Eşiniz sizi dövse ondan ayrılırmıdınız mesela tokat falan atasa ne yapardınız ?
Cevabın nedir?
kadınların vurması erkeklere pek zarar vermiyor ama bir erkeğin kadına vurması kadını yerinden oynatıyor olmaması tabiki çok iyi ama bazen insan tahammül edemeyebilir bence alışkanlık halinde değilse çok istisna bir durumsa çok fazla abartmaya gerek yok ben şahsen kardeşimin annemin yada ileride kızımın karşıma eşim bana bir tokat attıda hemen ondan ayrılacam demesini istemem belki o durumda bir tokatta benden yer bak her yerde insanlar birbirine vurabiliyor derim üstüne birde şimdi kadınlar bir tokada boşanırım ayrılırım muhabbeti yapabilir ama anasından dayak yemeyen çocuk yok neredeyse ne yapsaydık anamızdan babamızdanda mı ayrılsaydık bize kötü olmamız için mi bir tokat attılar dert çok sıkıntı çok bir anda üstüne geldik belkide bazı şeylerde hayır var tabi olur olmaz alışkanlık halinde bir durumsa ayrılık düşünülebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılBir sevgilim suratıma çaydanlık attı akabinde tokat attı. Elini kolunu tutup bir tokat attım duruldu. Ayrılmaya gerek yok.
Bir sevgilim savaş sanatlarıyla uğraşıyordu suratıma tekme attı ardından karın boşluğuma bir tekme daha attı, ayak bileğinden tutup yere attım sonra seviştik duruldu. Ayrılmaya gerek yok.
Bir de sevgilim değildi ama kızın biri bana maket bıçağıyla atraksiyon yaptı kafası çok güzeldi. Erkek arkadaşı da ortamdaydı. Erkek arkadaşı bunu görünce ondan ayrıldı.
Sanırım erkekler şiddet görünce ayrılmıyor, şiddeti dışarı gösterince ayrılıyor.
Kadında da tam tersi oluyor zannedersem. Kadına şiddet gösterirsen ayrılır ama onun yanında başkasına şiddet gösterirsen ayrılmaz.
Tespitimi yaparım giderim.00 Yorumla
dovmek, dayan yakismaz insanlara ve kimsenin hakki yok buna yapmak icin. erkege ve kadina da yasak. hepimiz insaniz, olurya. biranlik bosluga denk gelebiliriz. ama hemen o kisi ozur dilemeli ve hatasini anlamali. tekrarlanmamali. karsigindaki kisinin gonlunu, kalbini almali. tokat atarsa, kabul etmezdim. acik konusurdum. niye ve neden yaptigini. tedavi gormesini isterim, bir psklologa gitsin, gorunsun. ama birsey olmamis gibi davranmazdim, davanamam. asirida buyutmem ama bana ne tepki verdigini de soylerdim karsimdagana. birdaha olmamali. cogu zaman erkek yapar buna ama bazende kadinlar bunu yapiyorlar. bence kimseye yakismiyor. insansa insanca davranmali. herkes hata yapabilir ama duzeltmesini de bilsin.
11 Yorumla- +1 yıl
sen nerelisin ?
eşim bana tokat atarsa bende ona tekme atarım ödeşiriz şimdi ne gerek var ayrılmaya ;))))
179 Yorumla- +1 yıl
helal be
- +1 yıl
süpersin :)) papatya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
43Cevap
Cevaplara bi baktım da, dayak hakedilen bişeymiş gibi bir hava var, ''kimbilir ne yapmıştır ne söylemiştir ki,
kocasından,erkek arkadaşından tokat yemiştir...'' şeklinde çarpık bir bakış açısı var, bazı cevaplarda ve toplumda, kadına el mi kalkar yav, ''insanlar, konuşa konuşa...'' demişler;
hiçkimse hiçbir şekilde dayağı haketmez, dayakla terbiye diye bişey olsaydı, hiçkimse eşeğin hala sudan gelmesini beklemezdi,ha karşınızdaki ''kıroyum ama para bende'' cinsinden insanımsı bi oluşumsa, buna da bişey diyemem...10 Yorumlakızlar hep soyle yaparım boyle yaparım dıyor ama nedense hıc bı se yapmıyorlar gercekten bu kadar kararlı olsalardı kadına karsı sıddet azalırdı kendınden gucsuz bı ınsanı dovmeyı maharet sanan tıplerde artık olmazdı dayak sıze tatlı gelıyor bence konusuyorsunuz ama uygulayan yok komsum karısını dovuyor merdıvenlerde tuttum adamı cektım dengesı bozuldu yere dustu bası kanadı hafıf kadın basladı bagırmaya kocamı dovuyorlar yetısın dıye ustume hucum edıyor bı de agzı burnu dagılmıs hala kocasını savunuyor butun mahalleye reklam oldum sayelerınde boyle olacagını bılseydım ıkısınede guzel bır dayak atardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılmak mıııııııııııı :) Sevdikten sonra bu işler o kadar kolay olmuyor gençler :D Ben sevgilimden ayrıldığımda barışmak için gelmişti barışcaktım ama inat olsun diye yüz vermemiştim sevmiyorum demiştim tokat atmıştı bırakmamıştı yinede . Bana bir tokat atar ben iki atarım ama ayrılmam..
