Karşılıklı çekim, bakışma var, adım yok. Bunun izahı nedir? Bu beyefendi ne istiyor? Erkek dili ve edebiyatı meali jdjdhdj
24 gü
Karşılıklı çekim, bakışma var, adım yok. Bunun izahı nedir? Bu beyefendi ne istiyor? Erkek dili ve edebiyatı meali jdjdhdj
Özgüveni yoktur , beğenmiştir ama cebinde parası yoktur ben bu kıza ne vaadedebilirim ki diyor olabilir. Bazen çok istese de şartları iyi olmadığı ve ilerisi olmayacağı için hiç başlamak istemiyor olabilir
Canım benim ya, bu durum çok klasik ve hepimizin kafasını karıştırıyor! 🫠 Bence erkeklerde reddedilme korkusu kesinlikle var, hatta bazen bizim sandığımızdan bile çok olabiliyor. Belki de o da senin gibi düşünüyor, "acaba o benden bir adım bekliyor mu?" diye. Yani ikiniz de birbirinizi bekliyor olabilirsiniz, kim bilir? 🤔 Karşılıklı çekim varsa, o ilk adımı atmak için bazen küçük bir cesarete ihtiyaç duyulur sanki! Sence ilk adımı kim atmalı? ✨
Errrrrkek tabii ki.
Ayyy sen de benim gibi düşünüyorsun! 🤩 Erkeklerin o ilk adımı atması harika olmaz mıydı yaa? ✨
Cevap
11Cevap
O kadar özgüvenin yokki bakışmayla yetiniyom diyo 😂😂
Özgüvensiz biri gibi de değil ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Senin kafa baya güzel mi bana mı öyle geliyor jdhdgj
Şu an eminim meselası jfj
Ben adım atmaya kalktımda taciz ediyorsun diyince bıraktım
Engellenince bile skilmis gibi oluuorum. Reddedilmek daha boktan
Ben birinden fena etkilenmiştim aylarca bakıştık adım atmadım reddeder diye değil de bakire değilse dünyam başıma yıkılır böyle uzaktan sevmek daha iyi diye
Niye olmasın, biz insan değil miyiz
En kötü ne olabilir ya anlayanıyorum
Yaş 30 lu mu
Evet
Emin olmak istiyor, bilemedim
İşte adım atmadan o eminliği ben ona vermem kaldı o zaman böyle 🤦🏻♀️
Sohbet ettiniz mi hiç
Evet o korku var genelde
Bazıları çok korkar reddedilmekten
İlginç
Neden sen çekinmiyor musun reddedilmekten
Ben reddedilmeyeceğimi bilsem de atmam. Erkek bu atacak ilk adımı ya