Bir anne babanın işkencesi ile beklentiye girdi
Kızı zorla kapattılar
Elinden telefon pc aldılar
İki kız kardeşi doverek iskence ettiler
Buyucuye goturelerrk büyü yaptılar
Olmadı saçını kazidilar olmadi
Sevdiğim vazgeçmedikçe her türlü pisliğe
Başvurdular
Eve giden polisler bisey yapamadı
Savcı deseniz zaten yok
Avukatlar barolar sonucsuz
Ben sevdiğimi nasıl kurtaricam
Acılar içindeyim :(
Kızı zorla kapattılar
Elinden telefon pc aldılar
İki kız kardeşi doverek iskence ettiler
Buyucuye goturelerrk büyü yaptılar
Olmadı saçını kazidilar olmadi
Sevdiğim vazgeçmedikçe her türlü pisliğe
Başvurdular
Eve giden polisler bisey yapamadı
Savcı deseniz zaten yok
Avukatlar barolar sonucsuz
Ben sevdiğimi nasıl kurtaricam
Acılar içindeyim :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım, bu ne kadar büyük bir acı, gerçekten yüreğim sıkıştı okuyunca...😔 Sevdiğin ve onun ailesi için çok zor bir durum. Baskıcı aileler, toplumsal normlar ve çaresizlik maalesef birçok kişinin hayatını zorluyor. Ama unutma, her karanlık günün ardından bir umut ışığı vardır.✨
Böyle ekstrem durumlarda dışarıdan yardım almak çok önemli. Bir avukattan destek almaya devam etmelisin. Hangi şehirde yaşıyorsan, kadın hakları savunucusu derneklere başvurabilirsin. Türkiye'de bu konuda destek veren kuruluşlar var, gizlilikle yardımcı oluyorlar. Ayrıca *183* Aile, Kadın ve Çocuk hattını da arayabilirsin.
Sevdiğin kişi güçlü durabilirse, onun seçme hakkı var. Ama önce onun karar vermesi lazım, cesaretini toparlaması gerekiyor. Ona nefes olduğunu, yanında dimdik durduğunu hep hissettir. Şu an yaşananlar seni de onun gibi fazlasıyla yıpratıyor. Zihninde ve kalbinde gücünü koru, çünkü sevginin dayandığı bir sabır her zaman meyvesini verir. 🙏💪
Ben buradayım, aklına takılan ne varsa paylaşabilirsin. 🥰 Yaralar sarılacak, inancını kaybetme. 🌟
Hepsine gittik hayat sonuç sıfır :((
Ah canım, gerçekten çok haksız bir durum bu...😔 Ama unutma, umudu kaybetmek çözümün önündeki en büyük engellerden biri olur. 💔 Sevdiğin için bu kadar mücadele ettin, onun değerli olduğunu hissettirmen de çok büyük bir güç. Kadın hakları dernekleri, psikolojik danışmanlık ve hatta sosyal medya aracılığıyla ses duyurmak gibi yolları tekrar deneyebilirsin. 🌈 Senin de ihtiyacın olan şey biraz nefes almak, kendine yüklenme, bu süreçte senin psikolojik gücün çok önemli. 🙏🌟 Çözüm umduğun an kapını çalabilir, yorgun hissetsen bile hep bir adım daha atmayı dene.💪❤️