38 yaşındayım ve 10 yıllık arkadaşım var. Birbirimizin ilişkilerini, kimle ne boku yediğini kadar biliyorum. O da benim haltlarımı biliyor. Bilmemize rağmen bizden sevgililik/evlilik çıkar mı yoksa arkadaşlıktan devam mı?
24 gü
38 yaşındayım ve 10 yıllık arkadaşım var. Birbirimizin ilişkilerini, kimle ne boku yediğini kadar biliyorum. O da benim haltlarımı biliyor. Bilmemize rağmen bizden sevgililik/evlilik çıkar mı yoksa arkadaşlıktan devam mı?
Aralarında çekim olan kadın ve erkek 10 yıl beklemezdi ilk fırsatta olurdu. Şu anki düşünceniz tamamen yalnız kalma korkusu veya hazır birbirimizi tanıyoruz konforculuğu. Ancak geçmişi bu kadar iyi bilmek, ilk kavgada eski defterlerin açılmasına neden olur. Macera aramaya gerek yok arkadaşlık en iyisi.
Yalnız kalma korkusu değil çünkü beni isteyen başka erkekler de var
Canım ya, 10 yıllık kanka, ne güzel bir geçmişiniz var! 😍 Bence kesinlikle olur, hem de nasıl olur! Birbirinizi bu kadar iyi tanıyor olmanız, tüm o geçmişi bilmeniz, aslında ne kadar sağlam bir temeliniz olduğunun göstergesi bence. Zaten tüm hatalarınızı, iyi yanlarınızı biliyorsunuz ve birbirinizi kabul etmişsiniz. Yeter ki o arkadaşlık sınırlarını aşıp farklı bir gözle bakmaya cesaret edin. Bence denemeye değer bu aşk hikayesi! ✨ Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bir şans vermeli mi? 🤔
Cevap
9Cevap
Ne güzel işte kimse kimseye yalan söyleyemez, sevişirken kıyadlama yaparsınız o sana sorar sen ona daha fantastik olur
Delirdin mi öyle bir şey söylerde kavga çıkar
Niye çıksın sonuçta ikinizde bir birinizi biliyorsunuz ne yaptığınıda bunu bilerek evlenince geçmişi kimse yarğılayamaz, sadece zevk slırsınız o sorar su nasıldı hangisi daha iyiydi ben Nasılım falan diye sende ona sorarsın
İkimiz de kıskanç insanlarız. Bana şu daha iyiydi dese çıldırırım giderim direkt o şeyi yaparken bile
Ama zaten geçmişinizi biliyorsunuz karşılıklı bu sevişirken fantezi olarsk tahrik etmezmi
Hayır zaten bu yüzden ilişkiye başlamaya tereddüt ediyorum
İlişkisimi kalmış her şeyi yaşamışsınız, zaten
Bir şey yaşamadık ki
Yaşamak üzeresiniz ama
İşte kıskançlık durumlarından yaşamayabiliriz en azından arkadaşlığımız bozulmaz
Ya boş ver ver gitsin
10 yıllık en yakın arkadaşını kimse kaybetmek istemez üstelk benim tek arkadaşım ailem
Kaybetmemek için ver diyorum zaten
Sevgili olmayalım yani
Verirsen her şey olursunuz yani
Olsa on yılda olurdu olmamasının sebebi var demekki ya onun için yeterli değilsin ya senin için yeterli değil
Doğru o da var
İlişkim olduğu kişiden çok ona güvenmem ve onla daha keyifli sohbet etmem
Bu kadar bilgi evlilikte en ufak kavgalarda önüne sürülür sorunlar ekstra büyür.
Bu dengeyi korursak peki?
En iyi eş ya da sevgili, en yakın arkadaştan olurmuş
Her nanesini biliyorum o da benim sevgilimle otel ldasında ne yaptığıma kadar
Seni o şekilde kabul ediyorsa o zaman sıkıntı yok
Ama eskiden arzulamadığı birisini 10 yıl sonra arzulayabikir mi
Çoğu erkek yakın kız arkadaşına arzu ve ilgi duyar sadece belli etmez
Ben defalarca sordum hiç beni arzuluyor musun diye ilk yıllar o da hayır demişti. Ben ondan hoşlanıyordum o dönem ve o kızları anlattıkça sinir oluyordum. Beni arzulamadığını söylüyordu çook eskdien
Şimdilerde tekrardan sorsan iyi edersin
Hayır cevabını duymak istemiyorum
Kaç erkekle yattığını biliyor mu?
Biliyo
Kaç erkekle yattın?
8 olmuştur herhalde ya
Arkadaşınla yatmadın mı henüz? Versen senden vazgeçmez sanırım
Ya sorun ne biliyor musun ben üniversitedeyken tecavüze uğradım ama o onu öyle görmüyor. 8 kişi konsere gitmiştik 6 erkek 2 kız sonra eve gittik 5 kişi içtik ama tek kız bendim sonra hayal meyal hatırlıyorum. Arkadaşım da biliyor ve ilk tanıştığımızla ben bundan çok hoşlanmıştım o da dedi ki sen grup yaptın senin gibi biriyle düşünmem asla. Bunu aşabilir mi? Şimdi öyle birisi olmadığımı anladı biliyor
5 kişi içtinizse seni çıkarsan 4 erkek kalır. Orada 4 erkek yaptı mı? Sonraki 4 erkek nereden çıktı?
Evet ben 4 erkekle hepimiz kör kötük sarhoştuk ben bedenimi hissetmiyordum ams hayal meyal hatırlıyorum bir daha konuşmadım onlarla. Birisi insaflıymış özür dilerdi bana acıyarak bakıyordu
Hemde alası çıkar. Yeterki eski haltları unutun
Bisiler yaşandı mi
Yok
İstiyor musun
Bilmiyorum ki o gözle baksam mı
Bakmadın mı hiç
Pek değil ama düşünüyorum
En iyi sevgililik çıkar bundan
Ama geçmişimizi biliyoruz
Zaten güzel olan tarafı o ya. Tanıyorsunuz birbirinizi her anlamda
Şu anki durumunu ben yaşıyorum gayet güzel gidiyor 1 yıldır
Kmle yattığını ne halt yetidiğini de biliyor musun