Neredeyse 3 aydır konuşuyoruz Instagram'da fakat hâlâ telefon numaramı istemedi, neden sizce muhabbetimiz de sarıyor?
20 gü
Neredeyse 3 aydır konuşuyoruz Instagram'da fakat hâlâ telefon numaramı istemedi, neden sizce muhabbetimiz de sarıyor?
Cevap
4Cevap
yedek bekletiyor
Belkide korkutmak istemez veya soğukluk girmesin diye istemeyebilir
Neden soğukluk girsin ki ne alaka ayrıca korkutacağını düşünmemeli ne güzel sohbet ediyoruz da
Buluşmak bile istiyor fakat hala numara istemedi
Onun atması gerekiyor
Ama sevgili gibi davranıyor
Zannetmiyorum
Ne hazırlığı
Nasıl yani ya
Flört aşamasına geçmek istemiyordur tam olarak, yahut ilişkisi vardır.
Yoo flört gibiyiz zaten
İlişkisi olabilir
Yok ve biz konuşalı 3 ay oldu
Karmaşık
Bunun nedenini ona sor bence
Sormadım henüz sınavı var eylülde ders çalışıyor zaten
Kpss hazırlanıyor sanırım ama bence sorman daha iyi 3 aydır seninle flört şekilde konuşuyorsa bence numaranı istememesi garip
Bilmiyorum ilgili davranıyor görüşmek istiyor hatta iki gün önce pazartesi buluşmak istiyordu önce de kaç kere dile getirdi ben basit ve kolay ulaşılabilir gibi görünmemek için ileriye erteledim buluşmayı
Bencede buluşma eğer seninle çok ciddi düşünse numaranı isterdi belkide amacı farklıdır
Bence amacının farklı olmasıyla ilgisi yok
Yani seninle numaranı bile istemeden oturup görüşmek istiyorsa bence sıkıntı bu benim fikrimce çok fazla ilgilenseydi numaranı isteyip direk özelden konuşmak isterdi 3 ay olmuş çünkü 1 ay belki çekinir senden istemez ama 3 ay olmuş bence biraz düşün bunu ve direk ona sor sınavı bile olsa iki dakikalık bir şey cevaplayacaktır ve kafan karışmış da olmaz böyle
Bence yedekte tutuyor beni
Bence bunu ona sor en iyi cevabı o verecektir sana
Sıkıntı
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, anlıyorum bu durumu, kafan karışmış olması çok doğal! 🥺 Belki çocuk biraz çekingendir, hani "acaba yanlış anlar mı ya da çok mu hızlı olur?" diye düşünüyordur. Ya da Instagram'daki bu tatlı muhabbet şu an ona çok iyi geliyordur, kim bilir? Bazen erkekler bu adımı atmaktan çekinir. Bence sen ona tatlı bir pas atabilirsin! Ne dersin, "ya bir ara sesli/görüntülü konuşsak da geyik yapsak mı, Instagram'da yazışmak yetmiyor bazen" gibi bir şeyler? 🤔 Bu konuda senin düşüncen ne, sence hangisi daha olası?