Bu durumda 2 seçenek var tabi.
1- Sevip kaybetmek istemediği için sert davranarak yanında tutabilcğni düşünenler
2- Kadına şiddeti alışkanlık haline getirenler.
' seçenekte kendini belli eder zaten ve ona göre adımımızı atarız diye düşünüyorum..00 Yorumlabir ilişkide fiziki şiddet kadar ruhsal şiddette olmamalı. eğer böyle bir durum içine düşülecek olursa yaşanan durumla ilgili tepki gösterilmeli. kesinlikle bastırma, karşılıksız affetme gibi yaklaşımlar olmamalı. bu her iki durumda da ruhu zedeler.
yaşayacağım duruma göre kesinlikle bir karşılık verirdim çıkış bulamadığımda boşanırdım.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır ayrılmam yalnız bunu bir en fazla iki kez affederim.pişman olup özür dileyene kadar konuşmam. zaten sabırlı biridir ya haksız yere yanlış anlaşılmaktan vurur yada hak ettiğim için. hangisi olduğu çok önemli.hak ediyorsam bir kere göz yumarım.ama böyle bişey yapıcağımı düşünmüyorum .
00 Yorumlabence en iyisi uzaklaşmak. drek ayrılmamak lazım. ama yinede uzaklaşıp uzun bi süre araya mesafe koymak gerek. mesella evden taşınabilirsin... onun dışında ilişki türlerine görede değişir bu. bi akrabam vardı. eşiyle öyle iletişim kuruyolarda. birbirlerini bi güzel dövüyolardı. kanama falan olursa kavgaya ara verip birbirlerine baktıktan sonra kavgaya devam ediyolardı falan. çok sık kavga ediyolardı böyle ilginç bi çiftti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben kız olsam basarım tekmeyi ama çocuk faktörü var ise sadece onlar için katlanırdım mecbur bir de çalışan bir bayan değilse kocaya bağlı durumdaysa eli kolu bağlı ne yapacak? eve dönsen mıy mıy mıy laf edecekler eşe dosta sığınsan bir kaç hafta gider sonra ne olacak her türlü çıkmaz valla ama zengin bir kadınsa erkeğe ihtiyacı olmuyacağından çok daha rahat şutlayabilir.
10 Yorumlaşiddete kesınlıkle karşıyım ama çok buyuk bı hatam varsa bı tokat attı diye suyun üstüne çıkamam zeytınyağ gıbı yanı ayrılmam . çok buyuk bı hatam olmasa da bı tokat için ayrılmam ya kolay olmamalı ayrılmak süreklı el kaldırmıyorsa tabı
30 Yorumla
+1 yılbi erkek kadını dövecek konuma geldiyse :)) kadın mutlaka büyük bi salaklık yapmıştır :) bence neden dayak yedi kadın bu çok önemli :)
mesela benim abime haber vermeden eşi arkadaşlarıyla tatile gitti ve akşam abim eve gelince eşi yokk aaa nerdesin canım ben mugladayım :)) abimde dediki tatilden dönünce boşanma davasını açıyorum :) oda ilk uçakla geri döndü :) abim hastanelik etti yengemi bi hafta hastanede yattı :) şimdi 2 çocukları var ve mutlular :) dayak insanın aklını başına getireblir :)01 Yorumla
+1 yılKendim adına konuşursam;unutmam ve unutamam böyle birşeyi..karşımdakini hala sevsem bile ciddi anlamda soğuma yaşarım,boşanırım ve boşandığım halde biraz daha süründürmeye bakarım,çünkü devir değişti artık,babamdan dayak yemedim,ondan mı yicem ?
