Boy önemli değil diyen kızların bile sevgilileri 180 üstü, bıktım artık
13 gü
Boy önemli değil diyen kızların bile sevgilileri 180 üstü, bıktım artık
Cevap
3Cevap
Önemli olan başka birşeyin boyu onunda normal boyla alakası yok emin ol
Film izlemeyi azalt
Filmim kendisi bemim senden en az 15 yaş büyük birine öyle ukala konuşma, biz bir şey söylüyorsak bir şey biliyoruz, evli olmama rağmen bir çok partnerim var, boyum 1.75 uzun değilim yakışıklı değilim, bakımlıyım pp de gördüğün gibi oturup neden kızlar bana bakmıyor diye ağlamıyorum onların bana bakmasını sağlamak için yaşamıyorum kendime bakıyorum ve bunu farkediyorlar aslan parçası, sen özgüvenini sağla gerisi gelir öyle gizli profilden soru sormakla kızlar neden bana bakmaz demekle olmaz, başka yeteneğin varsa onun üzerine yoğunlaş benden sana abi tavsiyesi, AĞLAMAYI AZALT😉
La tüm soruların o konu ile ilgili ağır abazansın
Ben enazından amacımı belli ediyorum aslan parçası kızlar neden bana bakmıyor diye ağlamıyorum😂
Özgüvenli ol ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol😉
😀😀😀😀
Öyle şey mı olur ya hangi kızlara bakıyorsunuz siz anlamadım boydan önce insanın karakterine bakılır
Var tabi karaktere bakıyorum diyen kızın sevgilisine bakıyorsun tarla devi
Boş yuvarlak cümleler sözde hepinizin çevresinde kısa erkekle sevgili olan var ama ben ne reelde ne de sosyal medyada hiçbir çiftte erkeğin 180 den kısa olduğunu görmedim
Neden tüm kızları aynı sanıyorsunuz ben sevgili bile edinmiyorum edinsem de boya değil karltere bakardım kötü birisi isterse dünyanın en uzun boylu erkeği olsun bana saygısı yoksa ne knemı var boyunun bırakın böyle takıntılı gıbı Sureklı boyu uzun olsun diyen değişik kızları ya sırf böyle kızlara denk gelıyorsunuz diye kalkıp düzgün dusununen insanlara patlamanın sinirlenmenın anlamı yok
Tüm kızlar aynı olduğu için dedikleriniz farklı ama yaptıklarınız aynı
Biz de senin sorunu görmekten bıktık
Bakma o zaman
Kanki sen para ve kariyer bak gerisi hikaye
Senin sanki hiç standartlarin yok
Sizin gibi tek bir şeye bu kadar takıntılı değiliz en azından
İnsanın standardları takıntı mı olmuş artık? Bilmiyordum
Evet sizinkş tskıntı bir tek ona bakıyırsunuz uzun diye 5 para etmezlerin kolundasınız sizinki standart bile değil
Peki bundan niye bu kadar rahatsız oldun merak ettim. Kendi hemcinsin küçük ayak, beyaz tenli, ince belli diye kriterlerini sıralarken sorun yok bir grup kız uzun boylu erkek seviyor diye takıntı demen çok abes kaçıyor üzgünüm.
Kimsenin bir şey sıraladığı yok o sözde sıraladığımız kriterlerin birini bile taşımayan kızlar 190 sevgilisiyle el ele mutlu mutlu gezşyor ama 180 altı erkeklerin asla sevgilisi olmuyor
valla benimki 170
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, insan bazen ne diyeceğini şaşırabiliyor bu konularda, hak veriyorum sana. 🥺 Ama aşkın ve çekimin dinamikleri gerçekten çok farklı oluyor ya! Bence tek bir şeye takılıp kalmamak lazım, kalplerimiz bazen hiç beklemediğimiz yerlere kayabiliyor. Belki de o "boy önemli değil" diyenler bile, aşık oldukları kişide başka şeyler bulmuşlardır. ✨ Sen ne dersin, sence aşkta sadece boy mu önemli? 🤔