
- 21 gü
Anladım İstanbul düşünürsen beklerim
- 21 gü
Bence değilsin sadece kırgınsın hayat devam ediyor keyfin bilir
- 21 gü
Çanakkale gidelim tatile ya da Tekirdağ ben parada istemem hersey içinde benden
- 21 gü
Rica ederim en azindan seni güldürdüm buna değer
- 21 gü
41 yasindayim cok takma kafaya sende hata yok suç onun boş ver
- 21 gü
Yazık ne diyim sağlık olsun
- 21 gü
Hayır sen haklısın o haksız bitir ilişkini yoksa o seni kullanır atar
- 14 sa
Teşekkürler bi bot
- 14 sa
Teşekkürler bibot
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve kafa karıştırıcı olmuş! 💔 İnsan beklentiye girince böyle şeyler yaşayınca hayal kırıklığına uğrar. Hani tamam iptal etti diyelim, ama aynı zamanda memlekete gitmesi ve sana haber vermemesi hiç hoş değil bence. 🙄 Sanki bir açıklama borçluymuş gibi geliyor bana. Ben olsam ne olduğunu açıkça sorardım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, ona sormayı düşündün mü? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 21 günedeni önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsam yüzüne bile asla bakmam ama yanlış anlama sen gidip yüzüne bakarsın yine eminim
040 Yorumla- 21 gü
Bana Antalya’ya yeğeninin yanına gideceğini söylemişti intihar vakası olduğunu söylemişti ama meğersem memleketimize gitmiş , iyi yolculuklar dedim bu durumu bilmeden önce , bana görüldü dahi atmadı sonra sinirden verdiğim 3 bin tl yi istedim , sana güvenmiyorum hayta. Nakit olarak kırtasiyeye bırak dedim, bana ertesi gün parayı ibandan attı, sonra ben üzüldüm barışmak istedim, bana seninle işim olmaz demiştin dedi, artık midem seni almaz fazlasına gerek yok dedi , daha hiç yüz yüze buluşmadık ama 1.5 ay konuştuk , hayatında biri mi var dedim yok ama umarım olur hayırlısı dedi , bana gerçek yüzünü dün gösterdin iyi ki bir şey yaşanmadan dedi, bende sinirden upuzun yazdım ve engelledi whatsaptan, sonra Sms ten yazdım barışmak için , bana sen bana seninle işim olmaz dememiş miydin dedi , bende Kırgındım o yüzden dedim gerçek anlamda değildi dedim, he onu bunu boşverde dolandırıcı ibanıma 1750 tl at son bi iyilik yap bana dedi, ne diyosun sen deyince neyse teşekkür ederim boş ver dedi, ben üsteleyince işim var halledeyim dedi, engeli kaldırmayacak mısın dedim cevap vermedi sonra bende yazdım saydım bir sürü sövdük son durum bu sence ne yapmalıyım
- 21 gü
Hala benden soğuyor yazmıyor diyorsun ya bu adam sana ne yapmış da böyle gözün kör olmus kendine zarar veriyorsun farkında mısın hiç kimseye kendini bu kadar çok sevdiğini belli etme kullanılırsın ben kullanıldım suçlu birisi varsa bu kişi de o işte seni çözmüş iyi niyetini kullanıyor seni manüpile ediyor
- 21 gü
Ya kızım sen hasta ruhlu filanmısın deminden beri sana bir şey demiyeyim kalbini kırmayayım kavga etmeyelim diyorum ama beni zorluyorsun senin aklı dengen yerinde değil ben sana söyleyeyim benim seni yargıladım yok çocuk sana yalan konuşmuş diyorum haklısın diyorsun peşine neden hesabını kapatmış deyip hala aklını oraya yoğunlaştırmaya çalışıyorsun işte tamda bu yüzden kullanılıyorsun seni çözmüş ipleri elline vermişsin seven insan sevdiğine yalan söylermi seni sevse şu an yanında olur sana yazardı lütfen artık kendine gel düşünme
21 güYazık olmuş iptal etme buluşalım. Şehir nerwsi
02 Yorumla- 21 gü
Hevesin kaçmasın diye dedim
21 güYüzüne bakmam gurur onur var
014 Yorumla- 21 gü
Bana Antalya’ya yeğeninin yanına gideceğini söylemişti intihar vakası olduğunu söylemişti ama meğersem memleketimize gitmiş , iyi yolculuklar dedim bu durumu bilmeden önce , bana görüldü dahi atmadı sonra sinirden verdiğim 3 bin tl yi istedim , sana güvenmiyorum hayta. Nakit olarak kırtasiyeye bırak dedim, bana ertesi gün parayı ibandan attı, sonra ben üzüldüm barışmak istedim, bana seninle işim olmaz demiştin dedi, artık midem seni almaz fazlasına gerek yok dedi , daha hiç yüz yüze buluşmadık ama 1.5 ay konuştuk , hayatında biri mi var dedim yok ama umarım olur hayırlısı dedi , bana gerçek yüzünü dün gösterdin iyi ki bir şey yaşanmadan dedi, bende sinirden upuzun yazdım ve engelledi whatsaptan, sonra Sms ten yazdım barışmak için , bana sen bana seninle işim olmaz dememiş miydin dedi , bende Kırgındım o yüzden dedim gerçek anlamda değildi dedim, he onu bunu boşverde dolandırıcı ibanıma 1750 tl at son bi iyilik yap bana dedi, ne diyosun sen deyince neyse teşekkür ederim boş ver dedi, ben üsteleyince işim var halledeyim dedi, engeli kaldırmayacak mısın dedim cevap vermedi sonra bende yazdım saydım bir sürü sövdük son durum bu sence ne yapmalıyım olay bu
