Normalde çok iyiyiz. Ben sanırım fazla bağlandım hep mesaj atmasını beklerdim, kendi arkadaşlarıyla takılırdı. Benide çevrimiçi görünce günaydın kankam yazardı son birkaç gün ama ne konuşurduk nede sohbet ederdik son 3 gündür. Dün iyice ondan soğumaya başladığımı hissettim, onu beklerken bende gittim başka bir kızla sohbet ettim az iyi geldi onunla konuşmak. Bu erkek kankam, sabahları günaydın kankam yazıyor bende günaydın diyorum ama sohbetin devamı 3 gündür gelmiyor. Bugün yine ben çevrimiçiyken arkadaşımı beklerken kankimmm yazmış. Cevap vermedim, canım hiç istemedi. Normalde saatlerce onun yazmasını bekleyen ben sanki artık ondan bıkmışım gibi hissediyorum. Sanki artık eskisi gibi değilim, zaten herşeyden bıkmış hissediyorum birde arkadaşımı hep beklemek canımı sıktı. Sizce böyle hissetmem normal mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aradaki bağ zayıflıyor öyle olunca normaldir
Ben onu o kadar saat beklerken onun gidip başkalarıyla takılmasının, bana bir mesaj bile atmamasının beni nasıl kırdığını 1 hafta önce falan dedim ona. Seni düşünmek benim. neyime, herkese gereğinden fazla değer veriyorum hep ben üzülüyorum dedim. Özür diledi, şaşırdı ve telafi edeceğini söyledi. Ama günlerdir sadece sabahları günaydın kankam yazıp sonrsdan hiçbirşey dememesi ve diğerleriyle takılıp sohbet etmesi beni iyice soğuttu kendinden. Bugünde kankimmm yazmış. Cevap vermedim, direk çevrimdışı oldum. Cidden ondan soğudum iyice artık.
Seni çok iyi anlıyorum bu hayatta orantısız olan en büyük şey sevgi ve değer malesef ne kadar değer verirsen o kadar değersiz oluyorsun ki ben bunu anlamış değilim sen gibi ben gibi insanlar değer vere vere degersizlesiyoruz belki de kendimiz gibi insanlar bulmak bizim yapacağımız en iyi ve en doğru karar olacak bu hayatta
Öyle insanlar boze denk gelmez ki bu hayatta. O konuyu konuştuğumuz gün yine günaydın kanka yazmıştı bir anlık sinirle bana kanka falan deme sakın dediğim o zaman kıymete bindik niyeyse. Gün boyunca ben çevrimiçiyken, çevrimdisiyken hep mesaj attı durdu tamam demem naptım yine gel bi konuşalım önce dedi durdu. Sabahları günaydın yaz, karşındaki günaydın kankam deyince geri cevap verme diğerleriyle takıl övür gün yine aynısını yaz. Hadi bakalım ya cevap vermicem birkaç gün g*tü daha fazla kalkmasın aklı başına gelsin biraz. Onu ben teselli ettim gidiyo başkalarıyla. keyif çatıyo kanka ya bak
Öyle insanlar muhtaç olmadığı sürece sana seni görmezden gelir çünkü bilir ne olursa olsun sen hep yanında sındır biz insanlarin gözünde hep cepte goruluyoruz öylede olacak baksana seni o kadar çok iyi anlıyorum ki tahmin bile edemezsin şu an burada olsan sarılır teselli ederdim o derece yani 🤭🤭
Bana biri sarılsın varya, saatlerce ağlarım ben. Alev alev yanıyor içim birde kanka dediğim kişi böyle davranınca kankanin a* sg dememek için zor tutuyorum kendimi.
