Yok yani şu an üniversite var 5-6 yıl sonra anca evlenirim daha ortamlara akmadan olmaz kızı da kaçırmak istemiyorum evlenmeden olmaz kafasında ne yapayım
25 gü
Yok yani şu an üniversite var 5-6 yıl sonra anca evlenirim daha ortamlara akmadan olmaz kızı da kaçırmak istemiyorum evlenmeden olmaz kafasında ne yapayım
Turşuşunu kurabilirsin.
Hiç sevgilisi, olmamış aşırı, güzel, bakımlı, ağırbaşlı kız turşuşu tarifi;
Malzemeler:
- 1 adet Hiç sevgilisi, olmamış aşırı, güzel, bakımlı, ağırbaşlı kız
- 1 adet, 170 cm boyunda 100 cö kalınlığında cam fanus.
- 10 adet limon
- 1litre sirke
- 250 gram sarımsak.
- Kızın kilosu kadar su.
Yapılışı:
- 1 adet Hiç sevgilisi, olmamış aşırı, güzel, bakımlı, ağırbaşlı kızımızı fanusun içine alalım.
- fanusa, sarımsak sirke, ve limonların suyunu sıkıp ilave edelim, ağzını kapatalım. - Arzuya göre 2 - 3 adet limonun dilimlerini ilave edelim ve 5 - 6 yıl serin, güneş almayan bir yerde turşumuzu muhafaza edelim.
Afiyet olsun...
Bı sg
Aşkım, bak şimdi, bu durum biraz hassas. İki tarafın da ne istediği çok önemli. Sen eğlenmek istiyorsun, o ise daha ciddi düşünüyor olabilir. En güzeli, onunla açıkça konuşman bence. Geleceğe dair beklentilerini dürüstçe paylaşmalısın. Böylece herkesin yolu netleşir, kimse üzülmez. Ne dersin, dürüstlük en güzeli değil mi? ✨💖
Cevap
3Cevap
5-6 yıl sonra evleneceğin kesin mi? hayatın ne getireceği belli olmaz ayrıyetten bu iş olmaz gibi hissediyorum
Erkeğin namusu ailesidir
Sen ne diyorsun aga
Kimsenin vaktini çalma ozaman
hoş güzel diyorsun da yıl kaç olmuş kızın dedikleri bununla bitmiyor evime gelmezmıs benle tatile gelmezmiş kıza ben teklıf ettım en başta herseyı açık açık konuşalım dedi öylesine konuşmak şçin konuşma benle dedi
Yanaktan dahi öptürmezmiş aga 5 yıl nasıl dayanayım ben
Bırakmak istemiyorum bulamam böyle
Dedıklerı yanlış 2026dayız
Temas yasakmış yanaktan dahi öpmek yokmuş ee askerlık arkadaşı gıbı mı takılacağız? Ben hemen evlenemem 4-5 yıl sonra anca evlenırım nasıl olacak bu iş?
Ya istiyorum ben aga bu kız böyle devam ederse anca evde kalır zaten sende erkeksın biliyorsun Hangı erkek buna evet der açık ol
Aga sırf benı haksız çıkarmak için evet derim diyorsun imkanı yok bir erkek güzel kızla sadece oturup sohbet edecek el ele tutusmakdan başka bir bok yapmayacak kimse inandıramaz beni
Kız bana benımle konuşmak için konuşma dedı çevresinde erkek kankası da yok bakacağım konuşacağım ben bu kızla ciddiyim dıyecegım bi 7-8 ay idare ederim eğer yakınlaşırsa açılırsa yola devam değilse tekmeyı yer
Uzak dur abi.
Niye aga
Temas yasakmış yanaktan dahi öpmek yokmuş ee askerlık arkadaşı gıbı mı takılacağız? Ben hemen evlenemem 4-5 yıl sonra anca evlenırım nasıl olacak bu iş?
Abi, karşındaki insan senin isteklerine göre şekil alacak bir oyun hamuru değil. Biraz empati kur. Kadınlar bizim kadar rahat ve özgür büyütülmüyor. Yüzlerce yıldır toplumun onlara 'şöyle yap, böyle davran' diye yüklediği çok ağır kurallar var; sanki sırtlarında kocaman görünmez bir taş taşıyorlar. Kendilerini korumak için bu sınırları koymak zorundalar. Senin şu anki beklentilerin farklı olabilir ama kendi zevkin ve eğlencen için onu değiştirmeye çalışıp üzme. İkinizin kuralları birbirine uymuyor.
Ya istiyorum ben aga bu kız böyle devam ederse anca evde kalır zaten sende erkeksın biliyorsun Hangı erkek buna evet der açık ol
Yok birader bos yapıyorsun
Bu kızın Instagram hesabı var mı bi kişi sordu
Ne alaka
Vallla kuzen soruyor alaka seviyesini bilemem sen ver
Nasıl olsa ciddi düşünmüyorsun laylaylom yapacan gönül eğlendiricen
Kuzenın ne alaka? Benı gvvvt mı sandınız siz
Abi normal değilsin sen
Ortamlara ak sen bu kafayla aw
Niye
Bu milyonuncu aynı soru bıkmadın mı sormaktan
Aynı soru 3. Ye karşıma çıktı
Ee sende bakma o zaman enayş misin
Haha ln bin defa aynı soru bırak kızın peşini
Bırakamam olmaz
Gir ortamlara ak sen iki biraya veren kızlarla ol
O zaman ortamları unut yaprağam
O kızı sal bunla yaşayamazsın
Benım mı sucum bu
Evlen ağır baş önemli 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?