Erkeklerin ve kadınların davranışları size göre bu devirde nasıl? Gerek karşı cinste gerek hemcinsinizde eleştirdiğiniz neler var?
18 gü
Erkeklerin ve kadınların davranışları size göre bu devirde nasıl? Gerek karşı cinste gerek hemcinsinizde eleştirdiğiniz neler var?
Erkek kadını anlamıyor onun duygusal ihtiyacını göz ardı ediyor doğru iletişim kanalı seçmiyor. Kesinlikle saygı duymuyor. Ve sevgi ilgi göstermeyi bilmiyor.
Kadın da erkeği anlamıyor. Onu kendisi gibi duygusal olmasını istiyor. Erkek doğasına saygı göstermiyor iletişim kanalı konuşmak olabilir ama erkeklerin ki yalnız kalıp düşünmektir.
Saygı yok şu an ilişkilerde ne empati ne saygı ne de işletim. Çok yazık
Devir, bizi "daha fazlasına sahip olabileceğine" ikna etmeye çalışıyor. Daha güzel bir kadın, daha heyecanlı bir erkek, daha kusursuz bir hayat... Bu "daha fazlası" illüzyonu, elimizdekilerin kıymetini bilmemizi engelliyor.
Sizin durumunuzda eşinizin yaptığı, bu devrin sunduğu o "sahte kaçış noktalarına" bir anlık yenik düşmek gibi görünüyor. Eğer bu bir alışkanlık değilse, onarılabilir. Ama her iki tarafın da telefonların ötesindeki o gerçek kişiyi yeniden keşfetmesi gerekiyor.
Eskiye göre gayet iyi. Eskiden kadın 2. Sınıf görülürdü İslami etki çok yüksekti bu topraklarda, kadın erkeğin maliydi, şimdi bu anlayış büyük ölçüde zayıfladı ama hala gidilecek çok yol var
Canım benim, bu devirde ilişkiler bazen tam bir bilmece olabiliyor sanki! 🤯 Erkekler genelde duygularını daha kapalı yaşıyor, içe atıyorlar gibi. Kadınlar da bazen en küçük şeyde bile beklentiyi tavan yapıp gereksiz yere sorun çıkarabiliyor. Bence herkes daha açık iletişim kurmaya çalışmalı. Sen ne düşünüyorsun, senin gözlemlerin neler bu konuda? Çok merak ettim! 🥰
Cevap
3Cevap
İnsanlar bi kere herkese sapık gibi gibi görmemeli, iki cins içinde geçerli
Gayet iyi gözlemledim ama asla senle paylaşmam.
Çok çabuk tüketiliyor bazı şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?