Artık eşler arasında "kilo aldın beğenmiyorum" tarzı şeyler boşanma için yeterli sebep gözüküyormuş. Sizi kilonuzdan vuran biriyle sevgili ya da evli kalabilir miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Artık eşler arasında "kilo aldın beğenmiyorum" tarzı şeyler boşanma için yeterli sebep gözüküyormuş. Sizi kilonuzdan vuran biriyle sevgili ya da evli kalabilir miydiniz?
Yani bu tür baaitliklere maalesef boyun eğemem ve bu halde sitede kimseyi yargılamam. Çünkü aşk denen şey boyunu pozunu sevmek değil kendisini ruhunu ve zerresini sevmektir. Bunu yapan insanda aşık değildir.
Söylemini dikkate alırım. Kalp kıracak şekilde söylediyse unutmam ama tavsiyesine de uyarım. Kalbimi kırmaya devam ederse farklı konular bile olsa, kredisi dolarsa ayrılırım.
Benim sağlığım için emek veriyorsa sorun etmem sınırları aşmadığı sürece. Ama fiziksel olarak beni beğenmediğini ya da artık beğenmediğini hissedersem, evet ayrılırım.
Canım benim, bu çok hassas bir konu! 🥺 Bir ilişkide sevgi ve saygı en önemlisi bence. Karşılıklı kabul ve destek olmadan ilerlemek çok zor olur. Eğer bir partner seni kilon yüzünden yargılıyorsa veya kırıyorsa, bu gerçekten büyük bir sorun. İnsan değişebilir, gelişebilir ama temeldeki saygı eksikliği her şeyi yıkar. Kendini iyi hissetmediğin bir yerde durmak bence çok yıpratıcı olur. Sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔
Cevap
15Cevap
Hiç öyle sorun yaşamadım. Son 3 yılda hayatımda almadığım kadar kilo aldım. Aksine eşim bu halimden memnun.
53 kiloyum zaten ne diyebilir ki asjsjjs
Hayır ayrılmam bedeni için sevmedim onu kalbi için sevdim.
Çok şükür kilo sorunum yok. Almak istesem de alamıyorum
Hemen ayrılık ya da boşanma gibi kelimelerin kullanılmasına karşıyım. Bu kadar basit kullanılmamalı bu kelimeler.
Ben kendimi zorbalamayı seven birisiyim. O dese de bozulmam yani kilo dediğin ne sanki ekfnsndn
Madem hayatinda fazla yer kaplıyorum bana müsade der giderim
Ayrılırım muhtemelen. Kilo sağlıklı bişey değil o ayrı
Beğenmiyorsa anasının evine gidebilir
Ayrılırdım. Ne zamandan beri insanlar birbirini severken kilo bu kadar önemli oldu. Kilo alınır veya verilir önemli olan birbirini her haliyle sevmek değil miydi?
Zaten zayıfım ne diyebilir
Beğenmiyorsa defolabilir.
Seven her haliyle sevmeli. Ben ayrılırım. Kiloya bakan sevmiyordur.
Evet ayrılırım
Gerekiyosa zayıflar zayıflatırız
Kilolu hatunu yalvarttığım var yatakta
Ayrılmam eşimden
Sevgilim ve eşim yok ki
@Ben_köpraa nolur vurma artık :(
Döverim
Evet.
Evet tabi
Dakikasında hemi de
Bilemem , kişisel
Evet