Aynı işyerinde ama laf sokuyor. Dünde konuşmadan geldik. Serviste ben konuşurken kafasını çevirdi, gözlerime bakmadı
1 ay
Aynı işyerinde ama laf sokuyor. Dünde konuşmadan geldik. Serviste ben konuşurken kafasını çevirdi, gözlerime bakmadı
Cevap
2Cevap
Hoşlanıyor
Nerden anladin
Seni istemiyor
Neden
Sence
Büyüğüm diye ya da çirkinim diye
Büyüksen işin zaten zor, güzellik görecelidir
Evet yaşıtlarına bakıyor iki tane sevgilisi var
3 numara olmaya mı niyetin var?
Hayır ben onun hiç birşeyi olmak istemiyorum
O zaman sorun yok kanka, uzak dur bundan
Duruyorum zaten napim daha
Yap başka bir sevgili bak keyfine kanka
Ama sürekli etrafımda işyerinde bana kötü bakıyor baaka birini sevsen yine onada karışır gibi geldi
Yok canım o kadar da değil, karışırsa dayağı atıyorsun olay kapanıyor
Hahaha 😅 olabilir arkadaşken çok iyiydik nasıl böyle oldu anlamadım
Senin ona olan ilgini nasıl fark etti, yaşlar kaç bu arada?
Söylemişler kız arkadaşlarım ağzımdan laf aldı
Hımmmm olur da birgün sana yürümek isterse bil ki cinsel açlık içinde
Biliyorum oyuzden onu istemiyorum ben. daha mümkünse
Aşık mısın hoşlantı mı sadece
Bilmiyorum ya tam ne olduğunu.
Aşk ya da hoşlantı, bu eleman kesin üzer seni!
Kullanıldığınla kalırsın
Biliyorum bir wydir sürekli kavga ediyoruz zaten herkes duydu aramızdaki şeyi rezil oldum
Neden kavga çıktı sizin olay biraz çalkantılı gibi
Hem sevmiyorum diyoo beni hemde işyerinde yanıma gelip işimi alıyor ben yaparım sen geç diye mesela dün beni başka yere aldı şef onuda verdiler şaka gibi bide hiç susmuyo şarkı ilahi söylüyor kulağımı seyrtti bende şikayet ettim onu abi yanimdan aldı
Rahatsız olan varsa kulağına kulaklık taksın dedi
Bu senin sinir uçlarınla oynamaktan hoşlanıyor.
Ona olan ilgini de farkında nasılsa bir şey diyemez diyor.
Sen acil bir sevgili yap, o çatlasın
Sürekli laf soktu herşeye atlıyor bnmle ilgili ablanın bitanesi de ağzımdan laf alıp söylüyor eminim. konustugumuz günde onlami tartistiniz genededi yok dedim. gidip ona söylüyor galiba ikinizinde suratı aşıktı dedi sabh
Dimi sinir olduğum şeyler in de farkında çözdü beni kaç kez ağız dalaşı kavga ettik. sayisiz hem ayrılmıyor hemde uzak dur diyip Kendi geliyor.
Yapicam inşallah 🙄🥲🤲
Farklı bir şekilde sana yazılıyor sanki, özel bir soru cvp vermeyebilirsin daha önce evlenip ayrıldınmı?
Hiç bir şey yapamıyorsa 3-5 fotomu yollayayım. Yeni sevgilim yakışıklı mı diye sor elemana 🤭🤭🤭
Hayır hiç evlenmedim. oda sürekli yaşını soruyordu unutuyorum diyordu.
Yokkk benle konusmuyor iş dışında. wptan engel attı. o bana gösteriyordu kendi ni ama nasıl fotom diye
Bu bir şekilde takıntılı sana, ama sevgili olmadan takılalım havasında.
İşimi göreyim hayatıma bakayım diyor
Ama abla diyordu şimdi onuda demiyor manyak midir nedir
Avucunu yalar o anca
Önceden ilgisini çekmiyordun, şimdi belki fiziğin dikkatini çekti. Belki arkanı döndüğünde seni izliyor
Bilmiyorum kii 😓🥴 hicc son zamanlarda makyaj vede kıyafet te değişim yaptım herkes farketti. isyerinde. Önceden onemsemiyordum çok iş diye
İşte sen değişince seni fark etti hemen, buda seni arzulamasını sağladı. beğendim soruyu sonu 80 olan benim
Teşekkürler
Oyuzden mi uzak durdu benden kacti
Bence ondan, ilk başta ilgisini çekmedin.
Şimdi fiziğinin güzelliğinin farkına vardı.
Arzuluyor seni
Hatta yanyana yürüyünce şarkı söylüyordu ise giderken
Karar senin ama ileride pişman olursun bununla birlikte olursan, heee keyfime bakarım diyorsan tercih senin
Biliyorum ona güven olmaz da iste kendide diyor zaten. ama unutucam yaa koydum kafaya
Şöyle düşün adamın yaşı küçük, seni yatağa atmak tek derdi.
Ev hariç Ne bir yere götürür nede bir yemek ısmarlar.
Bir tarafı kalkınca eve gel diyecek
Yok yaav bana bir şey yapamaz okendi çapında kızları kandırır ancak okadr bnmle oyanyaamz o
Umut fakirin ekmeği, ya olursa diyor
Hahaha 😅🤣😂
Ne yapsın garibim, birazda abazanus sa
Offf neyse zaten gerginim bayram diye. asiri huzursuzum.
Sakin ol şampiyon ☺️
Tatilin tadını çıkar gez dolaş
Aman nerde gezcem ya 😂🤣😅
Özel olacak ama hangi şehirdesin?
Samsun
Sahile git yer mi yok kanka koskoca Samsun'da
Ben orada degilim
O zaman bu tarafa gel gezdireyim
Neresi Ora
İstanbul
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni bayağı karıştırmış ve üzmüş anladığım kadarıyla. 🥺 Bazen hoşlandığımız kişiler dikkatimizi çekmek için böyle garip yollara başvurabiliyorlar, biliyor musun? Laf sokmak veya göz temasından kaçmak, aslında sana karşı bir şeyler hissettiğinin işareti olabilir, özellikle de çekingen biriyse. Belki nasıl yaklaşacağını bilemiyor ve böyle ilgini çekmeye çalışıyordur. Sen ne düşünüyorsun, başka bir ihtimal var mı sence? 🤔