10 Yorumla
+1 yılşimdi bütün kızlar ayrılırım diyecek ama sorsan maço erkek istiyoruz derler. kadınları anlamanın imkanı yok, ben onu anladım :)
33 Yorumla- +1 yıl
gelde katılma :) +1
- +1 yıl
oda yalan maço falan istedikleri yok ayrıca maço diye illa dövecek diye bişey yok
- +1 yıl
maço diye dövecek diye bişey yok katılıyorum ama nedense hep maçolar dövüyo :)
hakeden kızlar var. istemesek de o an yapabileceğimiz bişey yok. ha eski kız arkadaşımdan bahsediyorum. face de yakalamışım ayrılcam diye başkalarıyla hemen konuşmaya başlamış çok da tındı ama o an yapcak bişey yok tokatı yedi. sonra da gelmiş bana nasıl vurursun ayrıldım senden diyo :) zaten ben ayrılmıştım salak.. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesim banada tokat atti hemde baska bi kadin kopeginin yuzunden ama bi halt yapamadim kendi ailemde zengin değil ki restimi cekip gideydim bana kim bakicak bide turkiyeye dul bi sekilde donmek daha zor gelir tokattan ole kolay değil yani birakmak.
23 Yorumla- +1 yıl
onu sevmiyomusun yani sırf sana baksın diyemi evlisin
Cevap sahibi+1 yılonu sewiyorumda o beni sewmiyor 1 oglum war nasil gidiyim buranin sartlaryla bana werirler mi saniyosun cocugu hersey mecburiyet mecburiyet..
- +1 yıl
allah yardımcınız olsun
+1 yılHaklı ise bişey demeye hakkım yok özür diler susarım, ama haksiz ise küser yalnız kalırım eğer beni çağırıp affet derse ya da bı bakışı yeter bakarsa affederim kocamı, hatta bana vurduğu elini gider öper anlima koyarım
00 Yorumlatokat atsa boşanmam ama evi terkederim yaptığının yanlış olduğunu anlasın diye canını yakarım ama beni dövmeye kalkarsa uuu düşünmek bile istemiyorum anında boşarım
03 Yorumla- +1 yıl
ya o tokadı hak ediyosan
- +1 yıl
bir insan ne yaparsa yapsın sevdiğine elini kaldırmamalı emin ol eğer o bana tokat atıyorsa onun acizliğindendir benimle konuşacak gücü kalmadığından sadece susturmaya çalışma çabasındandır. ''tokat 'ı hak etme' diye bir şey olabilir mi ya ? siz türk erkekleri hepiniz böylesiniz kimse kimseye vuramaz ne olursa olsun o benim annem değil babam değil elin kıçı kırık oğlu gelip bana tokat ata-maz.
- +1 yıl
haksız yere vuranlarda var onun için söyledim yoksa bende kadına şidete karşıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini kaldırması durumunda bile ayrılırım yıllarca babamın gözümün önünde annemi dövmesini seyretmek zorunda kaldım annemle babam kavga etmeye başladıklarında ablamla elimize terlikleri alır eğer babam anneme vurursa babamı bu terliklerle dövücez derdik sanırım o zamanlardan kalma bir tramva
10 YorumlaAllah öyle birini karşıma çıkarmaz inşallah çünkü çok kinlenirim . şimdi bi tokata belki bişey diyemem bende ona patlatırım. bazen sakinleşmek kendine gelmek için gerekirde :D .dövmek ayrı bişey ayrılırım tabiki .
02 Yorumla- +1 yıl
büyük yazmışsın be bacım:D
tamam doğru değil şiddet ama insanız
bazıkere insan çıkıyor zıvanadan ve isteemdiği şeyler yapabilyor...
sakinleşmesini bekle ve çok kırıdldığını bir daha yapmaması gerektiğini söyle...
nedir bu ayrırılık hevesi ?
