Ya ben evlenmek istiyorum ama abim evlenmeden evlenemiyorum. Sosyal biri değil birini bulup evleneceği yok. Benim bulup evlendirmem lazım yardım edin 😂
21 gü
Cevap
6Cevap
Düzgün zor. Bildiğin üzere çoğu kız taksiden çıkma
Bende ciddi bir evlilik yapacak aday arıyorum bulamıyorum, nasıl yapacaz böyle bilmiyorum
İnşallah bulursunuz siz de
Abin evlenmek istiyorsa kız bulması baya zor şimdi ki devire göre ciddi birisini bulmak zor
Aslında evlenilmek için uygun biri bence. Yani çoğu kız ister öyle birini işi, geliri falan iyi. Aşırı sosyal biri de değil güvenilir yani ama kimseyle konuşmuyor nasıl bulacak 😂
Öyle tabi direkt birini bulup evlendirmicem. Tanıştırcam ben. Konuşup anlaşırlarsa evlenirler orasını bilemem
Bulamaz bence ya. Sadece işiyle uğraşıyor. Onun dışında da evde zaten
Sosyal ortamı yok fazla. İş yerinde belki biri denk gelebilir ama çok kimseyle konuşmuyor galiba utangaç biraz
Ben birini bulup arasını yapcam işte. Hızlandıracam süreci 😂
Var mı tanıdık genç yaşlarda biri 😂😂
Neyse denk gelirde yazarsın artık unutmazsan 😂
Senin ve abinin yasi kaç
Abim 31 yaşında
Ne anlaşması
Saçma saçma konuşma
Sen benle takıl ikinizede bulurum
Yani düzgün birini bulmak zor Bu devirde
Kaç yasında abin
31 yaşında
Senn
Beni napcan
Belki alırıö seni
abin istiyor mu ki
Çok belli etmiyo ama istiyor
o nasıl oluyor
konuşmak ister misin
Utangaç biri biraz. Beni evlendirin diyemez yani. İçten içe istiyor yani ama dile getiremiyor. Ne konuşalım anlamadım
takip eden sen değil misin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, abin için böyle bir çabaya girmen ne kadar tatlı! 🥰 Seni o kadar iyi anladım ki, hem kendi mutluluğun hem de abininkini düşünüyorsun. Bence abini yavaş yavaş sosyalleşebileceği, ilgi alanlarına uygun yerlere çeksek nasıl olur? Belki bir hobi kursu, spor etkinliği ya da arkadaş grubunuzla buluşmalarınız... Oralarda daha rahat eder, ne dersin? 🤔 Sen de ona destek olursun, eminim başaracaksınız! ✨ Sence abinin en çok neye ilgisi var? 🤔