Arkadaşım bana dedi ki o aslında çok sıkıcı biri ve sen hayallerinle aşk yaşıyorsun. Gerçekten buluşup konuştuğunda anında soğuyacağına eminim.
30 gü
Cevap
4Cevap
Soğuma ihtimalin var tabi ama arkadaşının öyle demesi doğru değiş
Çok uzun zamandır konuşuyoruz ama
Yani yüz yüze görmek ayrı
Max tc kızı kıskanmış nasıl da seni soğutmaya çalışıyor kendisinin de sevgilisi yoktur dimi
Şeyy, bunu diyen kişi erkek ve sevgilisi var
O da kıskanmış aw sende gözü vardır kolla kendini
Zaten soğuğuz şu an kendisiyle.
Arkadaşınla mı. Bide böyle tavsiye falan veriyor. Kiskaniyor olabilir
Tavsiyeyi ben istemiştim de isteğim tavsiye hani o da erkek ya çocuğu nasıl tavlayabilirim kendime bağlarım vs tarzı bir şeydi. Amacını bilmiyorum da aşırı rahatsız oldum böyle yapmasından. Ben işte eğlenceli biriymişim de normalde onunla konuşurken, çocuk çok sıkıcıymış o yüzden onunla konuşurken bambaşka birine bürünüyormuşum falan.
Tabi efenim..
Neyse problem yok ya. Manipülasyona karşı dikkat et demişti bir de bana. Kendisi tam bir manipülatif de yaptığı şeyleri duysan kanın donar.
Yaniyor la bu sana versen hayır demez direkt baliklama gözü kapalı atlar aw
Yok ya aynı yaştayız nerdeyse ama o beni beşe katlar ikiye böler dndjdjdjd benlik biri değil ben masum kalıyorum yanında.
Yasla ne alakası var sanki yaa kendinden büyükle bile yapabilirsin shshsh masum derken o çok a. zgin sen değilsin mi olay nedir
Yaştan kaynaklı değil işte aynı yaşlardayız. Yani demek istediğim ben biriyle öpüşmemişim bile o bin tane kızı götürmüş. Biz nasıl arkadaş olmuşuz o da garip de. Neyse işte çok ilişki tecrübesi var diye tavsiye istemiştim. Tüm hevesimin içine etti.
Böyle biri ilişkisi bile ciddiye almıyordur artık çorap değişir gibi kız manita degismesi araya seni de kaynatayım diye düşünmüş olabilir işte
Sanmam şu an ki sevgilisini elde etmek için çok çok uğraştı ve düzenli bir cinsel hayatı da var.
La o çift kıza gruba hayır mı der sanki seni ikna etse atar aralarına
Oha manyak mısın djdhhdhdjdjjd değil öyle biri o kadar da değil. Tama biraz hızlı vs kabul ediyorum da
Da si yok işte ister ama söylemez belki içindeki bu fanteziler işte kızım sen demedin mi bir sürü kız goturdu diye neler neler yapmış ve yapamayıp istedikleri vardır yerli Johnny sins
Ben her çeşit insanla arkadaşlık yapabilen biriyim. Saygı duyarım çünkü herkesin yaşam tarzı beni ilgilendirmez. O da bunun farkında benlik bir beklentisi yoktu yani. Neyse o değil de ben bu çocuğu nasıl tavlıycam gerçekten ya
Bilemicem knk tanımıyorum ki sizleri şu arkadaşına sorsan ilişki dahisi kendisi hashsh
Yok sormam artık. Dersimi aldım:)
He iyi bari akilli kızmışsın aferin sana cici kız 👧
Kimseye bakma buluş bence sogursan ayrilirsin
o senden sogabilir mi peki
Mümkün
Neden olsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok normal bir endişe biliyor musun? Aylarca mesajlaşınca insan ister istemez kafasında bir dünya kuruyor, o çok doğal. Ama unutma, herkesin deneyimi farklıdır ve arkadaşının fikri sadece onunki. Senin o çocukla enerjin, sohbetin nasıl olacak, bunu en iyi sen buluşunca anlarsın. Belki de çok şaşırırsın! ✨ Kalbini dinle, bir şans ver kendine. Buluştuğunda her şey netleşecek zaten. Sence de denemeye değmez mi? 💖