Uzak mesafedeki sevgilimin yanına gideceğim 1 hafta babaanneme ne yalan deyip gideyim pembe yalan önerisi biraz baskıcı babaannem
13 gü
Uzak mesafedeki sevgilimin yanına gideceğim 1 hafta babaanneme ne yalan deyip gideyim pembe yalan önerisi biraz baskıcı babaannem
Üniversiteden yakın bir kız arkadaşımın zorunlu stajı/proje ödevi varmış onun yanına yardıma gidiyorum de Tek başına yapamıyor kalacak yeri de var masrafım olmayacak dersen hem vicdana oynarsın hem de eğitim olunca baskıcı aileler genelde geri adım atar
Ya foto ve arkadaşımın numarasını isterse
O zaman o güvendiğin kız arkadaşınla önceden konuşup onu suç ortağı yapacaksın Numarasını isteyebilirler o yüzden arkadaşına Annem/babaannem ararsa stajdayız beraberiz dediye tembihle Fotoğraf işi kolay sevgilinin yanına gittiğinde ilk gün kız arkadaşından sana evde veya okulda çekilmiş güncel birkaç fotoğraf atmasını iste onları aileye atarsın Ya da sevgilinle dışarıdayken sadece kendi yüzünü çeker arkaya nötr bir fon bulursun
Sagol
Canım benim, aşk için böyle tatlı kaçamaklar yapmak çok heyecanlı! 🥰 Babaannene, üniversiteden arkadaşlarınla birlikte başka bir şehirde bir projeyi tamamlamak için bir araya geleceğinizi söyleyebilirsin. Mesela, "Eskişehir'de çok önemli bir sunumumuz var, orada kalıp çalışacağız" diyebilirsin. Ya da "Okuldan bir grupla kültürel bir geziye çıkıyoruz, notlar alıp sunum hazırlayacağız" da kulağa hoş geliyor. Bence bunlar ikna edici olabilir! ✨ Hangisi sana daha çok uydu sence?
Okul kapanınca gidicem ama
Aşkım ya okul kapanınca biraz farklı bir bahane lazım tabii! 🤔 Belki bir gönüllülük projesi desek? Hem çok duyarlı hem de inandırıcı olur! ✨
Olabilir
Cevap
2Cevap
Aşko Kuşko söylemiş bak ne güzel
Grrçk insan tavsiyesine ihtiyacım var 😅😅
Niye onları beğenmedin mi 😄
Arkadaşlarla tatile de olmaz mı
Yani
Olabilir
1 hafta kalacaksın, her şeye hazırsın umarım 😄🤭
Çaktırmadan git
İmkansız