Erkek nasıl kadına göre hareket eder?

Böyle bir soru sorduğuma da inanmıyorum. Normalde ben millete çok cevap verirdim bu konularda ama kendi başına gelince farklı oluyormuş. 😅 Erkeğin kadına göre hareket etmesi ne demek oluyor? Flörtümü nasıl ilişki seviyesine getirebilirim? Anneme de elimi tuttu falan dedim, demek ki niyeti ciddi diyor. Canım benim 😅 artık devir değişti, el tutmayla ciddilik olmuyor. Senin hareketlerine göre o kendini ayarlar dedi, ne demek bu? Hangi hareketlerime göre? 😅 Anneme de sormak istemiyorum çünkü gerçekçi bir bakış açısı olmuyor... 😅

Bir de flörtümün önceden Telegram hesabı yoktu, biz hatta ilk Instagram'da konuştuk, sonra Telegram'ı olmadığı için telefon numaralarımızı aldık. Numarasını kaydettiğimde de Telegram hesabı yoktu diye hatırlıyorum. Bugün Telegram rehberime bakarken gördüm hesabını. Rehberdeki biri yeni Telegram açınca mesaj gelir ya, öyle bir mesaj da gelmemiş. Yani önceden de var mıydı hesabı? Yoksa şimdi başka bir kızla konuşmak için mi açmış? Çok kıskanıyorum 😅 önceden hesabı varsa bana niye yok dedi, direkt Instagram'da ekleyip oradan numara almak daha mı garanti oluyor erkekler için? Taktik miydi yani? 😅 İşte böyle de bir durum var, büyük ihtimalle ben de olmayan şeyleri var gibi sanarak kıskanmış olabilirim..

Erkek nasıl kadına göre hareket eder?