Bu zamana kadar iki kişiye ilk adımı attım ve havalara girip beni değersizleştirdiler bunlar da benden hoşlanan kişilerdi şu an biri var numaramı kayıt etmiş ama mesaj atmıyor ben de bu olaylardan sonra hiç atmam onun atmasını bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyle bir algı var maalesef bazı tiplerde)) Her şeyi ilk erkek yapar tabusu var nedense. Evlilik hariç bence ilk kimin yaptığı önemli değil. Basit görecekse de görsün en azından karakterine önceden puanını vermiş olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmillet uzaya çıktı biz hala ilk mesajtayız , ilk mesajı kadında atar bu gayet insani bir durum tabi atacağın mesajada bağlı bir durum insanca bir soru sorup muhabbet edebilirsin veya merhaba diyebilirsin hiçbir erkeğin böyle bir durumda g.. tü kalkmaz bu mesaja g... tü kalkacak erkek varsada zaten sen görüşme onunla
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bu şekil davranırsan her zaman basit kalırsın, aklını şehvetle bürümüş, kör sağır kişilere mesaj atarsan elbet bir havaya girer, ilk önce kendine bir hedef belirle, kendini sev kendine bak disiplinli özgüvenli, serseriler gibi giyinme saçın daima derli toplu yani bir prenses gibi ol o zaman hem imaj edinir saygılı saygın bir çevre edinirsin. Şu an ki kaybın ya giyim tarzın ya düşünce yaklaşımın ya da konuşma tarzın seni basit kılıyor ve değersizleştiriyor. Evlilik öncesi sağlam adımlarlar at işte burada olgun bir tutum içinde olmalısın şular bular diyerek kendini zayıflatma yoksa açık hedef haline gelirsin
226 Yorumla
Soran+1 yılO kişilerle iletişime geçmeden nasıl bir insan olduğu bilinmiyor maalesef anca çevresinden öğrenilir
Soran+1 yılÇevresindeki kişilere sorarak
Soran+1 yılArayış içinde değilim onlar kuyruk sallamasa ben gitmezdim
- +1 yıl
30 yaş üstü olsa bir bayan arayış içinde olsa iletişim kursa olgunda davranışlar görülebilir, ama gençlik dönemi böyle değil ki gayesiz manasız bir düşünce içindeler o kırılmış bu üzülmüş bunu düşünmezler ki, daha gençsin yolun başındasın kendine bak kendini sev güçlü ol kim bu diyecekleri ana kadar sabret
Soran+1 yılHaklsıın
Soran+1 yılşu an öyle biri var da hiç konuşmadık ama numaramı kaydetmiş
- +1 yıl
Emin olmadığın sürece etkileşime geçme hayatında biri var mı yok mu öğren niyetim de ciddi ise önüne çıkmaya çalış ama hiç bir şekilde mesaj v. s yazma onda bir izlenim bırak o zaman bir adım atar. İlişkileri bir fidana benzet doğru adımlar fidanın toprağı tutmasını sağlar zamanla bakımla büyür, bakım yapmazsan sabretmezsen hem hayal kırıklığı hüzün sarar seni hemde fidan kurur gider
Soran+1 yılTamam onun mesaj atmasını beklicem
Soran+1 yılYapıyım acaba bakacak mı
Soran+1 yılDur yapıyım bakalım yapacak mı
Soran+1 yılAma çok utangaç duruyor bakar mi ki
Soran+1 yılUzakta ama
Soran+1 yılİkimiz de öğretmenliği bitirdik aynı sınıftaydık ordan biliyorum
Soran+1 yılHiç yapmıyor ki sürekli profil fotoğrafını değiştiriyor bana bir şey mi demek istiyor
Soran+1 yılBen o kadar sabırlı değilim ki en fazla 2 3 ay sabrederim
Soran+1 yılDurum yapıp beklicem gelmesini
Soran+1 yılYaxmasını
Bu tamamen mesaj attığın erkeğin karakterine bağlı bir durum. Kendisini yetiştirmiş, ne istediğini ve aradığını bilen, öz güvenli bir tipse, bu durum erkeğin hoşuna gider; yok tam tersine karaktersiz, öz güvensiz, narsist bir tipse işte o zaman anlattığın gibi seni değersizleştirmeye çalışır..
