• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eşiniz sizi dövse ondan ayrılır mıydınız?

jentilman86
jentilman86 Takip Et
Xper 2 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Eşiniz sizi dövse ondan ayrılırmıdınız mesela tokat falan atasa ne yapardınız ?
Eşiniz sizi dövse ondan ayrılır mıydınız?
Fal Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• fkete
    fkete Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

kadınların vurması erkeklere pek zarar vermiyor ama bir erkeğin kadına vurması kadını yerinden oynatıyor olmaması tabiki çok iyi ama bazen insan tahammül edemeyebilir bence alışkanlık halinde değilse çok istisna bir durumsa çok fazla abartmaya gerek yok ben şahsen kardeşimin annemin yada ileride kızımın karşıma eşim bana bir tokat attıda hemen ondan ayrılacam demesini istemem belki o durumda bir tokatta benden yer bak her yerde insanlar birbirine vurabiliyor derim üstüne birde şimdi kadınlar bir tokada boşanırım ayrılırım muhabbeti yapabilir ama anasından dayak yemeyen çocuk yok neredeyse ne yapsaydık anamızdan babamızdanda mı ayrılsaydık bize kötü olmamız için mi bir tokat attılar dert çok sıkıntı çok bir anda üstüne geldik belkide bazı şeylerde hayır var tabi olur olmaz alışkanlık halinde bir durumsa ayrılık düşünülebilir

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• absinthium
    absinthium Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.

Bir sevgilim suratıma çaydanlık attı akabinde tokat attı. Elini kolunu tutup bir tokat attım duruldu. Ayrılmaya gerek yok.

Bir sevgilim savaş sanatlarıyla uğraşıyordu suratıma tekme attı ardından karın boşluğuma bir tekme daha attı, ayak bileğinden tutup yere attım sonra seviştik duruldu. Ayrılmaya gerek yok.

Bir de sevgilim değildi ama kızın biri bana maket bıçağıyla atraksiyon yaptı kafası çok güzeldi. Erkek arkadaşı da ortamdaydı. Erkek arkadaşı bunu görünce ondan ayrıldı.

Sanırım erkekler şiddet görünce ayrılmıyor, şiddeti dışarı gösterince ayrılıyor.

Kadında da tam tersi oluyor zannedersem. Kadına şiddet gösterirsen ayrılır ama onun yanında başkasına şiddet gösterirsen ayrılmaz.

Tespitimi yaparım giderim.

0
    0 Yorumla
  • Sevgi03
    Sevgi03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 90%
    +1 yıl

dovmek, dayan yakismaz insanlara ve kimsenin hakki yok buna yapmak icin. erkege ve kadina da yasak. hepimiz insaniz, olurya. biranlik bosluga denk gelebiliriz. ama hemen o kisi ozur dilemeli ve hatasini anlamali. tekrarlanmamali. karsigindaki kisinin gonlunu, kalbini almali. tokat atarsa, kabul etmezdim. acik konusurdum. niye ve neden yaptigini. tedavi gormesini isterim, bir psklologa gitsin, gorunsun. ama birsey olmamis gibi davranmazdim, davanamam. asirida buyutmem ama bana ne tepki verdigini de soylerdim karsimdagana. birdaha olmamali. cogu zaman erkek yapar buna ama bazende kadinlar bunu yapiyorlar. bence kimseye yakismiyor. insansa insanca davranmali. herkes hata yapabilir ama duzeltmesini de bilsin.

1
    1 Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

sen nerelisin ?

Yorumla
  • papatya23
    papatya23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

eşim bana tokat atarsa bende ona tekme atarım ödeşiriz şimdi ne gerek var ayrılmaya ;))))

17
    9 Yorumla
    • beberuhi
      beberuhi
      +1 yıl

anaa dövmeye meyilli bir kız :P

Yorumla
    • papatya23
      papatya23
      +1 yıl

hayat müşterek :))

Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

helal be

Yorumla
    • sahilden34
      sahilden34
      +1 yıl

süpersin :)) papatya

Yorumla
    • AtaPasa
      AtaPasa
      +1 yıl

Haha :) güldürdün gece gece

Yorumla
    • Running
      Running
      +1 yıl

ergenus

Yorumla
    • saydonkan
      saydonkan
      +1 yıl

ergenus melihatrus egenus 2

Yorumla
    • mamuli
      mamuli
      +1 yıl

allahöyle bişey yaşatmasın kimseye

Yorumla
    • papatya23
      papatya23
      +1 yıl

:))

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

62

Cevap

43

Cevap

• maviışık
    maviışık Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl

Cevaplara bi baktım da, dayak hakedilen bişeymiş gibi bir hava var, ''kimbilir ne yapmıştır ne söylemiştir ki,

kocasından,erkek arkadaşından tokat yemiştir...'' şeklinde çarpık bir bakış açısı var, bazı cevaplarda ve toplumda, kadına el mi kalkar yav, ''insanlar, konuşa konuşa...'' demişler;

hiçkimse hiçbir şekilde dayağı haketmez, dayakla terbiye diye bişey olsaydı, hiçkimse eşeğin hala sudan gelmesini beklemezdi,ha karşınızdaki ''kıroyum ama para bende'' cinsinden insanımsı bi oluşumsa, buna da bişey diyemem...

