Erkek arkadaşım beni aldatıyor olabilir mi, bu davranışlara bakınca ne düşünmeliyim?

Erkek arkadaşım 21 Mayıs günü arkadaşıyla bara gideceğini söyledi ve 7 8 saat orada kaldılar. Defalarca kez aradım mesaj attım 2 tanesini açtı. İkisinde de tuvaletteydi. Ertesi gün bana uyanınca profil fotoğrafına babasının laf ettiğini 2 3 günlüğüne kendisini koyup sonra benimle olanı tekrar koyabilip koyamayacağını sordu. O fotoğraf yaklaşık 1 senedir profil fotoğrafıydı. Şimdi mi dert etti baban dedim izin vermedim. O gece tekrar bana neden dün barda yazmadığını sordum ve beni saçma sapan terk etti düşünmek istediğini söyledi. Bunu der demez konumunu kapattı ertesi gün onu göremedim. Ama sonraki gün konumu açıktı. Bilerek açtığını sanmıyorum. Eli bir şeye mi çarptı artık bilmiyorum. Ancak o gün hiç yapmadığı şeyleri yaparak evinin karşısındaki kafede oturdu. Sonrasında kalktı arabayı aldı ve 4 senedir onunla bir kere bile gitmediğim bir yere gitti. Bir mahalle başka hiçbir şey yok bina dışında. Tanıdığı biri de olmadığına eminim orada. Sonrasında orada bir süre durup çıktı. Sonrasında ilerleyip arabayı bir yere park etti ve otobüs durağında bekledi. Ben otobüse kendisinin bindiğini düşünmüştüm ama o gün otobüs kartı bende kayıtlı ve o günün tarihine baktığımda otobüse binmemiş görünüyor. Ondan sonra ise bu sabah hakkını helal etmemi, benim saf ve temiz sevgimi hak etmediğini, kendimi kimseyle kıyaslamamam benim bambaşka olduğumu bilmemi söyledi. Hatta buna karşılık şu anda kendimi kıyaslayabileceğim biri yok. Olacak mı? dedim. Olmaz dedi. Ben 4 senedir tanıyorum hayatımda bu kadar WhatsApp'ta dolandığını görmedim. Ne zaman girsem sanki çalışmıyormuş gibi aktif. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım

Erkek arkadaşım beni aldatıyor olabilir mi, bu davranışlara bakınca ne düşünmeliyim?