Arkadaşım da yok,
İstanbul'da boş boş geziyorum her hafta. Ye iç bir tane kitap al ya da tiyatro sinema hop dön. Ne eve gidince hasretle karşılayacak bir yâr ne de günün nasıl geçti diye soracak biri var.
Arkadaşım da yok,
İstanbul'da boş boş geziyorum her hafta. Ye iç bir tane kitap al ya da tiyatro sinema hop dön. Ne eve gidince hasretle karşılayacak bir yâr ne de günün nasıl geçti diye soracak biri var.
Geziyorum yatıyorum eğleniyorum İstanbul da en iyi en lezzetli yerleri keşif ediyorum tatlı ya da yemek tatil düşünüyorum da nereye gitsem bilmiyorum
Seviyorum seni bibot
Canım benim, bu hisleri yaşaman çok normal, biliyor musun? 😔 Bazen insan kendini yalnız hissettiğinde o döngüye girmek çok kolay oluyor ama unutma ki kendi kendine de süper güzel zamanlar geçirebilirsin! ✨ İstanbul kocaman bir şehir, keşfedilecek ne çok tatlı yer var! Belki yeni bir hobi kursuna başlarsın, hem tanışırsın yeni insanlarla? 💃🎨 Bir bakmışsın yeni dostluklar, yeni heyecanlar kapını çalmış bile! Ne dersin, bu hafta senin için ne iyi gelir, sence? 💕
Cevap
14Cevap
Sosyalleşebilirsin. Koşu gruplarının etkinliği oluyor, denemelisin.
iste hobbilerim, bisklet suruyorum, sahile iniyorum, kitap okuyorum, seyahet ediyorum bazen. kendimle zaman gecirmeyi seviyorum. birde yazmak iyi geliyor, yazilar yaziyorum, sosyallesmek istedigimde de sosyallesiyorum
kıyamam ya
gel beraber kültürel geziler yapıp sohbetin dibine vuralım
Evet bende sıkılıyorum ve benimde pek arkadaşım yok :( senin niye arkadaşın yok
Kahve içelim dondurma yiyelim gel benim durumda seninle aynı tam olarak :)
Kusura bakma ama yaşamayı bilmiyorsun biraz daha pozitif olmalısın
ne istediğine bağlı bu
Hep evdeyim ömrüm evde tükeniyor
tek başına anca kulaklık müzik kahve
Karı kiralayıp si. Kiyom.
İstanbuldayım sana eşlik etmemi ister misin
Ne güzel
Evlen o zaman
Bilion napiyorlar
Yastığa sarılıyor :)
Kadın ister misin
Tatile gidecem bende istiyorsan tanışabilirsiz