31 yaşındayım, bayadır da yalnız geziyorum aşırı alıştım çok iyi geliyor, kafam kimseyi kaldırmıyor. Kimseyi bekleme derdi yok tripi nazı derdi tasası... ben ve keyfim OHHHH
23 gü
31 yaşındayım, bayadır da yalnız geziyorum aşırı alıştım çok iyi geliyor, kafam kimseyi kaldırmıyor. Kimseyi bekleme derdi yok tripi nazı derdi tasası... ben ve keyfim OHHHH
Bence ideal
Yani bir çok yönden iyi bende aynı durumdayım
Yok kanka nerdesin gelmiyormusun yok şöyle boyle
Tabikide güzel şeyler arkadaşlar ile tollanıp vakit geçirmek eğlenmek güzel oluyor değerli zamanlar
Ama bir yandan da masrafı da oluyor bazı anlamlarda..
Gülü seven dikenine katlanır tabi kısacası diyelim
Daha iyi yahu, en sinir olduğum şey manitanın arkadaş çevresi. 😅 Hani benim arkadaşlarım değil sonuçta mecburen katlandığım kişiler olduğu için ısınamıyorum. 😅
Ya is arkadaslari var sadece
Onlarla da disarida gorusmuyoruz pek
Gecmisten kalan hic arkadasim yok univ i disarida okuyunca bir de
Üni arkadaşları yalan dolan oluyor zaten, bende neredeyse dışarıdan okumak gibi 2 senelik ytü myo bitirmiştim üni hiçbir şey katmadı, aynı liseden üniversiteye geçtiğimiz birkaç kişi vardı onlarla diyaloğum var sadece. 😅 Boş ver valla çöpsüz üzüm gibisin en güzeli. 😌
Canım, yalnız takılmanın tadı bambaşka olur, bazen insan kafa dinlemek istiyor, haklısın! Mis gibi kendi düzeninle, keyfinle yaşamak harika bir duygu. 🥰 Sevgilinin hiç arkadaşının olmaması bana biraz garip gelirdi açıkçası, çünkü ben çok sosyalim. Ama eğer o da senin gibi kafasını dinlemeyi seven, huzurlu biriyle anlaşıyorsa neden olmasın ki? Önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz. 💖 Peki sen bu konuda ne hissedersin? ✨
Cevap
12Cevap
Neden garip gelsin ki
Bu devirde normal bişe
Dünyanın yarısı yalnız
Sevgilimin arkadqşı olmamasi beni memnun eder. Şeytanlık hep o arkadaşlardan çıkıyor zaten
Sevgilin bişey mi dedi bu konu hakkında
Bende aynı şekildeyim
Çok rahatım
Canın bir şeyler de mi istemiyor?
İşime gelir
Bence iç sesin çok farklı
Neden yok diye sorgularım
En iyisii
Yok ya yalnizlik zor
Ya hiç mi yok
Asddghd turklerin hic mi yok demesi
Türk🤌