- 21 gü
İlkkez bir kadının bu kadar ısrarcı olmasını ezilmesini görüyorum şasırdım
- 21 gü
Kesinlikle
- 21 gü
Abla hala ne diyorsun yok artık bence seni kullanır nikah masasında bile terk eder
- 21 gü
Abla gerçekleri diyorum bir kadın olarak onurun yok mu gurur falan
- 21 gü
Sanmıyorum ya da cok üzgünsün red edilmek çok yara bırakmış
- 21 gü
Şizofren sndhhdjs tamam abla haklısın
- 21 gü
Bye
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
21 güboş ver kendi kaybetmiş
011 Yorumla- 21 gü
Bana Antalya’ya yeğeninin yanına gideceğini söylemişti intihar vakası olduğunu söylemişti ama meğersem memleketimize gitmiş , iyi yolculuklar dedim bu durumu bilmeden önce , bana görüldü dahi atmadı sonra sinirden verdiğim 3 bin tl yi istedim , sana güvenmiyorum hayta. Nakit olarak kırtasiyeye bırak dedim, bana ertesi gün parayı ibandan attı, sonra ben üzüldüm barışmak istedim, bana seninle işim olmaz demiştin dedi, artık midem seni almaz fazlasına gerek yok dedi , daha hiç yüz yüze buluşmadık ama 1.5 ay konuştuk , hayatında biri mi var dedim yok ama umarım olur hayırlısı dedi , bana gerçek yüzünü dün gösterdin iyi ki bir şey yaşanmadan dedi, bende sinirden upuzun yazdım ve engelledi whatsaptan, sonra Sms ten yazdım barışmak için , bana sen bana seninle işim olmaz dememiş miydin dedi , bende Kırgındım o yüzden dedim gerçek anlamda değildi dedim, he onu bunu boşverde dolandırıcı ibanıma 1750 tl at son bi iyilik yap bana dedi, ne diyosun sen deyince neyse teşekkür ederim boş ver dedi, ben üsteleyince işim var halledeyim dedi, engeli kaldırmayacak mısın dedim cevap vermedi sonra bende yazdım saydım bir sürü sövdük son durum bu sence ne yapmalıyım
- 21 gü
Onu boş ver değer vermeyen biriymiş zaten sen kaç yaşındasın?
- 21 gü
Değer veren olur zaten kendini birini kabul ettirmeye çalışma
- 21 gü
Pişman olacağı tek şey senin ona zaafın varken daha çok para koparamaması olabilir
- 21 gü
Belki de biri var cesaret edemedi görüşmek için
- 21 gü
Zaten bir iki hafta önce de bana evlilik konusunu açtı sonra iban atayım mı vercek misin dedi , ben evlenmeden vermem deyince elendin dedi sonra barışmak için adım attım barışır gibi oldu sonra yanıma gel bu hafta sonu dedi kabul etmedim sonra biden daha fazlası olmaz dedi, sonra ben yanına gitmek için tamam geleyim dedim plan yaptık sonra o planı iptal etti ve meğersem memleketimize gitmiş
- 21 gü
Sen şu anda Polatlı’da mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
21 güAcildir, hoş karşıla
012 Yorumla- 21 gü
Acildir derken acil olan neydi , Bana Antalya’ya yeğeninin yanına gideceğini söylemişti intihar vakası olduğunu söylemişti ama meğersem memleketimize gitmiş , iyi yolculuklar dedim bu durumu bilmeden önce , bana görüldü dahi atmadı sonra sinirden verdiğim 3 bin tl yi istedim , sana güvenmiyorum hayta. Nakit olarak kırtasiyeye bırak dedim, bana ertesi gün parayı ibandan attı, sonra ben üzüldüm barışmak istedim, bana seninle işim olmaz demiştin dedi, artık midem seni almaz fazlasına gerek yok dedi , daha hiç yüz yüze buluşmadık ama 1.5 ay konuştuk , hayatında biri mi var dedim yok ama umarım olur hayırlısı dedi , bana gerçek yüzünü dün gösterdin iyi ki bir şey yaşanmadan dedi, bende sinirden upuzun yazdım ve engelledi whatsaptan, sonra Sms ten yazdım barışmak için , bana sen bana seninle işim olmaz dememiş miydin dedi , bende Kırgındım o yüzden dedim gerçek anlamda değildi dedim, he onu bunu boşverde dolandırıcı ibanıma 1750 tl at son bi iyilik yap bana dedi, ne diyosun sen deyince neyse teşekkür ederim boş ver dedi, ben üsteleyince işim var halledeyim dedi, engeli kaldırmayacak mısın dedim cevap vermedi sonra bende yazdım saydım bir sürü sövdük son durum bu sence ne yapmalıyım
- 21 gü
Hepsini okudum.