Kendini tutma söyle gitsin kimseye ihtiyacın yok senin tam aksine farkında değilsin ama onlar daha çok ihtiyaç duyuyor. Sana biz işte burada hata yapıyoruz malesef
Ahh ahh onu bende çok istiyorum ama ne sarılan oluyor nede dolan göz yaşı torbaları boşalıyor öylece dolu dolu duruyor dokulmuyor işte
Hep böyle oluyor, iyi gelen insanlar ya benden uzaklaşıyor ya da ben onlardan vazgeçiyorum
Malesef dostum o konu biraz sıkıntılı evet ama bildiğim tek birşey var oda bizim bizim gibi insanlara ihtiyaç duyduğumuz değer veren kıymet bilen insanlara
Öyle insanlarda yok malesef. Bir yandan düşünüyorum tamam, onunda hayatı var diyorum ama o kadar büyük bir sıkıntı yalnızlık içimdeyim ki onun arkadaşlığı bana çok iyi gelirdi. Yanındayım kanka, ben asla gitmem kanka, hep burda olucam kanka vs. vs. yalanını **** ben onun gün sonra o da gidecek
Boşver takılma ben inanıyorum en sonunda bizim gibiler kazanacak kazanmalı yani yalnızlığa gelince istersen ben yalnızlığını paylaşa bilirim yalnızlık ne demek iyi bilirim çünkü
Birsey sorabilir miyim? Bu anlattığım arkadaşım. Kısa süre için profili kaldırdım çünkü yenisini koyacaktım. Ben yenisini koymadan ppyi niye kaldırdın yazmış. Bende değiştirdim çünkü yazdım ama buna cevap vermedi. Sizce bunu durup dururken niye sordu beni umursamaz gibi davrandığı halde?
Önemsiyorum takip ediyorum seni imajı çizmek için söylemiştir sonuçta sohbet sayfasında resminin olup olmadığı belli ediyor yani özel olarak seni takip etmesi gerekmiyor ama o öyle bir imaj çizmek istemiş
Yani benim onun beni umursamadığını düşündüğüm için, daha önce bu konuyu konuştuğumuz için işaret mi verdi sizce ben her daima burdayım diye?
Yanındayım imajı veriyor ama bence sen buna çokta kanma benden söylemesi
Yok, çok kanmam çünkü benim zaten güven problemim var. Sadece birden bunu demesi şaşırttı beni. Korkmalı mıyım sizce?
Korkmamalisin ama artık insanlara hak ettiği değeri vermeye baslamalisin senin bağlanma huyun var değer verdiğin insandan kopamiyorsun. Kırmaktan çok kırılma huyun var insanlar kırılmasın ama ben kirilsam da sorun olmaz kafasindasin parmağı kanayan olsa bile koşuyorsun vücudun yara bere olsa bile kimse söylemiyorsun ama yinede görsünler istiyorsun o yüzden insanların zamanım yok müsait değilim gibi cümlelerine çok kızıyorsun ve bu yüzden bunları törpülemen gerekiyor
Bu huydan nasıl vazgecicem inanın ben kendim bile bilmiyorum.. Bende unutmak istiyorum bu huyu ama olmuyor işte
Yavaş yavaş atlata bilirsin ancak malesef
Çok zor olucak benim için, hemde çok zor...
Birinin bu konuda seni bilinçli yönlendirmesi gerekiyor aksi halde evet zor olur
Normal, insan soğuyor.
Ben onu o kadar saat beklerken onun gidip başkalarıyla takılmasının, bana bir mesaj bile atmamasının beni nasıl kırdığını 1 hafta önce falan dedim ona. Seni düşünmek benim. neyime, herkese gereğinden fazla değer veriyorum hep ben üzülüyorum dedim. Özür diledi, şaşırdı ve telafi edeceğini söyledi. Ama günlerdir sadece sabahları günaydın kankam yazıp sonrsdan hiçbirşey dememesi ve diğerleriyle takılıp sohbet etmesi beni iyice soğuttu kendinden. Bugünde kankimmm yazmış. Cevap vermedim, direk çevrimdışı olsun. Cidden ondan soğudum iyice artık.