Hic buyuk konusmak istemem.. ayrilabilirim belki ayrilmam ama Psikolojik siddetten daha cok korkarim..
31 Yorumla- +1 yıl
+1 guzel bir yere parmak bastin;)
ŞİDDETE HAYIIIRR ! eger oyle bir durum yasayacak olsam Allah korusun ilkinde aylarca konusmam yaptigina pisman oluncaya kadar ama eger ki tekrarlayacaksa bunu anamin evine giderim
10 Yorumla
+1 yılonun beni dövmesine izin verecek kadar basitsem eğer ayrılmam! basitliğimle basit bir insanla basitliğimi yaşarım. ama asla buna izin vermem!
10 Yorumladayak mi..boyle aciz bi durum olamaz. tabiki cikar giderim omrum boyuncada yuz yuze gelmem.
20 Yorumlaayrılmak kolay degıl tabi ama ona karşı ciddi bir soğuma yaşardım ve huyumdur unutmazdım .
20 YorumlaValla cevaplara şöyle bir baktımda şunu gördüm demekki bizim millet tokat yada dayağa meğilli baksana kimse onurunu ve grurunu düşünmüyor ne deyim başka :)
00 YorumlaO tokatı tekmeyi ona yuttururum :) bir daha sadece bana değil kimseye tekme tokat atmaya cesaret edemez :D
00 Yorumlaayrılmam.. bazen bi insanı çok güzel delirtebiliorum..ama sonucu tabiki tokat olmamalı..
şiddetle alakalı ise yine ayrılmam..ben her türlü o kişiyi yola getiririm..00 Yorumla
+1 yılşiddet zayıflık emaresidir.. akıllı adam şiddete başvurmaz. gerekirse 2 kelime söyler işine bakar... o kelimeler de karşındakinin midesine oturur haliyle...
10 Yorumla
+1 yılEvet dayagi hakedicek birsey yapmayacagim icin hemen terk ederdim
02 Yorumla- +1 yıl
nerden bilyosun yapmaycağnı
- +1 yıl
Insan kendini bilmez mi?En azindan ben bilirim yapacagim en kotu sey elestirmek olur onda da eger ileri gidersem hafif bir tokatin mahsuru yok ama hemen gonlumu alirsa tabi;)
ayrılırım...yokluğuna varım, zor günününe varım ama tokat dayak katlanamam asla o tokat bir kez atıldı mı sonrası büyüyerek gelir her defasında daha fazlasını yapar
00 Yorumlaonu surundurum mahkemelerde kimse beni dovemez
bide bosarim10 Yorumlabir anlık sinirle atılan bir tokat icin ayrılmak zor bir durum olur. ama alıskanlık haline getirdiyse hemen ayrılırım. ki genelde alıskanlık halıne gelıyor
20 Yorumlabüyük konuşmayım ama döven bi erkekle olmaz yani adam olmayan birine katlanmak kimse istemez
10 Yorumla
+1 yılişlerin o boyuta gelmesi çok üzücü tokat atmasa dahi saygı sınırları bayağı zorlanmış demektir...
10 Yorumla
+1 yılDirekt doktora gidip rapor alırdım, ordan doğru savcılığa...
47 Yorumla- +1 yıl
işte bu...
- +1 yıl
O kadarda degil abarttin(-1 ben veredim)
- +1 yıl
Bunu eksileyenler gocunuyor belli!
- +1 yıl
Ne abartması sen sorunlu musun?Yapılması gerekeni yapıyorum!Cahil ya.
- +1 yıl
Bi' tokata doktor rapor vermez. Savcılık işlem başlatmaz. Mantık hatası var.
- +1 yıl
Dövmekten bahsediyor.Detaya bakmadım.
