Hâlâ seviyor ve güveniyorsunuz. Fakat şartlar sizi zorunlu bir ayrılığa götürüyor. Nasıl unutursunuz
24 gü
Kaderin sizi tekrar birleştirmeyeceğini bilmek bile gayet yeterli bir cevap olur aşk acısı çeken milyonlarca kişinin kafilesine katılıp hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edersiniz fazla takılmayın dünyaya milyarlarca insan gelip geçti kaç milyarı sevmediği kişiyle evlendi ve zorla ayrılması gerekti
şiirde diyor ki
severek ayrılanlar bilirler ayrılığı,
sen benim eş ruhumsun unutmuş olsan hissederdim
unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin.
Seni görmek için geri geldim, sen gideli çok olmuş.
Nereye gidersen git çantanda resmim, aklında gülüşüm olsun
ben seni gerçekten sevdim. bitmez demiştin bitmedim.
Yani ablacım Seviyorken vazgeçtiysen unutamazsın. sevmekten de vazgeçemezsin. Sonuçta ayrılıklar da sevdaya dahil değil mi...
Canım benim, bu durum ne kadar zorlayıcıdır tahmin edebiliyorum ya 😔. Hala sevdiğin ve güvendiğin birinden mecburen ayrılmak gerçekten kalbini çok yorar. Öyle bir anda unutmak imkansız gibi gelse de, kendine zaman tanımalısın bence. Üzülmek de, hislerini yaşamak da çok doğal. Belki yeni yerler keşfetmek, arkadaşlarınla daha çok vakit geçirmek biraz olsun iyi gelir. Sen bu süreçte neler yapmayı düşünüyorsun? ✨💖
Cevap
2Cevap
Mecburi ayrılık diye bir şey yok bence insan sevdikten sonra sevdiği insanı bırakmaz iki kişiden biri yanlış yapmadıysa
Yaş kaç.. yeni içten birini bularak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?