10 Yorumla
+1 yılilk mesaji ben attim 3 senelik beraberiz ve simdi dugun hazirligi yapiyoruz ajsdnkjsdfh tabi herkes icin ayni durum gecerli olacak diye bir durum yok ama sonuc olarak yazmak yasak degil ya icinden nasil geliyorsa oyle davran yaz gitsin olumlu dunya nolacak sanki
01 Yorumla- +1 yıl
Süper
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsiyet rolleri var ve bu rollerin dışına çıkmanı pek tavsiye etmem. Seni basit görmezler ama kendilerinin keşfettikleri, uğrunda mücadele ettikleri, zor sahip oldukları şeylere daha çok değer verir erkekler. İlk adımı sen atarsan ayaklarına gitmiş olacaksın. İlk adımı atmak erkeğin rolü, kadının değil.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok bilmiş hanım terslemeyi de çok iyi bildiğine söylesene 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYav git işine ya 😂
- +1 yıl
Bak bak işine gelmedi mi 😂😂
Dalga geçer gibi yazanları ben ciddiye almıyorum. Değer vermiyorum ama güzel yazanları basit görmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben ilk kez sevdiğim çocuğa attım o gün de karnima kramplar giriyordu heyecandan elim titriyordu mesajı yazamıyordum simdi iki haftadır yazısıyoruz hala aynı seyleri hissediyorum elektrikleniyorum böyle nskskdkks
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunun bir onemi yok ama Türk erkekleri hala buna hazır değil hepsi o olgunlukta değil 30 yaşına gelip hala ergenlik doneminde olanlar var
17 Yorumla- +1 yıl
Ben ilk mesajı atmam mesela 🤪😂
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 Atarsın
- +1 yıl
Atar mıyım 😱😱🤪
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 Evet bence atarsın
- +1 yıl
Kim dedi onu 😯
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 Dinozorlar
- +1 yıl
😯🥴yakalandık 🙃
+1 yılBasit , taş devrinden kalma, cahil insanlar böyle düşünür. Artık çok normal olmalı ne var bunda
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı attığım biri oldu karşındaki insanın düşünce tarzı da önemli ben adım attığım zaman çok mutlu oldu başka erkek şımarırdı vs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. İlk mesajı sen attın diye orası burası ayrı oynayacaksa zaten senin için doğru kişi değildir.
00 Yorumla
+1 yıl- hayır basitlik değil ama ben ilk mesajı atmayı sevmiyorum, ben mesaj atmayı sevmiyorum 🤷🏻♀️
00 YorumlaStandart kezban zihniyeti, gerçeği yansıtmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu ilk başta benim peşimde koşuyorlardı hele bi tanesi sürekli yakınıma oturmaya çalışıyordu bakıyordu gülüyordu ben ona duygularımı açıklayınca köpek gibi oldu
Soran+1 yılEvet doğru ben hiçbir zaman koşmadım hiç bakmadım onlar bakmadan
Soran+1 yılHiç bu açıdan bakmamıştım
+1 yılNe alaka ya öyle basit düşünene nefes aldığın ortamda dahi yer verme
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu ilk başta benim peşimde koşuyorlardı hele bi tanesi sürekli yakınıma oturmaya çalışıyordu bakıyordu gülüyordu ben ona duygularımı açıklayınca köpek gibi oldu
- +1 yıl
Okudum evet nolursa olsun böyle düşünen birinden bişey bekleme uzak dur
Kişiden kişiye göre değişir, aklı başında biri zaten böyle düşünmez.
10 Yorumla
+1 yılAdamın kendisi basit biriyse basit görebilir evet,😀
10 YorumlaYaz gitsin seni seviyosa o tiriplere girmez zaten
00 YorumlaHiç bir erkeğe mesaj atmam. İlk adımı bence yiğidolar atmalı. Duygular içinde bu böyledir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya sana ilk mesajı atmak çözüm değil ki. Buna değer verip erkekle sıkı kontak kuran bir yapıda olduğunu hiç sanmıyorum.
