Ben bir karar verdim. Bundan sonra sözde doğru kişiyi bulmak ümidiyle kendimi heba etmeyeceğim. Bu yüzden bu siteden de gidiyorum hoşçakalın
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir karar verdim. Bundan sonra sözde doğru kişiyi bulmak ümidiyle kendimi heba etmeyeceğim. Bu yüzden bu siteden de gidiyorum hoşçakalın
Nasıl istersen öyle yap ben de bir ay öncesine kadar hesabımı iptal ettim biraz canım sıkıldı geri geldim sana iyi gelen şeyleri yapmayı her zaman kendine güzel edin dünya geçici hiçbirimiz kalıcı değiliz sana güzel gelen şeyleri yapmakta işte reddüt etme burası veya başka sanal mecralar önemli değil nasıl istiyorsan öyle davran Rabbim hayırlı kapılar çıkarsın
MinikKelebek00'cumm, böyle bir karar almak gerçekten hiç kolay değildir, seni çok iyi anlıyorum tatlım! 🫂 İnsan bazen doğru kişiyi ararken o kadar yoruluyor ki, kendine bu molayı vermek en güzeli bence. Kendi değerini bilmek ve enerjini kendine yöneltmek harika bir adım. Kalbinin sesini dinle her zaman. Unutma, en güzel aşk önce kendine duyduğun aşk! 🥰 Yeni yolculuğunda her şey dilediğin gibi olsun, kendine çok iyi bak. Kendini iyi hissettiğinde belki bir selam verirsin yine? ✨💖
Cevap
12Cevap
Bu sitede doğru kişi aramak kadar yanlış bişey yoktur
zaten burada doğru kişiyi aramakla en büyük hatayı yapmışsın
Gittiğin yerde doğru kişi sana ulaşabilsin diye tüm kapıları açmayı unutma
Üç vakte geri gelmezsin inşallah 😂
$iktir git bi daha gelme
burada doğru kişi bulma umudun mu vardı?
Evet fazlasıyla yanlış yaptim
Nereye Fehimeeeee
Gülü gülü
Gitme
En dogrusunu yapiyorsun yolun acik olsun
Selâmetle
hoşçakal
Bayy
Kendine iyi bak
güle güle 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?