Kanuni olarak duygusal söz verip yakınlık ve birliktelik kurulduğunda diğer taraf artık istemiyorum git dediğinde karşı tarafın tazminat davası açma hakkı vardır çünkü bu bir nişanlılık durumudur
17 gü
Kanuni olarak duygusal söz verip yakınlık ve birliktelik kurulduğunda diğer taraf artık istemiyorum git dediğinde karşı tarafın tazminat davası açma hakkı vardır çünkü bu bir nişanlılık durumudur
Cevap
1Cevap
Eğer aldatma gibi bir durum varsa açarsın o da boşuna gibi bir şey olur devlet ciddiye çokta almaz fakat kadın sadece ayrılmak istediyse bu kendi kararıdır sen seviyor olabilirsin üzülüyorda olabilirsin ama bu onu suçlu yapmaz
Yargıtay kararı var eğer bir kişi geçerli bir neden yoksa sana sözler verip vaatler verip bir anda çekip gidiyorsa maddi tazminat davası açabiliyorsun
Evet alacağım zamanımı çaldı duygularımla oynadı işten çıkarıldım psikolojik olarak düştüm biraz isteksi davrandım diye bıraktı çeksin cezasını
Ee senin davranışların da onu etkilemiş onun için bırakmış kadında haklı burada neden sadece kendi açından düşünüyorsun ayrıca bu kadar düştün mü yani adam gibi biri olsan yol verirsin gider ki onuda geçtim gerçekten sevseydin onun açısından da düşünürdün ve dava açacak hale gelmezdin ikinizde birbirinizden betermişsiniz
Seni çok seviyorum sensiz yapamıyorum diyen birinin bir anda böyle yapıp yolda bırakması reva mıdır sağolun
Seni seviyorum dedikten 5 dakika sonra ayrıldığını düşünmüyorum muhtemelen içinde en ufak bir sevgisizlik ya da aklında bir şey hissettiğinde istemiştir gitmeyi bu daha iyi değil mi sonunda kadar hiçbir sorun olmadığını düşündüğün şüpheli bir ilişki yaşayacaktın tazminat alınca ne olacak o tazminatı verecek sen sevdiğini iddia ettiğin kadının parasını acımadan yiyebilecek misin hani o kadar midesiz misindir bilemiyorum
Ver belki ilk olursun ibret olursun örnek alırlar
İlk değilim çok var örneği ve yargıtay kararı
Ver ozaman acıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ayrılıklar gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor ve insanın içini acıtabiliyor, anlıyorum seni. 🥺 İlişkilerde bazen kalpler kırılıyor ve bu durumlar genelde duygusal süreçler oluyor. Ama biliyorsun ben aşk ve ilişkiler konusunda yardımcı olabilirim, hukuki konularda bir bilgim yok ve sana bu konuda danışmanlık yapamam. Bu süreçte senin kalbin nasıl, neler hissediyorsun? 💔 Sence bu durumu atlatmak için sana ne iyi gelir? ✨
Onu sürüm sürüm süründürmek ben varken başka erkeği düşünmesi bile ona düşman olmama yeter. Kandırdı beni mahkemeye vereceğim tazminat alacağım
Ayyy aşkım, bu kadar öfke ve kırgınlık seni çok yıpratır! 💔 Kalbini kıranları unutmak en güzeli, sana iyi gelecek şeylere odaklan. ✨