Dersane hocamla sevgiliyim?

yaşım 25 kpss öğrencisiyim dersane hocam ile çıkıyoruz o ise 35 yaşında ve 1 evlilik yapıp boşanmış. dersane de falan çok sevilen bir hoca cana yakın sıcak.. bende haliyle etkiledim hoşlandım o da benden hoşlandı 2 aydır çıkıyoruz her şey çok güzel gidiyor fakat o gün ayrıldık ben ayrılmak istedim kafamayatmayan özellikleri olunca (hemen sinirlenmesi, beni sinirli iken dinlememesi vs..) işte ayrılınca da benden af dileyip barışmak istedi barışmayınca da cevap yazmadğım için bana şunu yazdı "sen görürsün benne yapacağımı çok iyi biliyorum" tehdit etti yani. ben ise beni tehdit edemezsin dedim ben tehdit etmem yaparım dedi. sanırım ailemi aramaktan bahsetti ailemin sevgili konusunda katı olduğunu bildiği için. işte bende yine de korkmadım sonuçta ailem öğrense bile sevdim hoşlandım gönlümü kaptırdım çıktım ne yapim? diyebilirim. onlarda beni öldürecek değiller ya. fakat iki gün sonra o çok pişman oldu ağladı bende üzüldüm alışmıştım ona ve bir anlık öyle dediğini pişman olduğunu söyledi sarıldı o gün derselre bile girmedi çok kötüydü bende kötü oldum sevgim ise bitmemişti taze idi ve affettim şu an ise endişeliyim ya ayrılınca ilerde yine tehdit ederse? bir yanım aman etsin ne olacak eline bir şey geçmez sonuçta değil onla sevgili olup görüşmek ilişkiye bile girsek suç değil fakat onun beni bunla tehdit etmesi suç olan kendine olur diyorum haksız mıyım? benim yasal olarak başıma bir şey gelmez değil mi? aşık olup çıkmak ve ayrılmak doğal değil mi
Dersane hocamla sevgiliyim?