Hayata veda etme vaktimin geldiğini hissediyorum?

Her konuda çöptüm , kariyere odaklanmıştım o da beni yarı yolda bıraktı. Gelecekte ki eşime veya olacak çocuklarıma haksızlık yapıyorum, aileme haksızlık yapıyorum ama artık dayanamıyorum. Zaten birinin seveceğine inanmıyorum , en çok üzüldügum an da en kötü zamanımda bile bir insanın olmaması, haketmeyen insanlar yüzünden hastane hastane gezmem , zaten öl*den farkım yok. Allah tan umudumu keseli çok oldu beni hatırladığını bile düşünmüyorum. Surekli kalp kırıklığı, zorbaliklar, hayal kırıklığı bu evreye getirdi. Zaten bir kere öl*m geliyorsa aklına ondan sonra hayatın değişiyor ama siz ne olursa olsun psikolojik yardımınızı almaya özen gösterin. Belki huzur içinde olunca insanları izlerim yukarıdan, en azından tek gerçek arkadaşıma kavuşacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yolumu bulamıyorum, sıfırı tükettim, hiç bir şey hissetmiyorum, umarım yaratıcı alır canımı tez zamanda her gün daha kötü oluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Düşününce artık normal gelmeye başladı bu durum korku da yok tek anladığım bu dünyanın bana uygun olmadığı. Hergun her dakika aklımdan çıkmıyor artık
Hayata veda etme vaktimin geldiğini hissediyorum?