Hep mesaj atmasını bekleyip konuşmak istediğim erkek kankamdan soğumaya başladığımı hissediyorum?

Normalde çok iyiyiz. Ben sanırım fazla bağlandım hep mesaj atmasını beklerdim, kendi arkadaşlarıyla takılırdı. Benide çevrimiçi görünce günaydın kankam yazardı son birkaç gün ama ne konuşurduk nede sohbet ederdik son 3 gündür. Dün iyice ondan soğumaya başladığımı hissettim, onu beklerken bende gittim başka bir kızla sohbet ettim az iyi geldi onunla konuşmak. Bu erkek kankam, sabahları günaydın kankam yazıyor bende günaydın diyorum ama sohbetin devamı 3 gündür gelmiyor. Bugün yine ben çevrimiçiyken arkadaşımı beklerken kankimmm yazmış. Cevap vermedim, canım hiç istemedi. Normalde saatlerce onun yazmasını bekleyen ben sanki artık ondan bıkmışım gibi hissediyorum. Sanki artık eskisi gibi değilim, zaten herşeyden bıkmış hissediyorum birde arkadaşımı hep beklemek canımı sıktı. Sizce böyle hissetmem normal mi?
Hep mesaj atmasını bekleyip konuşmak istediğim erkek kankamdan soğumaya başladığımı hissediyorum?