arkadaşlar 4 aylık bir ilişkim var. ilişkimin başında aldatıldım, daha doğrusu benimleyken başka sevgilisi olduğunu öğrendim ve ayrldım. ama çoktan aşık olmuştum ve affettim. birlikte olduğumuz süre içinde beni hep aldattığını düşünüyorum. benim 2. sevgilim. ilk sevgilim beni aldattığı için ayrılmıştım ve bir daha onunla görüşmedim. şu anki sevgilim benim onunla eski konuşmalarımı okumuş ve bunu bahane ederek beni terketti.2 gün içinde başkasıyla sevgili oldu. oysa bu kızla benleyken tanışmış. ben 3 haftalık hamileydim. ona söyleyememiştim. bu durumu öğrenince düşük yaptım. o kızla 5 gün görüştü benden ayrıldıktan sonra ve sonra bana geri döndü. ben yine affettim. çünkü salağım. ben bu adamı çok seviyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. üniv öğrencisiyim, hekim olacağım. sevgilim bir tv de pc mühendisi. benimleyken beni 1 kere bile iş yerine götürmedi ama o kızı 3. gün sevgilim diye götürüp tanıştırmış. kafayı yemek üzereyim. geçen hafta intihar ettim. sonra korktum onu aradım beni hastaneye götür diye götürmedi. kendim gitim. bütün gece yattım 1 kere bile arayıp sormadı nasılsın diye. ertesi gün arayıp özür diledi. yine tamam dedim. bebek olayını bilmiyor. söylemeyi de düşünmüyorum. inanmazda zaten. beni sevmiyorsa niye peşimi bırakmıyor. çünkü ben ondan defalarca ayrıldım. her seferinde bir daha olmıcak diye söz verip barıştı. beni bırakmıyor. ayrıldığım zaman nefes alamıyorum. yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum. birlikteyken daha mutluyum en azından hep yanımda. ve hesap sorma hakkım var. çok seviyorum yardımcı olur.
beni seviyor mu
ayrılmalı mıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat