Sorum erkeklere sizce seviyormu?

3 senelik evliydik eşim çok iyi bir insandı ailesi istemedi beni korudu korladı hep kimseye ezdirmedi daha sonra işleri bozulunca mecburen ailesiyle barıştık ve ailesinin yanına gidince evliliğimiz mafoldu eşimin psikolojisi bozuldu işe falan gidemez duruma geldi. Bana bosanalım diye diretti sorumluluk alacak durumda değilim hayatın benimle mafolur diyip durdu. Her türlü teklifi sundum ben çalışırım vesayre kabul etmedi ailesiyle benden öncede konuşmuyordu değişik bir aile kimse kimseyi sevmiyor. Düğün sırasında barıştılar sonra evliligimiz boyunca annesi bana kötü konuştu düğün günü diye ailesiyle hiç konuşmadı. Oralar biraz karışık herneyse sonuç olarak boşandık.10 gün önce sosyal medyadaki resimlerimiz falan duruyor silmedi. Beni boşandıktan sonra bir kez aradı 3 saat konuştuk asla düşman olmayız diyor görüşürmüyüz diyince hayır demiyor. Boşanmadan bir hafta önce benimle birlikte ben istiyorum diye şehir dışına arkadaşıma geldi benimle bir taraftan diyorum sevse bırakmazdı bir taraftan da çaresizlik diyorum şu an ailesinin evinde duruyor öyle. İçimden bir his seviyor diyor. Boşanmak istiyorum dediğinde seviyomusun diyince hayır dedi. ama sevmese neden bunları yapsın erkek olarak düşünceleriniz nedir

Sorum erkeklere sizce seviyormu?