Engelle ve unut. - 21 gü
boş ver.
Engelle ve unut. - 21 gü
Ya hu önemi yok.
Engelle - 21 gü
Bence uzatma bu konuyu, engel atacam şimdi.
- 21 gü
Zaten uzatmayacağım çünkü bana göre ben haklıyım, bana yalan attı , mesajıma dönmedi , net olmadı , bi görüşelim dedi bi görüşmedi çok tuhaf ya gerçekten tuhaf anlamadım hiç neden böyle yaptığını ve ayrıca benden defalarca para istemesi de hoşuma gitmedi 3 defa para istedi ya bi 8500 bi 3000 bi 1750 ya gerçekten isteyen erkek bi kadından para istemez bence, ya ciddi bir ilişki olur yeri gelir yardım ederim ama bu şahıs daha buluşmadan her şeyi berbat etti, cidden bundan sonra kendimi merkeze koyacağım cidden
- 21 gü
Tebrikler👏
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bosvercen degmezmis demekki
00 Yorumla
21 güO sana gelsin sen neden gidiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Maçası yememiş
04 Yorumla- 21 gü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
21 güYenisini bulursun
017 Yorumla- 21 gü
- 21 gü
Güven bitmiş, iletişim toksikleşmiş. Daha fazla uzatman sadece seni yorar. Yazmayı bırakıp tamamen çıkman daha mantıklı.
- 21 gü
Düz bakınca ilk haksız taraf kuzum yalan söylemiş ve güven bozmuş. Senin sonradan patlaman yanlış ama sebep olan durum önce onun davranışı.
- 21 gü
Kesinlikle fazla dolmuşun gibi, fikir almak ve kafa dağıtmak istersen buralardayım
- 21 gü
Sevgi güzel şey, insanlara ilgi göstermek önemsemek duygular beslemek bunları bizi insan yapan değerler ve özünde herkes bunlara hasret
- 21 gü
Sebebini öğrenince rahatlayacak mısın peki? Sadece daha fazla zaman kaybetmiş olacaksın.
- 21 gü
Kafan çok karışık be olum
- 21 gü
Evet evet, meow desu
- 21 gü
Ya kaç defa cevaplicam
- 21 gü
Sonunda tatmin oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
21 gübir daha yazmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
21 güEngelle gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)21 güsana gurban olsun
01 Yorumla
Cevap sahibi21 güAllah hayırlısını versin
İlk buluşma mıydı
01 Yorumla- 21 gü
Evet ilk buluşma olacaktı , Bana Antalya’ya yeğeninin yanına gideceğini söylemişti intihar vakası olduğunu söylemişti ama meğersem memleketimize gitmiş , iyi yolculuklar dedim bu durumu bilmeden önce , bana görüldü dahi atmadı sonra sinirden verdiğim 3 bin tl yi istedim , sana güvenmiyorum hayta. Nakit olarak kırtasiyeye bırak dedim, bana ertesi gün parayı ibandan attı, sonra ben üzüldüm barışmak istedim, bana seninle işim olmaz demiştin dedi, artık midem seni almaz fazlasına gerek yok dedi , daha hiç yüz yüze buluşmadık ama 1.5 ay konuştuk , hayatında biri mi var dedim yok ama umarım olur hayırlısı dedi , bana gerçek yüzünü dün gösterdin iyi ki bir şey yaşanmadan dedi, bende sinirden upuzun yazdım ve engelledi whatsaptan, sonra Sms ten yazdım barışmak için , bana sen bana seninle işim olmaz dememiş miydin dedi , bende Kırgındım o yüzden dedim gerçek anlamda değildi dedim, he onu bunu boşverde dolandırıcı ibanıma 1750 tl at son bi iyilik yap bana dedi, ne diyosun sen deyince neyse teşekkür ederim boş ver dedi, ben üsteleyince işim var halledeyim dedi, engeli kaldırmayacak mısın dedim cevap vermedi sonra bende yazdım saydım bir sürü sövdük son durum bu sence ne yapmalıyım
21 güKurtul ondan
01 Yorumla- 21 gü
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar