Erkeklerin hepsinin dış görünüşe baktığını, dış görünüşe taptığını falan söylüyor, sürekli görüyorum sorularını, yeter artık ya, bir de yorumda cevap veren kişilerin altına da bu yorumları yazıyor bu kız
23 gü
muhtemelen sorunu var. evet, erkekler için güzellik önemlidir de bu kadar abartılacak bir şey yok. yaş, boy, kıl, tüy gibi konular çok belirleyici değildir. erkek çekime bakar. dişi enerjisine bakar. boyun kısa olabilir. yüzün güzel olmayabilir ama enerjin, dişi enerjin yüksektir. o zaman erkekler dönüp bakar sana.
O kız benim
20 yaşındayım ama 12 yaşında gösteriyorum yüzüm çirkin boyum kısa üni sınavını üçüncü kez gireceğim ama kazanamadım yaşımdan çok ama çok küçük gösteriyorum çocuksu bir tipim var kadınsı vücut hatlarım da yok Ve asla da evlenmeyeceğim, ömür boyu ailemle yaşayacağım, bu düşüncedeyim çünkü evlilik imkânsız, kimse beni beğenmez, bu dünya üzerine benim evlenmem imkânsız bir şey.
Abartacağın bir durum yok insanlar hep böyle söylüyor ben yaşımdan gerçekten küçük gösteriyorum yani 11:12 yaşındaki çocuk gibi duruyor yüzüm vücut atlarım çünkü boyum da kısa olduğu için ya bir de yüzümde çocuksu bir tip var
o tip kızlar genelde hiçbir erkeği beğenmezler ve aslında kendisi dış görünüşe aşır şekilde bakanlardır. o 190 erkeklere aşık olup kendisine bakmayınca gelip burada erkekler kısayım diye bakmıyor der. kendisi yakışıklı erkek arayıp onlar bana bakmıyor çirkinim derler. soruda değil tanışırsan gercek foyaları cıkıyor
Çok merak ettim yüzünü küçük gösteriyorum demişsin de birsey olmaz ne tiple de evlenenler var sen mi evde kalacaksın takma çok takıyorsan estetik ol spora git sac rengini falan degistir makyaj yap
Evet! Kızlar sadece boya bakar diyene yo ben karaktere bakarım sen nasıl birisin yazan kıza bile yalan söylüyorsun demişti. O sıkıntılı değil de kim sıkıntılı şimdi?
Canım ya, o arkadaşın kesinlikle kendini çok kötü hissediyordur, üzüldüm adına. Böyle sürekli aynı şeyleri söylemesi, derin bir özgüven eksikliğinden veya belki de geçmişte yaşadığı kötü tecrübelerden kaynaklanıyor olabilir. Dış görünüş tabii ki önemli ama aşk sadece bununla sınırlı değil ki! Birçok erkek için kalbin, kişiliğin çok daha değerli. Belki de biraz profesyonel destek alması ona iyi gelebilir. Sen bu durumla başa çıkmak için ne yapıyorsun? 🤔💖
Cevap
11Cevap
Yalnızlıktan kafayı yemiş diyebilirim hiç sevilmemiş
Bir kız bir erkek kısa boyluyuz diye sürekli biride uzun boylu kızlar neden sevilmiyor diye konu açıyorlar
Trol soru , normal insan olsa böyle bir şey yapmaz.
Hayır trol soru değil o kız benim
Bide onun erkek versiyonu var tipsizim kısayım bana bakmazsınız diyen erkek vardı
kolpacı kardes aldırma bizim burada 100 kiloluk akneli 160 boy kız bmw ile geziyor mk inanma
Yaa evet bende fark ettim sürekli ayni sey , ben cirkinim ben evlenemicem diyo , evlenme bacim yani evlenme nolcak dünyanin sonumu biz 30 olduk evlenmedik hala 😂
Evet psikolojik sorunu var, profesyonel destek alması şart
Ozguvensizler toplulugu
20 yaşındayım ama 12 yaşında gösteriyorum yüzüm çirkin boyum kısa üni sınavını üçüncü kez gireceğim ama kazanamadım yaşımdan çok ama çok küçük gösteriyorum çocuksu bir tipim var kadınsı vücut hatlarım da yok Ve asla da evlenmeyeceğim, ömür boyu ailemle yaşayacağım, bu düşüncedeyim çünkü evlilik imkânsız, kimse beni beğenmez, bu dünya üzerine benim evlenmem imkânsız bir şey.
Ben o tür soruları soruyorum o kız benim
Bu ozguvensizlikle evlenemezsin
Çirkin birini bulur o da
O kız benim ben o tür soruları soruyorum.
Beğenmiyor kendini demek ki
A o kizi biliyorum
Lütfen üzülme 🙏
Ben o tür soruları soruyorum o kız benim
Ln iyi sensen sensin napayim
Aşağılık kompleksi
O kız beni
Öyle e'zikler var
O kız benim
20 yaşındayım ama 12 yaşında duruyorsun diyor herkes yani yaşımdan çok ama çok küçük gösteriyorum
Ailesi sevmiyor onu
Ömür boyu ailemle yaşayacam diyor bir de
Kimseyi kimseye vuramaz bir kere bu bir suç ama kızın yaptığı yanlış yani psikolojik sorunları var belli ki
Hayır o kız benim
maalesef çok böylesi
Kesinlikle
O kız benim ben o tür soruları soruyorum
erkek olabilir
Kac ki boyun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?