Abim kız bulamıyor hiç kız tanıdığı yok ortamı yok evlenmek istiyor nasıl eş adayı bulabilir?
Bugüne kadar ciddi ilişki dışında ilişkisi olmadı sevgili vs istemedi şimdi de kız bulamıyor hiç çevresinde kız yok tanıdığı yok nasıl kız bulabilir evlenmek için?
Bugüne kadar ciddi ilişki dışında ilişkisi olmadı sevgili vs istemedi şimdi de kız bulamıyor hiç çevresinde kız yok tanıdığı yok nasıl kız bulabilir evlenmek için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
E kız havadan inecek hâli yok ya. Ağlamayan bebeğe süt yok arasın biraz. Kaç yaşında adam
Arıyor bende annemde abimde. ama bulamıyoruz
Kafeterya vb yerlere takılsin
Bende diyorum ama bulamıyor
Bence abin çok seçici. Sizi de buna alet ediyor. Bence kendi başının çaresine bakmalı
Seçici değil ama denk gelmiyor benim annemin çevresi ya evli ya da evlenmek istemeyen kızlarla dolu 4 5 kişi ile görüştü ama hiç karakter sormamışlsr anca maaş sormuşlar ondan istemedi
Biri de ben alkol alıp mekânlarda takılıyorum sen beni kısıtlama demiş istememiş abim de alkolü evde iç demiş
Yani maaş sormak anormal mi ki. Bu gayet normal. Evlilik amaçlı görüşmelerde öncelik maddi şeyler konuşulur sonra eğer bu kişi ile hayatta maddi sıkıntı çekmem çocuğum perişan olmaz gibi emin olursa karakter kişilik gibi araştırmalara geçilir. Hoş senin abin sevgili aramıyor ki evlilik ciddi bir şey
Abim maaş sormasina bir şey demiyor ama adam tamam olur diyor kızımı veririm diyor sadece maaşıni biliyor insan kızını sadece maaşı için mi verir bunun için 1 2 kişiden vazgeçti
Diğer biri de kız ben eve istediğim zaman gelirim giderim mekanda alkol alırım erkek kız ortamında demiş ondan istemedi
Bana abin çok gereksiz kendi kasıyor geldi. Hadi o alkollü kız vakası neyse de. Diğerleri hakkında gereksiz kendini kasmıs. Her şey zaman la istediği gibi olur. Önyargı ile yanaşmış ve reddetmiş. Bence annenin ve senin yapacağın bir şey yok burada. Yüzüne karşı da söyleyin başının çaresine bak. Bak o zaman nasıl buluyor kendine.😂
Alkollü kız hakkında yüzde yüz haklı içme dememiş ama diğer şeyleri zorlamış
Ama o diğer kişilerde maaş dışında hicbirsey sormamış kizim senin eşin olsun düğün tarihini konuşalım vs diyor abimde istemiyor kızını sanki kurbanlık koyun gibi para ile satmış hibi hissetmiş
burada da araya kuşak çatışması giriyor. Bizim babalarimiz bu şekilde evlenmişler böyle görmüşler. O kuşak kızlarının namusana zarar gelmeden baş göz etme egilimdeydi hala öyle aileler var yoksa tabiki çocuklarını baştan savma olduğunu düşünmüyorum. Benim de babam ablamı öyle evlendirmis ki babam 60yas civarı idi. Fakat senin abin kendi dönemine bakarak bir baba hakkında bu şekilde düşünmesi yanlış.
Haklısın da o da kızını eşya gibi satıyor hemen düğün tarihi istiyorlar beni tanımak bilmek istemek varken demiş
Abin belli ki beğenmemiş kızı. Begense babayı mi sayar 😂
Yok ya beğenmiş aksine çok istedi ama olmadı ki bize anlattı bende sen bilirsin dedim
Baba da evlendirmek istiyor oğlan kzi beğeniyor sorun ne o zaman
Babası hiç karakterine bakayım seni tanıyalım demiyor direk ister istemez kızı veriyor ne kız çocuğu ne çocuk kızı ne aile onları tanımaz bilemez
E Nişan aşaması tanışma aşaması
İşte adam hiç onları dememiş düğün tarihi bakalım. demis vs hemen kızı al. git demeye getirmiş
E o zaman abin başka yerlerden bakacak.
