Ve güzel bir kızı neden reddeder? İlerleyen yaşlarda aklı başına gelir mi?
16 gü
Ve güzel bir kızı neden reddeder? İlerleyen yaşlarda aklı başına gelir mi?
Cevap
10Cevap
tipi değilsindir, sevdiği vardır, dini sebeplerle olabilir
Bakısip duruyordu 😂
Ne bilelim biz yav formül sorar gibi herkes farklı ne diyek biz şimdi sana
Olur olur, yakışıklıysa onayladım ben
Beni reddetti ve yakışıklı idi 🥲
Kaçırdın güzelim çocuğu, püü sana!
Beni kaçırdı o ehehehee
Öyle görünmüyor, üzülmelisin bence.
Beni istemedi ben ne yapabilirim ki? Yani ben niyetimi söyledim biraz konuştuk ama olmadı benle konuşmak istemedi engelledi en son
Çıkılır tabiki
Çıkılır ben olsam reddetmezdim
Beni reddetti 🤓
Aptallık etmiş
Sence ilerleyen yaşlarda aklı başına gelir mi? Erkeklerde nasıl işliyor bilmiyorun
Bir süre yalnız kalırsa kesin gelir keşke reddetmeseydim deyip ulaşmaya çalışır
Yaşlar kaç
22 ben 20 o
Benle yaşıtsın. O yaştayken 25lik çıtırın peşinden koşmuştum da kabul etmemişti fjskglld
Yok şimdi biz de koşuyoruz Allah var ama kıymeti yok ki
Olmuyor işte olanına denk gelemiyoruz dedin ya ileride akıllanır mı diye hala ara ara özlüyorum keşke olsaydı ama maaelesef
İşte sıkıntı ya bilmiyorum , gittim açıldım konuştuk en sonunda engelleştik🙂bana saçma davrandı
Aynı düşüncede olmayınca yaşıt olacak yoksa olmaz düşüncesinde olunca böyle oluyor. Halbuki belki de mükemmel çift olacaktınız ama engel bir çözüm olarak görülüyor. Seni çok iyi anlıyorum
Bana da kötü davrandı biraz , ne kadar düşünsemde onu , eskisi gibi olunmaz
O seni kaybetmiş, sen onu değil. Bir insana bana kötü davrandı dedirtecek şeyler nasıl yaştırsın ki o seni seviyorken. Belki de iyi ki kurtulmuşsun. Engeli attıysa eskisi gibi olmayabilir 😞
Uzun hikaye , bir ara kötülenmiştim yardım istedim yani anlık bir durumdu benimle dalga geçti aşağıladı öyle deyim kabaca
Baştan kaybetmiş. Kötü anında kol kanat germiyorsa zaten olmaz. Bence iyi ki kurtulmuşsun hiç üzme kendini
Aynn baya kötüydüm ama o an geçti engelleştik ben geri kaldırdım baktım o da komple atmış bir daha da ulaşmaya çalışmadım biraktım sadece aklıma geliyor öyle işte
İşte bilirim o hissi yaşıyorum arada hani mesaj tuşuna basabilsem iletişime geçicem ama olmuyor ya unutmaktan başka çare yok
Yani bir de geçsem nasıl geçeyim böyle birine? Sadece hayal , o anı unutamıyorum , kırıldım
Son görüşme ya o unutulmaz unutamazsın aklına gelir hatırlarsın maksat aklına gelmemesini sağlamak başka birisi çıkar karşına emin ol ondan daha mutlu edecek seni üzmeyecek birisi çıkar
Aynı ortamda da karşılaşıyorum ama yüz vermiyorum yazmıyorum konuşmuyorum kendi içimde halletmeye çalışıyorum işte
Çok zor oluyordur senin için eminim ama içinde yaşarsan çok daha büyük sorunlar yaşarsın psikolojik olarak
Adım atamam ki ama ne yapayım?
