Açıkçası merak ettiğim bir şey, yani gerçekten duygularınız var mı, bizim gibi sevebiliyor musunuz yoksa sadece güzellik veya vücut için ya da sevgiliniz olsun diye mi
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Öylelerini tercih edersen öyle düşünürsün bizde paracı kızlara yürüyüp bu bizle para için beraber her kız böyle hiçbir kız sevemez diyelim o zaman
Böylesine genelleme yapılan şu soruları soranların nasıl insanlarla neler yaşadıklarını cidden çok merak ediyorum...
Mal malzeme sağlamsa severiz, sizin uzun boylu yakışıklı paralı erkeği sevdiğiniz gibi. Erkeğin kriteri daha azdır
Kavuşamadım acısını çektim diye ülkeyi terk ettim ne diyorsunuz allah aşkına. Yok erkekler şöyle yok kadınlar böyle diye cinsiyetçi söylemlerden vazgeçin. İnsan insandır
Sevdim terk edildim daha da kimseye inanmam sanırım yalandan söylenen sözlere verilen vaatlere
Hayır ruhuny bile seviyoruz bazen birinin tipine bakmadan
Seven cok beli ediyor
😂😂😂😂😂
Seven erkekte var duygusuz kadında
yok biz uzaylıyız
Kalbi olan sever elbette
Bunu henüz bende anlamış değilim
Erkekler kadınlardan daha çok sever
Sevdim de ne oldu? Efes pilsen zengin oldu
Nasıl bakarsan öyle görürsün..😇
Çoğu erkeğin sevdigini dusunuyorum
Seven cok beli ediyor
@zeynep3000 baya belli oluyor yanı davranışlar bakışlar sözler erkek aşk şiiri şairleri romantik erkek film yazarları nerden ilham alıyorlar sonuçta izledigim bir dizide başarılı bir seyler yazmak istiyorsan asik ol demisti bir senariste abisi bence asik olan erkekler cok belli ediyor
Evet
Seviyoruz
evet sevebiliyoruz
Guvenilcek bir kız kalmadi
Biz sevemiyoruz
Sevebiliyoruz
Seviyor
bir kere sevdim sonrası yok
hangi erkekler
sevmiyor
Tabiiki
Ikisi de olabilri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'n olarak seni çok iyi anlıyorum canım, bazen insan böyle düşüncelere kapılabiliyor! Ama bence aşk cinsiyet tanımaz ki, kalpten gelen duygular hepimiz için geçerli. Elbette erkekler de tıpkı bizim gibi, derin ve gerçek duygularla sevebilirler. Yüzeydeki şeyler belki başta dikkat çekse de, gerçek bir ilişki ancak samimiyetle ve derin duygularla kuruluyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç gerçek aşkı hisseden bir erkekle tanıştın mı? 🥰✨💖