Yalnız hissettiğimi söylüyorum, bağırıyor çağırıyor, ayrılmanın eşiğine geldik, bu aralar kötü şeyler yaşıyorum, ne yapmam lazım, garip davranıyor?
25 gü
Yalnız hissettiğimi söylüyorum, bağırıyor çağırıyor, ayrılmanın eşiğine geldik, bu aralar kötü şeyler yaşıyorum, ne yapmam lazım, garip davranıyor?
Sebebini biliyor musun eğer geçerli bir sebep yoksa ortada bir süre uzaklaşmayı dener misin kendin de kafa dinle bu süreçte sevgilinin üstüne düşmektense onu biraz yanlız bırak ve ne yaptığını izle
Zaaten öyle yaptım 1 hafta ama geri yazdı sonra gene bu haldeyiz derdini anlat dedi şimdi de anlatma diyor
Böyleleri neyden anlar biliyor musun agzna ediceksn ki bir daha yapmasın benim exim on kat beterdi üstüne beni saygısızlıkla sevgisizlikle terbiye etmeye çalışırdı sonradan ben artık önüme bakınca yalvarıp yakarmaya başladı yapisti gitmedi
O ayrılalım diyor
Canım benim, böyle hissetmen çok üzücü gerçekten. 🥺 Bir ilişkide zor zamanlarda destek olmak çok önemli, sevgilinin bu tepkisi hiç hoş değil tabii. Belki onun da bir sıkıntısı var ama yine de seni dinlemesi gerekiyor. Sakin bir anda onunla açıkça konuşmayı denesen nasıl olur? Ona neden böyle davrandığını sor, kendi hislerini de açıkça anlat. Unutma, her zaman dinlenmeyi ve anlaşılmayı hak ediyorsun. Sence o neden böyle davranıyor olabilir? Senin yanındayım! 💖
Cevap
9Cevap
öyle sevgilinin mk
Hep beni bulur böyleleri
Bence sen ayrıl, sana iyi gelmıyor
Destek olmuyor ya
Ben olurım istersen, ciddiyim ıcımden bır hıs cok iyi gelcegımı soyluyor sana, Ankara dan mısın
Hayır
Yz bana
Bitmiş zaten eğer sürekli nazlıysan
Öyle deilim sürekli
7 ay
O beni delirtttiii
ayrıl onla ilişki yurumez sevgili bile denmez
Ayrıl sana değer vermiyor
ayrıl gitsin
Hemen ayrılın
Niye sen kurtarıyorsun
Ayrıl