+1 yılKendi düşünceme göre evet kızı basitleştirir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu cinsiyete alakalı değil ilk adımı erkekte atsa kadında atsa karşının gö*ü kalkıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç alakası yok! zaten siz kadınlar bu yüzden kaybediyorsunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Senin gözünde sana ilk adımı atan erkek basit mi görünüyor? Cevabı sende
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok. Sana öyleleri denk gelmiş. Ve en baştan da böyle davranmaları senin hayrına olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimin attığının hiç bir önemi yok kadının atması daha iyi mesaj atan erkek daha basit görüyor çünkü herkese mesaj atıyor :)
00 Yorumla
+1 yılGercekten hoslaniyosa bu onu mutlu eder diye düşünüyorum, gercek bisey degildi demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk mesajı ben atmıştım. Herhangi konuda konuşurken hep cinselliğe cekiyordu konuyu
02 Yorumla- +1 yıl
Sence bu ilk mesajdan kaynaklı mı?
Cevap sahibi+1 yılBelki değil ama şöyle dusunuyoar nasıl olsa beni kaybetmeden korkuyor kendimi kasmama gerek yok vs
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle küçük bir şeyden havalara giren tipleri erken farketmen daha iyi değil mi
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi şöyle olay ego meselesi eğerki karşindaki egoist bi erkekse bu tarz seyler mümkün ama egosu yoksa güzel bir ilişki oljr
11 Yorumla- +1 yıl
Oooo abi itachi
+1 yılsenden hoşlanan zaten sana gelir zorlayınca hiç olmuyor tavsiye etmem
00 YorumlaErkeklerin boyle takintilari oldugunu mu dusunuyorsunuz gercekten
00 Yorumla
+1 yılİlk mesajı atan kızz iyy basit mi diyecekk hangi insan böyle düşünür 😂
00 Yorumla
+1 yılİlk ben konuşunca utandı kaçtı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. evet maalesef öyle bir durum var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoo ilk mesaj kızdan gelmesi iyi oluyor
00 Yorumla
+1 yılBu basitlik sayılmaz.
00 YorumlaGörsün. Bas engeli geç ben öyle yapıyorum
00 YorumlaGörmem
Biri üç sene sürdü diğeri yedi
011 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 7 yıl baya uzun neden bittiğini merak etmedim değil
- +1 yıl
7 yıldan sonra bile bitiyorsa biz ne bekliyoruz ki jfjfhfhf
- +1 yıl
@Sindirelladiyiniz acıklı hikayeler
- +1 yıl
Ne desem...
- +1 yıl
@Sindirelladiyiniz bazen sadece kader dersin
Kendini yırtarsın olmaz
Kılını kıpırdatmazsın neler olur - +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
@Sindirelladiyiniz ben artık zorlamıyorum hayat ne verirse kabul
- +1 yıl
Bakalım ne verecek
- +1 yıl
@Sindirelladiyiniz şimdilik uyku iş uyku iş
Bu kadar - +1 yıl
Olsundu o da güzel
- +1 yıl
@Sindirelladiyiniz bu hayatın heyecanı meyecanı yok
Saçma bir düşünce bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayirr ne alaka?
00 YorumlaTam tersine özgüveni yüksek olarak görürüm
00 YorumlaKişiden kişiye değişir bu
00 YorumlaBen değer veririm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Hoşlanıyorsa havaya ucar
00 Yorumla
+1 yılHayır çekici de bulduğum oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. ben atarım bana da ver 🙈☺️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi attin atmasina da gec oldu derim
00 Yorumla Ben bu lafa katılmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası saçma bulduğum olay
02 Yorumla
Soran+1 yılKızın atması mı
- +1 yıl
Toplumda ilk adımı erkek atar algısı var şahsen ilk adımı kız atsa bu algıyı umursamadigi için hoşuma bile gider
Hayır basit görmek çok, saçma bence
00 Yorumla
+1 yılHayır basit görünmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Genelde erkekler böyle evet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka basitlikle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Hayir neden görsün ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet basit görür
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılGörmem
00 YorumlaYok görmez, onların hadsizliği
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Gören erkek vasattır
00 YorumlaYoo görmez
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında