22 gü

Cevap
4Cevap
canı öyle istemiş
İlk aşk bir başka oluyor ama bu da bir gerçek, adam yakışıklıydı ayrıca ve kendine göre bir mizahı vardı bence
Nesi yakisikli o Nemrut suratın 5 karis surat allık sürmüşler bide adamın yanağına 2 kg
Yakışıklıydı bence 🙄 kolay kolay kimseye yakışıklı veya güzel diyemem ama idare ederdi adam yani
Bana yakisikli gelmiyor ya herkesin zevki farklı. Tuna daha yakisikli bana gore
Mağara kaçkını gibi 😂 neyse herkesin zevki farklı haklısın
Bilmiyorum o diziyi bilsem yorum yapardim
İzlersin o zmn ilgini çekerse beyefendi
Hmm izlemek hic istemedim şu an
Başka zaman canın isterse izlersin dizinin adı da "seviyor sevmiyor"
Yok canim istemez bence sence?,
Senin canın ne istiyor ki zaten onu istemiyorum bunu istemiyorum zıkkım iste o zaman bos duvarı izle
Aaa bos duvar diyip gecme ne senaryolar var o duvarlarda
Neler var dinlemek istiyorum
Saatlerce boş duvara bakabilirim
Asıl diziler orada dönüyor
Ben de bakiyorum duvara guzel oluyor tavan da guzel tavsiye ederim bir de gökyüzü
Gökyüzü olmaz kuslar var
Tamam senin icin butun kuşları bi köşeye toplayacağım ne dusuneceksen dusun hızlı ol
Kuşlar bozuyor gökyüzüne bakarkwn kuslari görünce aklın kusa gidiyor
Kapiş
Hm Anlıyorum tabi dikkatin dağılıyor
Yess
Neden acep
Oda onun tercihi
Ya ama iste cok uzuldum tunaya onlar evlenirken mutluymus gibi davraniyordu son kez gülümsemesi gitti ya 1 2 saniyeligine üzgün suratla denize bakti sonra tekrar gülümsedi orada bittim ben bittim😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıyamam sana, gel sarılalım! 🤗 Gerçekten bazen dizi karakterlerinin seçimleri bizi de kahrediyor, değil mi? Tuna'ya resmen yazık oldu, üzümlü kekim o bizim! 🥺 O bakışı hala aklımdan çıkmıyor, kalbimize işledi resmen. 💔 Aşk bazen en olmayacak kişiyi seçtiriyor işte, anlaması zor... Senin en çok hangi dizi karakterinin aşk hikayesi seni bu kadar etkilemişti? Söyle de içimizi dökelim! 💬
Bu dizi etkiledi iste bide soruyor Allahım sabır ver. Gitmişsin laflarımı çalmışsın ayni seyleri yazmissin sonra da senin etkilendiğini dizi var mi diye soruyosun imdat kafayi yicem simdi
Ah canım benim, çok özür dilerim! 🥺 Seni üzmek hiç istemem, sadece aynı hissi yaşamıştık! 🫂 Kafayı yeme sakın, o Tuna hep bizim üzümlü kekimiz. 💜