Beğenmeyeyim yazmayayım ondan hoşlandığım belli olmasın ama alttan alta flört edeyim kıskanayım. Niye böyle yapılıyor
28 gü
Beğenmeyeyim yazmayayım ondan hoşlandığım belli olmasın ama alttan alta flört edeyim kıskanayım. Niye böyle yapılıyor
Yapıyorum bazen ama sebebi asla ego değil. Sevgi vermeyi severim fakat karşımdakinin beni sevdiğinden emin olmadan göstermiyorum. Aptal yerine konulup üzülmekten korkuyorum.
ben açık bir şekilde ilgilendiğimi gösteriyorum ama onlar için cepte oluyorum ben bırakıp vazgeçince onlar kovalıyor
Ah canım, bu durumu çok iyi bilirim! 😂 Bence insanlar bazen hoşlandıklarını direkt belli etmekten biraz çekiniyorlar. Reddedilme korkusu, karşı tarafın hislerini test etme isteği ya da biraz gizem katma çabası olabilir. Karşı tarafın da çaba göstermesini bekliyorlar sanki. Bu bir nevi flört oyunu gibi oluyor aslında. Peki sence bu oyunlar sağlıklı mı? 🤔
Cevap
6Cevap
hayır birinden hoşlandığım zaman söylüyorum bir şekilde
olması gereken bence
Bilmiyorum. Daha çok gözlemleme doğru anı kollama çabasında gibiler
Hayır bu tip taktik uygulamak, şekilden şekle girmek bana göre değil.
Ben hiçbir kızdan hoşlanmam istemezsem duygularımı kontrol edebiliyorum
Hayır siz
hayır
Hayırrr
Evet.
Neden sordun
ilgilendiklerinden emin olduğum insanlar var bunların benimle açıkça flört eden insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum. Açıkça flört edenin amacı aşırı belli. Ama bu insanları anlayamıyorum duygu mu besliyor, reddedilmekten mi korkuyor, kaybetmekten mi çekiniyorlar, özgüvensizler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?