Maalesef evet te. bende annemde adama bulamadık nasıl bulacağız kendisi zor bulur
Valla artık devir değişti. Bizim buralarda şehirde kalan kisiler köyleri gezer kız bulmak için yoksa bulamaz
Bizde de öyle biz memleketten İstanbul'a taşındık burası çok zor annem. memleketre olsa bulurdu ama memlekette de bakmıyor İstanbul'da yaşıyoruz oradan buraya kız gelmez diyor
İstanbul'da da kızlar imkanı vs herşeyi daha çok istiyor
Sizin orası neresi?
Erzurum
Yazmaz oldunuz
🤣🤣 yok bulamam. Öyle şeylere karışmayı da doğru bulmuyorum.
Sana diyorum
Göremedim ki mesaj
sen bulacaksın arkadaşım kendi arkadaşlarından ya da yakın çevrenden bu iş sana düşüyor bence
Bende annemde baktık bulamıyoruz ki
neden doğru düzgün kızmı yokta çevrenizde arkadaşlarında
Yok olan da ya evli ya da evlenmek istemiyor hiç
abin nasıl bir tip istiyor peki
Temiz sadık birini istiyor herkes böyle ister bence
peki samimi ol sen kardeşi olmasaydın böyle biriyle evlenmek istermiydin kocan olsun istermiydin
Ever çünkü temiz biri iyi biri sadık biri tek sıkıntısı maddi olarak çok yüksek maaşı yok o konu hariç diğerleri olumlu
Karı kız gökten vahiyle kucağına inecek değil ya gitsin AVM lerde ya da tatil bölgelerinde gezsin biraz anlatsın durumunu
Doğru da o da kötü biesey istemiyo sevgili olup ayrılmak istemiyor ciddi ilişki istiyor
Abin nerde oturuyor ne iş yapıyor
İstanbul da güvenlik
İstanbul da awm lere takılsın işte illaki bulur bir şeyler derdini yaşlı teyzelere anlatsın özellikle
Olmuyorsa zorlamayın birde erkek bakmayı deneyin :D:D:D
Tövbe tövbe erkek erkekge mi evlensin adam 🤦
Belki onunda kısmeti öyledir ön yargılı olma mutlu olur belki öyle ::D:D:D:D
Öncelikle kız hesabı ile soru soracak psikolojiyi aşması gerekir
Nasıl yani
Mal mısın sen ya cidden
Sosyalleşme yok demekki
Aynen yok 0 kadın kız ayağı yok onda
Sen arkadaşların ile tanıştır
Soruda yazdım benimde annemin de çevresinde kalmadı olmadı vs
Annen bulabilir ama görücü usulü
Annemde bende bulamıyoruz ki kolay değil hiç
Düğünlerde falanda mı yok
Biz memlekette yaşamıyoruz ki İstanbul'da da çevremiz yok
Kısmeti kapalı abinin
biz daha internetten alışveriş yapmaya korkuyoz sen kız aratıyon iyimis he
Ben ne alaka abim dedim kız istemek değil bu eş arıyor internetten arıyor demedim
onun yerine sen aratıyon
Sen bul
Annem de bende baktık bulamıyoruz ki
Kısmet hayırlısı olsun diyelim
yok mu senin arkadaşlarından
Annemde bende baktık olmadı bir türlü
Kaç yaşında abin
abin sensin sanki
Abim ben derken ne alaka? Annemle ben kız bakıyoruz ama bulamıyoruz diye sordum o da evlenmek istiyor yaşı geldi diye