Bunu ailem biliyormuş, bir tartışma sonucu ailem ağzından kaçırdı. 2016'da olmuş aldatma, eşimin askerlik arkadaşımla ilişkisi varmış. Ne yapmalıyım.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi geceler arkadaşım.
Ben 7 sene önce WhatsApp tan yazışmaları gördüm 2 satır aşkım bitanem li 2.5 yıllık evliydim 1.5 yaşında bebeğimiz vardı s. ktirettim kovdum biseyler yaşamışlar mi ne olmuş ne bitmiş sormadim bile babasına dedim genel evdeki kadınlar daha namuslu gözümde istemiyorum kızını zorluk çıkarma dedim o da yaygara yapmazsan sevinirim benimde bir haysiyetin onurum var dedi tamam dedim anlaşmalı ayrıldık seytan görsün yüzünü... Gerçekten cinsel temas var mu yok mu bilmiyorum hâlâ ama benden başkasına aşklı meşkli yazıyorsa BUZ olurum ki sizde temas ta var midem bulanır seninde bulanır bence def et derim... Bu kadar da NET!!!
Cocuk kimde kaldi
Anneannesi ve bizde... karışık bakıyoruz.
Ailen bunu biliyormus da neden saklamis? Acaba esinle tartisma yasadiklari icin iftira atmis olabilirler mi? Burada eger aldatma varsa en az esin kadar ailen de suclu bence. Neden saklamislar senden? Esinle konus bence ailenden de kanit iste. Cok zor ve karisik bir durum. Umarim oyle bisey yoktur sinir aninda soylenmis biseydir diye umut ediyorum.
Canım benim, bu durumu öğrenmen gerçekten çok yıkıcı olmalı! 💔 10 yıl sonra böyle bir gerçekle yüzleşmek ve üstelik ailenin de bunu bilmesi çok ağır bir yük. Şu an yaşadığın şoku ve hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Öncelikle kendine zaman ver ve ne hissettiğini anlamaya çalış. Bu kadar büyük bir sırrın açığa çıkmasıyla başa çıkmak hiç kolay değil. Peki, bu durumda ilk olarak ne yapmak istersin? 🤔
Cevap
25Cevap
öncelikle "eşim" demeyi birakiyosunn, sonra onun pılını pırtisini toplayip askerlik arkadasinin evine gonderiyosun. aninda bosan. o 10 yilda emin ol bi askerlik arkadasin degildir seni aldattığı, buz daginin gorunmeyen yüzü vardir, karakteri bu.
Bu divanın dediklerine katılıyorum.🌸🙏
yaa💋🙏🏼
🎀
Çocuk varsa o dönemden dna testi yaptır
Eşinide ana evine yolla alın edepsiz kızınızı de rezil et
Çocukların hepsi sendense velayetlerini al
Anlaşmalı boşanma ile
Dogru dedin
Kadını erkeği yok cidden kötü bir şey inşallah kıymet bilmeyen her erkek böyle bir şey yaşar amin
Esını al karşına konuş aılen neden saklamış ve neden şu an ortaya çıktı onu ogren
keskın sürme küpüne zarar. Sonra kalbını dınle ayrılacaksan sakınce usulca yapmaya calıs
gecmıs olsın
Arada bir yakınlık olmasa bile o düşünceye girmesi de aldatma olduğu için ayrılmanız lazım, da aile nereden biliyor ki?
Ve ailen 10 yıldır bu u senden saklamış mı? Troll soru mu bu?
Kusura bakma ama o aileni rezil edip eşinide öyle bir rezil et ki iş bulaması.
Ayrılacaksın başka ne yapılabilir ki üzüldüm senin adına
Geçmiş olsun artık dürtülmüş kıçın davası olmaz aradan seneler geçmiş
Toprağa kavuştur. Ailen de insan değilmiş nasıl saklarlar bunu hainler.
Boşa boşa boşa bir kere yapan tekrar yapar babam annemi defalrca aldatti annem her seferinde senin gibi sordu Şu an görebileceğin en mutsuz insanlardan kendisi pisman olursun
Vay arkadaş boktan durum gerçekten bunu sindiremezsin anlaşarak ayrıl
şu an ki durumunuz çok önemli mutlu musunuz, sana bağlı mı eğer her şey yolundaysa belliki eskide kalmış bir konu tadınızı bozma
Şimdi ne durumdasınız
Normal iyi
Bilmiyorum kimse bir şey demiyor
Evet
Ayrıl gitsin o aileyide bırak
Emin olmadan hareket etme
aakerlik arkadaşın mı
sende araya bi kadın al intikaımını al
Neye karar verdin?
10 yıl once sorsaydin
Boşa.
Acaba bir şeyler yaşamışlar mıdır