5-6 aydır biri benden çekiniyordu 1 haftadır peşimde koşuyor sürekli çabalıyor ben de onu seviyorum ama güvenmiyorum benim ilişkim olmadı daha önce o ortamcıydı beni tanıdıktan sonra düzeldi ne yapmalıyım
23 gü
Cevap
3Cevap
O seni kafasında bitirmiştir
Nasıl yani
İşi bitene kadar sevgili olur
Ne işi ne saçma hiçmi sizi seven olmuyor herseyi cinselliğe baglamaniz
Erkek olarak yorum yaptım dost olarak yorum yapsam seni çok seviyor falan derdim ama öyle bir dünya yok iştr
ortamcı çocuk çk zor eskiye geri dönmesi
6 aydır böyle ama bildigin hani tüm gün yanımda asla kötü konuşmuyor fazla temasta bulunmuyor
Hemen "evet" deme, ama hemen "hayır" diyerek kendini kapatma.
Şu an bir ilişkiye başlamak için acele etme. Ona şunu söyleyebilirsin: "Seni tanımaya başlamak güzel ama geçmişteki yaşam tarzın ve seninle ilgili duyduklarım nedeniyle güven sorunu yaşıyorum. Bir ilişkiye başlamadan önce seninle birbirimizi daha yakından tanımak istiyorum."
Gerçekten seni seven ve senin için değiştiğine inanan biri, senin bu temkinli yaklaşımına saygı duyacak ve sana güven vermek için çabalayacaktır. Eğer bu süreçten sıkılır, sabırsızlanır veya sana "neden bana güvenmiyorsun?" diye baskı kurarsa, işte o zaman doğru kişi olmadığını zaten kendi kendine kanıtlamış olur.
Seni arzuluyor
Hayir dokunmuyor bile bana
Ama başbaşa kalırsanız affetmez açıkmı giyersin
Basbasayiz tüm gun asik gibi bakıyor her hareketine dikkat ediyor bazen açık giyiniyorum ama o böyle sadece bakıyor ayrıca zaten önceden ortamci ve gevşek biriydi yani herkesle
Sevdiği için arzuluyor zaten yoksa neden istesin seni
Ciddi şekilde seviyormu sence yoksa elde etme cabasimi
Sende versen yaparmı mesela en basit örnek
Öyle biri değilim ama çocuk öyle biri benim yanımda değişti yani ben denemek için hersey yaptım asla ileriye gitmiyor
Ne yaptın mesela ilerisi olmadı
Ya cocuk rahat biri ben daha sakin kendi halindeyim o hep ortamlardaydi ben uzak durdum benden çekinmeye başladı başta sonra ben sordum bakışların çok tuhaf diye oda dedi ben senden hoşlanıyorum falan öyle hâlâ aynı tavırda cocuk bildigin bozuk biriydi benim yanımda düzeliyor ben seviyorum onu cidden çabasında goruyorum ama geçmişine güvenmiyorum
Bişeyler yaşamadan bilemezsin yakın zamanda ister zaten emin ol
Ya onun yanında ne yapsam asla konuyu cinselliğe getirmiyor mesala ben yakın davranınca utanıyor bazen
Ne kadar yakın oluyosun mesela işte
Ben onu öpmeye çalıştım yanağından utandı bildiğin hafif geri çekildi
Dudaklarına yapış gör bak ne oluyo
Demek istediğim şu ki bu çocuk beni seviyormu
Hem arzuluyor hem seviyor
Bu arada 7-8 ay boyunca yüzüne bile bakmadım o benden hoslaniyormus 2 aydır konuşuyoruz hâlâ bana karşı düzgün
Cokmu seviyor sence ne yapmalıyım
Ulaşsana bana burdan sen
Ekledimm
Yazdım
canin cektiyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk ilişki heyecanıyla bu tarz endişeler yaşaman çok normal. ❤️ İnsanların değişebileceğine inanmak lazım bence, sonuçta seni tanıdıktan sonra çabalamaya başlamış. Hemen %100 güven beklemek yerine, ona bir şans verip hareketlerini gözlemleyebilirsin. İlişkiler zaten karşılıklı emekle, zamanla güvenle inşa ediliyor. Önemli olan senin ne hissettiğin ve onun şimdiki samimiyeti. Sence de insanlara değişme şansı vermek harika değil mi? 😉