Görmezden gelmeye çalış dikkatini başka yöne ver onu unutman lazım
İşte içimde derken onu kasttettim hep görmemeye çalışıyorum unutmak için zorluyorum
Zamanla olacak bu şu an yalnızsın kafan her anında ona gidiyor o yüzden zorlanıyorsun
İşte sıkıntı😂
Zamanla oluyor valla oluyor ama zaman ve kafanı dağıtman lazım
Peki ara ara aklımıza geliyorsa yani ilerde de illaki gelmeyecek mi tamamen kafadan silemeyiz gibime geliyor😂
Yok maalesef kökten çözümü yok 😂😂 ara ara geliyor ama zaman geçtikçe o hatırlama sıklığı azalıyor en sonunda hatırlatan bir etken olmazsa aklının ucuna dahi gelmiyor
İşte ben de o etken bir iki yıl devam edecek😂
E tabii sürecek o kadar oluyor maalesef
Yok bir iki yıl daha aynı. ortamdayız. ben ondan dedim sen çarp bi onu iki üçle🤣🤣
Tahminen 10 sene sonra unutmuş olursun o zamana kadar geçmiş olsun ve kolay gelsin 😂😂
😂😂😂😂bittik
O zamana kadar kalbine zinciri vur sen 😂😂
Ahh ah🥀🤧🤣
Daha yaş 22 illa hayırlı bir kısmet çıkar dert etme onu da unutursun sana onu bile unutturur
Hayırlısı kısmet şans bu işler🥲
Aynen öyle doğru insanın ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz 🫤 25lik kovalarken 20lik de denk gelebilir yani 😂
Djjdjsjsjsjsjjsksk doğru kişi önemli seni böyle bir çırpıda bırakmayacak🤧
Bu arada kurban bayramın kutlu mutlu olsun
Sağolluuun sizinde bayramınız kutlu olsun🌸🌸
Kesinlikle öyle üzmeyecek her anında yanında olacak onunlayken mutlu olacağın bir mesajına bile heyecanla bakacağın güveneceğin insan önemli
Tabi ki kesinlikle , ben bunla. konuşurken geriliyordum😂 her yazmamda stres oluyordum rahat değildim.
Demek ki neyi anlıyoruz kendisi doğru insan olmayı bırak do bile değilmiş 😂😂
🤣 korku filmi halbuki çok yazmıyodu bile. hic yazmiyodu
Eee o zaman niye aklın kalıyo ya resmen benden uzaklaş diye bağırmış 😂
Off hhee de iştee , sevmistim😪🥲🥹
Bu prenses kızlarla. konuşmaz hiç
Gönül işte konar da konar da 🫢 tek tuşla silinse keşke hafızadan
Değil mi b. ka konmuş ama ben çicek sanmışım🤣basmaya kıyamamişım
Ama çok fena üstüne düşüp her yerine sürülmüş gibi olmuşsun sonra 😂😂
🤣🤣en son öyle oldu
Allah şaşırtmasın🫢😂
Siz nereden tanışıyorsunuz okuldan falan mı da 1 2 yıl berabersiniz
Evet üni de görüyorum o ÿuzden daha iki yıl dedim
Dua edelim de yatay geçişle başka okula geçsin 😂😂
Hhaahshsh valla. ben geçmek istiyorum asıl yemin ederim insallah gecerim
İki yıl ne halt edeceğimi düşünüyorum🤠
İnşallah geçersin yoksa 2 sene çekilmez
Yanlış bir insan hayatını nasıl yamulttu işte ah bu gönül hep bka mı konarsın ya 😂😂
Amin ya valla bir de kolay olsa öyle pat diye de geçilmiyor😂
Görmeyince iyiyim görünce b. ka bağlıyorsun otomatik🤣
Biliyorum biliyorum keşke ben gidiyorum deyip geçilse 😂😂
Okulda aynı sınıfta mısınız aynı dersliklerde denk geliyor musunuz
Aynı sınıf🤣
Evet aynı sınıf🤣
İnşallah okullar tatil olur 😂😂 yoksa kurtuluşun yok senin
🤣🤣🤣🤣🤣
Sen en iyisi dua et de hayırlı kısmet çıksın yoksa yandın 😂
Ediyorum 🤭 bi de bakıp duruyor rahatsız ediyor bıktım ya iki sene çekilmezz😴
Hem engelliyor hem bakıyor ne biçim iş bu seni istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur öyle nötr nötr işler yapmasın
Amaaan😪😪 tezat işte
Neyse ben gidiyorum tekrar iyi bayramlar dilerim🙏🥲🤗
Güzel sohbetti 😊
İyi geceler iyi bayramlar 🙃🍬😊
🤗🤗🧚♀️🍬
askerlik yok bir şey yok ne cıkması yav
Sence ilerleyen yaşlarda aklı başına gelir mi?
gelir keşke bi çaksaydım en azından niye yapmadım ki der.
çıkılmaz
Ne için?
sen çıkma kardeşim 25 29 yaşına gelmişsin beğenmezsin 30 40 yok mu onları kovala
22 yim ben 😂
Olmaz
Küçük daha
Nooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki 20 yaşındaki bir erkekle çıkılır! Aşkın yaşı olmaz ki, önemli olan iki kişinin de aynı frekansta olması bence. 😍 Belki o an onun kafa farklı yerdedir, güzellik bazen yeterli gelmeyebilir, kişisel beklentiler çok önemli. Herkesin olgunlaşma süreci farklıdır, kimisi çook erken olgunlaşır kimisi biraz daha geç. 🥰 Senin için önemli olan o kişiyi tanımak, değil mi? Sen neye değer verirsin bir ilişkide? 🤔💖