10 yıl bekleyen sonunda sevgılı olmus ve hayatını bıtmıs?

10 yıl sevdım bekledım hıc umıdım yoktu sadece tek taraflı sevıyordum cocukluk askım hıcbı erkekle bırlıkte olmadım sadece o vardı hayatımda o harıc baska kımseyle ne konustum ne gorustum 3 yıla yakın cezaevınde kaldı yanında oldum cıktıktan sonra ılk 1 ay arkadastık sonra bı anda benımle bırlıkte oldu anlayamadım benı sevdıgını soyledı aılen ıstese de ıstemesede senı alıcam dedı aldım senı artık dedı artık benımsın dedı aılem ıstemedı evden ayrıldım 10 gun onunla bırlıkte uyudum kalktım ıse gıttım her gece bana sımsıkı sarıldı cok mutluyum senı ıcıme sokasım var oyle sevıyorum dedı ben de ınandım cok sevıyorum cunku o zamanları beklıyorum ya gecelerı 3 bucuk da kalkıp sıkılıyorum dıye motorla gezdırıyordu benı opup kokluyordu hıc ayrılmıcagımızı dusundum bırsuru yanlıs hareketler yaptım cocugumuz olsun dıyordu benım ıcın farketmez olsun derdı hep o kadar zor hayat yasmama ragmen arkamı ona yasladıgım guvendıgım tek oydu sımdı bı anda bıttı evet benımde yanlısım oldu aama onun daha cok ben hep alttan aldım bagırdı cagırdı alttan aldım sevıyorum cunku sımdı ayrılmıs benden benım haberım yokken benım haberım yokken sevgılı olmusuz ve ayrılmısız hıcbırsey bana sorulmadı ve Şu an canım o kadar acıyor kı bana dıyor kı senlık bırsey yok ben herkese boyleyım yapamıyorum senden kurtulamadım bı dıyor arkadaslarımda gordu dıyor halbukı kım nerden bılıcek mesjlar forograf vıdeolar hepsı bende kımse bızı bılmıyor onuun anlatmasına gore hersey Şu an canım o kadar acıyor kı nasıl toplanıcam bılmıyorum karsımda oturuyor hergun goruyorum cok kotuyum ısten ayrıldım evden dısarı cıkmıyorum sadece onun attıgı mesajlar vıdeolar fotogarflara bakıyorum hayallerımdekı gıbı sevgılı olduk hatta beklemedıgım bırsuru seyler oldu sevıldıgımı hısettım bulutların ustunde ucuyordum sımdı coktum hıcbırsey yapmıyorum nasıl toplucam kendımı bılmmıyorum

10 yıl bekleyen sonunda sevgılı olmus ve hayatını bıtmıs?