- +1 yıl
yanlış yazmışın eksi vermedim ben sana muhtemelen erkekler vermiiştir.dediklerinde haklı olabilirsin ama dayak şiddetine göre ve erkek haksızsa.kusura bakma ama benim bile bazı kadınları ve erkekleri dövesim geliyo:)
Buçaklarm onu uykusunda intikam almadan ayrılmam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla zopayı bi alır depesine zonk deyi indirdim mi bana nasıl vururmuş görür. Ondan sonracıma önce hastaneden çıkarım sonra adliyeye giderim sanırım :D
00 Yorumlaayrılırdım . kendim dövemezdim sanırım :D babama sölerdim :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. tokattan ayrılıncak olsa; kimse evli kalmazdı canım. olmaz öyle şey diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılbi anlık sinirle atmş olabilir diye düşünürdm. ama yinede uzun bi süre süründürürdm. duygularından emın olursam devam ederdm. olamazsam ayrılırdm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. çok çirkin şeyler bunlar. sevdigim insan bana el kaldırmaya kalksa heralde bir ömür kurtulamazdı benden bizden hepimizden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Ayrılmalılar bence. Bir kere tokat atıldı mı saygı bitmiş demektir. Ve sonrasında her şey yavaş yavaş tükenecektir. İlk tokatta yollar ayrılmalı
00 Yorumlaniye dövmeyi mi düşünüyosun sevgilini veya eşini :/ ne saçma bi sorudur bu öyle bir harekette bulunamaz bana bulunursada 1 sn düşünmem ayrılırım
11 Yorumla- +1 yıl
yok ya sadece sordum
Ayrılırım tabii ki soru mu bu? Sevgilim olması bana fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulama hakkını ona vermez,kimsenin böyle bir hakkı yok.
10 Yorumlazaten erkek olduğum beni dövemez.olur da bir tokat atarsa bir nedeni vardır herhalde duruma göre değişir ne yapacağım.
00 Yorumla
+1 yıldövemez. diyelimki oldu öyle bişey. gider rapor alır sonrada bi güzel savcılığa verirdim. sonrada zaten biterdi. yüzünü bile görmek istemezdim !
10 Yorumla
+1 yılValla ters durum ben beceremem vurmayı kızlara da eğer bana vurursa da çok ters durum olur.
00 Yorumlaşahsen ben hiç vuramam o vurursa da canı sağolsun vardır bi bildiği
20 Yorumlabir şey yapmazdım eğer rahatsız olduysam bende yapıştırırdım bir tane kapanırdı olay
00 YorumlaDövebileceğini pek sanmıyorum. Ben de öyle bir şey yapmam zaten
00 YorumlaÖncelikle bir şeyi hak etme...Namus olayı girmezse yok bişe...
Dayakla ayrılınmaz hele cocuk varsa vebal alınmamalı...
Ayrılıp tekrar evlenemeyen çok...Ben bile 13 yıl sonra evlenebildim..10 Yorumlanormal bu şeyler tokat atsa nolacak normal adam çıldırmadan kadını tokatlamaz kadın kaşınmıştır
ama kadını kabahatsiz boktan sebeplerle döven hayvanları kasdetmiyorum00 YorumlaEşe el kaldırmak ezikliğin göstergesidir. Öyle bir olay olsa onunla bir daha yaşayamam zaten.
00 Yorumlaben bi kere kız arkadaşımdan tokat yemiştim. çok sert. gözlerim dolmuştu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı bile olsa pişman ederdim o attığı tokat için.Ama ayrılmazdım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. etki tepki meselesi biri bana vurmaya kalkınca nasıl gözüm dönüyosa aynı şey olur.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. çocuğu olan öyle pat diye ayrılamıyo malesef...birde maddi imkansızlık olunca
10 Yorumla
+1 yılben tokat atmıstım ama hic öyle bisiy basıma gelmedi bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
neden atmıştın ne günahı vardı cocuğun
- +1 yıl
yapmamak gerekiyo her nolursa olsun haklısın aslında
+1 yıldayak acız insanların işidir. belkı hatasını anlar dıye 1 kere affedebılırsın ama 2. tamamen aptallıktır. ınsan gercekten sevdıgı bırıne ne olursa olsun kıyamaz. kıymamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabullenemem bırakırım ama haklıysa hak etmişsem cok cok kötü bişe yapmıssam eger bıse dıyemem yoksa nayırrrrrrrrrrrrrrrr :D dehlerim aksi takdirde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben nişanlıma arada yapıştırıyorum :) (şakayla karışık ) o bana ciddi vuruyo, o zararlı çıkıyor bana işlemez :))) ahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilm bana attı bende ona attım..sonra gidip hayvanlar gibi seviştik..
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem