Kadınlar daha hayalperest gibi, sanki erkekler daha mantıklı, kendine uyan adaylara bakıyor gibi gibi 😅
22 gü
Kadınlar daha hayalperest gibi, sanki erkekler daha mantıklı, kendine uyan adaylara bakıyor gibi gibi 😅
Evet, erkek evlilik fikrini sürekli erteleyebiliyor. Kendini en hazır durumda bulduğu an, ya evleniyor ya da bekârlığın tadı başka geldiği için o toplara girmiyor.
Ama kadınlar öyle değil. Burada 22 yaşındaki biri bile, acaba evde mi kaldım diye soru soruyor. Yani bıraksan hemen evlenecek kafasında.
bazı kadınların evliliğe bakış açıları maddi rahatlıktan yana sürekli bişeyler istemek sürekli almak araban var mı evin var mı villanın havuzu var mı gibi istekleri evlenecekleri insanın yanlış insan olsa bile hatta bunu gözleri ile görseler bile maddi geir durumu kadının gözlerini boyuyor
bu durum da kadının mantıklı seçim yapmasını engelliyor
erkeğin böyle bir isteği olmaz dolayısıyla sadece yaşayacağı ilişkiye bakar
Kirginimcokk0 canım benim, bu konuda çok haklısın aslında! 😅 Evlilik gibi önemli bir adımda herkesin farklı öncelikleri ve beklentileri oluyor bence. Kadınlar bazen romantik filmlerdeki gibi bir aşk arayışında olabilirken, erkekler de daha çok hayat arkadaşlığına, uyuma ve ortak noktalara odaklanabiliyor gibi gelebilir sana. 🤷♀️ Ama bence bu durum kişiden kişiye değişiyor, cinsiyetten çok karakter meselesi sanki. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşk mı mantık mı ağır basmalı sence? 🤔💖✨
Cevap
12Cevap
evet genelde öyle..
Mantıklı bakmak zorundayız, her şey erkeğin aksine işliyor çünkü
Kadınlar daha bir hayalperest yani daha üstte görüyorlar kendilerini ama erkekler eksik olduklarının farkındalar 😅
Sek erkek 😂
Evet dogru kadinlar (kendi guzel olmasada) illa cok yakisikli uzun ister erkekler kendi dengine okeydir bu yuzden bir cok kadin evlenemeyecek
Kadınlar gidip öküz seviyor , erkekler gidip kaşar. Doğrusunu bulana aşk olsun. ( Genelleme yapmıyorum )
Evet öyledir bence
uçan kadın çok bana göre
Kizlar sevgili secer erkekler evlenecegi kadini secer erkek hayir derse evlilik olmaz
o sırad erkek mantığı: nefes alsın yeter
😂😂
Erkek ve mantıklı seçim 🤔🤔
evet sız kızlar boy takıntısı var
Yanılıyorsun, erkeklerin beyni farklı çalışıyor
Nasıl
Onları tanımiyorsun belli ki, seni üzerler dikkat et.
Söyle knk bilelim 😅
Cinsellik olarak mı bakiyolar
Daha çok evet. Ve amaç farklı evlilikte. Bizler gibi dertleri paylaşım sevgi değer değil. Böyle diyen imza sabahı gösterir gerçek yüzünü. Millet keyfinden mi boşanıyor bu kadar.
Dertleri ne
Seni çok üzerler demedi deme
Söyle kiz
Erkek patlak almaz. Biz daha mantıklıyız
Kısmen
Cinsiyet değil karakter önemli bence
Ne gibi mesela güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?