Yunanistan’daki müzik hocamla aramızda büyük yaş farkı var, flört mü ediyor yoksa hocam sadece samimi mi davranıyor?

Merhaba Yunanistan'dan online ders aldığım 47 yaşında bir müzik hocam var, profilimde detaylı bir şekilde yazıyor. Kendisiyle son dersimizi yaptık ve yaz sezonu epey yoğun olacağından yazın ders açamayacağını, dolayısıyla tekrar eylülde görüşeceğimizi söyledi. Eğer yazın Yunanistan'daki şehrime gelirsen bana haber et, seni burada görmeyi çok isterim dedi. Ben bir şey demedim, okulumun ne zaman bittiğini sordu, söyledim ve seneye benim için ders almanın zor olacağını, dolayısıyla alıp alabileceğimi bilmediğimi söyledim. O da "Tamam, tamam, tamam... İletişimi koparmazsın, iletişimde kal tamam? Kaybolma. Tüm sevgimi gönderiyorum sana" (iki elle öpücük gönderdi). "Eğer herhangi bir sorun olursa yaz. Beni unutma" dedi. Ben de "Beni unutma" dedim, gülüştük. "Okay" dedi, öpücük attı, ben de ufak bi öpücük attım, vedalaştık. Şimdi bu adam öylesine mi dedi iletişimde kal diye? Çünkü mesela bi hediye ders verdiğinde, "Bana hatırlat" dediğinde ona hatırlattığım zaman hastalandığı için olmamıştı, "Geri döneceğim iyi hissettiğim zaman" demişti, dönmemişti, yine ben yazmıştım. Ben Yunanistan'a onun şehrine yakın bi yere gidebilirim, onunla vakit geçirmeyi de çok isterim ama nasıl ayarlayacağım? Ya da gitmesem bile iletişimi nasıl tutacağım? Adam genel olarak flörtöz biri gibi...
Yunanistan’daki müzik hocamla aramızda büyük yaş farkı var, flört mü ediyor yoksa hocam sadece samimi mi davranıyor?