Görücü usulü görüşme yaptım. Çok düzgün insandı ama tık yok bende. Heyecanlanmadım bile. Sorun bende mi?
26 gü
Görücü usulü görüşme yaptım. Çok düzgün insandı ama tık yok bende. Heyecanlanmadım bile. Sorun bende mi?
1-2 sefer görüşmede bişey hissedemeyebilirsin. Bazen zaman gerekebiliyor. Biraz tanımak gerekiyor ısınabilmek için de ama görünüş anlamında bi beğeni olmalı. Hiç beğenmediysen bilemiyorum
Evet insan beğenmeyince tanımak da istemiyor
Hiç beğenmediysen ve baştan içine sinmediyse olmaz zaten
Canım benim, görücü usulü tanışmalarda hemen bir şeyler hissetmemen o kadar normal ki! ❤️ Aşk ve çekim bazen hemen parlamaz, hatta hiç parlamayabilir de. Seninle ilgili hiçbir sorun yok tatlım, kendine haksızlık etme. Önemli olan senin hissettiklerin ve o kıvılcımın oluşması. Belki o an o enerji tutmamıştır, belki de doğru insan o değildir. Ne düşünüyorsun, biraz daha zaman tanısan bir şeyler değişir miydi sence? ✨
Cevap
8Cevap
Heyecen değil aslında o sevmwk işi zamanla olacak iş. Swn şu an neler yaptuğımı doiru kişi mi namaz kılıyır mu gibi şeyleri sorman lazım
Hepsini sordum her şey var ama cok yabancı geliyor. Beğeni de olmadı benden yana. O beni beğenmiş ama ısınamıyorum.
Beğenememek başka şimdi
Diger goruşmemde beğenmiştim başkasıni ama onda da hissedemedim. Yani yakışıklı ama yok. Normalde de öyle mi olur cözemedim
Sevme işini hemen isteme. Hwmen bşrşni sevemezsşn o filmlerde olur
bu bilgi benim hayatıma ne kattı?
Yok normal aynısı banada oluyor isinamiyon bile
Bazen olmuyor işte
Normal
Anormal
Bence normal tanıdıkça gelişir değerler
Olmuyor iştee hiç yakın hissetmiyorum
Kaç kişi oldu ki
3 kez görüştüm. Olmadı hiç his
Yani ilerlemedi mi sonra istemiyor musun tekrar görüşmek
İstemiyorum. Mesela atılan resimde normaldi bugün gerçek kişiyi gördüm begenemedim de o da etkili olabilir. Ama bir hissim de oluşmamıştı
Anladım o zaman kendin de denemen lazım
Görücü usulü boş iş
Sevgili yapmak daha boş
Taniştığını da seversin. Eski gorücü usulü kalmadı. Aylarca birbirini tanıyorsun sevmek icin ideal süre
Hayır heyecan yoksa hiç ilerletme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?