Tip ogrencisiyim, sevgilim universite okumamis ve gelir durumu dusuk. Ileride statü farki iliskiyi bozar mi?

Sevgilim babasının mobilyacı dükkanında çalışıyor ve sabit bir maaş almıyor. Babası ne verirse o da genelde cüzi bir miktar oluyor. Ben tıp okuyorum. Arkadaşlarım biliyor şu an sadece. Ve hepsi yanlış yaptığımı ileride aynı yerde olmadığımızı söylüyor. Herkesin dengiyle olması gerektiğini düşünüyorlar. Ama o benim dengim, onu çok seviyorum. Umurumda değil parası, isterse hiç çalışmasın ben yine bakarım ona. Ama arkadaşlarım ailemin de kabul etmeyeceğini söylüyor. Ablam doktor, eşi doktor. Diğer ablam hukuk okuyor, onun sevgilisi de hukuk okuyor. Benim sevgilim üniversite okumamış. Bunu yargılarlar, hem kendisi de kötü hisseder diyorlar. Haklı değiller bence

Güncellemeler
24 gü
Ek olarak bi dönem ailesiyle arası kötüydü ve ayrı eve çıkması gerekiyordu. Yaz dönemine denk geldiği için iki üç ay kadar tatilde çalışıp ilk ay masraflarını ben halletmiştim. O dönem sevgilim bundan çok rahatsız olmuştu. Bana karşı çok soğuktu. Kendi arkadaşları gurur yaptığını söylemişti. Sonra babasıyla barıştı ve verdiğim parayı geri ödemek istedi ben kabul etmedim hâlâ bu konu yüzünden çok tartışıyoruz
Tip ogrencisiyim, sevgilim universite okumamis ve gelir durumu dusuk. Ileride statü farki iliskiyi bozar mi?