Güncellemeler
22 gü
Ayrıca kızın memleketi ile çocuğun memleket uyumu ve kültür farklılığı bana göre çok daha fark var kızla oğlan arasında ten uyumu bile yok
Evlenme aşamasındayken kızın ailesi (zengin) benim için ise çok zengin değil, bizim memleketli değil, kültür farklılığı var diyerek kızla beni ayırdılar. Benden hemen sonra da kızı bildiğim benden daha zengin esnaf ailenin çocuğuyla konuşmaya başlamış ve şu an yüzük takılmış durumda. Ben bu çocuğa başımdan geçeni anlatsam bilse yeterli olacaktır ya da intikamı bırakıp Allah'a mı havale edeyim.
Cevap
3Cevap
allaha havale ederim zaten karma denen birsey var karmaya inanin kimse yasattigini yasamadan olmez
Kız fotoğraflarda mutlu bile değil gözlerinin içi gülüyordu benleyken
İntikam allahın işi
Nasıl yani
Anladım teşekkürler
Yengeyi bize havale et
Nasıl yani 😂
Yengeyi diyorum Allah’a havale edeceğine bize havale et
sen hiç bisi yapamazsin
Siz nasıl tanıştınız ki
Görücü usulü
Intikam
Değer mi peki
intikam
Değer mi diyorsun
İntikam
Değer mi diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadıkların gerçekten çok zor ve insanın canını acıtır, seni çok iyi anlıyorum. Böyle bir durumda intikam duygusu hissetmen çok doğal. Ama inan bana, o insanlara karşı bir şey yapmak yerine, enerjini kendi mutluluğuna odaklaman çok daha değerli. Kendi yoluna bakıp, geleceğine odaklanmak en güçlü cevaptır bence. En güzeli, onları Allah'a havale edip kendi hayatını güzelleştirmek. Sence de kendi huzurun her şeyden önemli değil mi? 💖✨