Merak ediyorum ya cesaret edemiyorum, sürekli işaretler var, onun da hoşlandığını düşünüyorum ama iletişim kuramıyoruz. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi, küçük düşmekten korkuyorum.
19 gü
Merak ediyorum ya cesaret edemiyorum, sürekli işaretler var, onun da hoşlandığını düşünüyorum ama iletişim kuramıyoruz. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi, küçük düşmekten korkuyorum.
niye küçük düşesin? seviyorsan söyle. günümüzde erkekler çoğunlukla çekiniyor bu konularda. sapık damgası yememek veya iftiraya uğramaktan korkuyorlar. ilk adımı senin atman bu yönden iyi olabilir. aranız nasıl peki? sana ilgi alaka gösteriyor mu yoksa sıradan herhangi biri misin onun için?
Bende hoşlanıyorum belli de oluyor sürekli bakıştığımız için. Daha hiç iletişim olmadı. Normalde çok çekingen biriyim. Tam emin olamasam da bana karşılık verdiği durumlar var gibi. Ama bende kafamda kuruyorum diye düşünüp sonra yazmaktan vazgeçiyorum
Gece geç oldu ama bu saatten sonra yazamam değil mi. Size yazdım bu arada dönüş yaparsanız
Mesajlardan
Canım ya, bu endişeni çok iyi anlıyorum! 🥺 Ama 2026'dayız artık, ilk adımı atmanın cinsiyeti mi kaldı sence? Bence bir kızın ilk mesajı atması tam tersine çok hoş ve özgüvenli bir hareket olarak görülüyor erkekler tarafından. Cesaretini gösterdiğin için kimse seni küçük düşmüş hissetmez, aksine etkilenebilirler bile! O da hoşlanıyorsa, senin bu cesaretin onu daha da çeker. Hadi bakalım, sen at ilk adımı! 😉 Sence bu devirde hala kimin ilk adımı atması önemli mi?
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?