1
    0 Yorumla
  • leonprof
    leonprof Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

kızlar hep soyle yaparım boyle yaparım dıyor ama nedense hıc bı se yapmıyorlar gercekten bu kadar kararlı olsalardı kadına karsı sıddet azalırdı kendınden gucsuz bı ınsanı dovmeyı maharet sanan tıplerde artık olmazdı dayak sıze tatlı gelıyor bence konusuyorsunuz ama uygulayan yok komsum karısını dovuyor merdıvenlerde tuttum adamı cektım dengesı bozuldu yere dustu bası kanadı hafıf kadın basladı bagırmaya kocamı dovuyorlar yetısın dıye ustume hucum edıyor bı de agzı burnu dagılmıs hala kocasını savunuyor butun mahalleye reklam oldum sayelerınde boyle olacagını bılseydım ıkısınede guzel bır dayak atardım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ayrılmak mıııııııııııı :) Sevdikten sonra bu işler o kadar kolay olmuyor gençler :D Ben sevgilimden ayrıldığımda barışmak için gelmişti barışcaktım ama inat olsun diye yüz vermemiştim sevmiyorum demiştim tokat atmıştı bırakmamıştı yinede . Bana bir tokat atar ben iki atarım ama ayrılmam..

Bu durumda 2 seçenek var tabi.

1- Sevip kaybetmek istemediği için sert davranarak yanında tutabilcğni düşünenler

2- Kadına şiddeti alışkanlık haline getirenler.

' seçenekte kendini belli eder zaten ve ona göre adımımızı atarız diye düşünüyorum..

0
    0 Yorumla
  • prmths
    prmths Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

bir ilişkide fiziki şiddet kadar ruhsal şiddette olmamalı. eğer böyle bir durum içine düşülecek olursa yaşanan durumla ilgili tepki gösterilmeli. kesinlikle bastırma, karşılıksız affetme gibi yaklaşımlar olmamalı. bu her iki durumda da ruhu zedeler.

yaşayacağım duruma göre kesinlikle bir karşılık verirdim çıkış bulamadığımda boşanırdım.

1
    0 Yorumla
  • kedicik00
    kedicik00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

hayır ayrılmam yalnız bunu bir en fazla iki kez affederim.pişman olup özür dileyene kadar konuşmam. zaten sabırlı biridir ya haksız yere yanlış anlaşılmaktan vurur yada hak ettiğim için. hangisi olduğu çok önemli.hak ediyorsam bir kere göz yumarım.ama böyle bişey yapıcağımı düşünmüyorum .

0
    0 Yorumla
  • gatha
    gatha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

bence en iyisi uzaklaşmak. drek ayrılmamak lazım. ama yinede uzaklaşıp uzun bi süre araya mesafe koymak gerek. mesella evden taşınabilirsin... onun dışında ilişki türlerine görede değişir bu. bi akrabam vardı. eşiyle öyle iletişim kuruyolarda. birbirlerini bi güzel dövüyolardı. kanama falan olursa kavgaya ara verip birbirlerine baktıktan sonra kavgaya devam ediyolardı falan. çok sık kavga ediyolardı böyle ilginç bi çiftti.

0
    0 Yorumla
  • Oan75
    Oan75 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ben kız olsam basarım tekmeyi ama çocuk faktörü var ise sadece onlar için katlanırdım mecbur bir de çalışan bir bayan değilse kocaya bağlı durumdaysa eli kolu bağlı ne yapacak? eve dönsen mıy mıy mıy laf edecekler eşe dosta sığınsan bir kaç hafta gider sonra ne olacak her türlü çıkmaz valla ama zengin bir kadınsa erkeğe ihtiyacı olmuyacağından çok daha rahat şutlayabilir.

1
    0 Yorumla
  • mavısım57
    mavısım57 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

şiddete kesınlıkle karşıyım ama çok buyuk bı hatam varsa bı tokat attı diye suyun üstüne çıkamam zeytınyağ gıbı yanı ayrılmam . çok buyuk bı hatam olmasa da bı tokat için ayrılmam ya kolay olmamalı ayrılmak süreklı el kaldırmıyorsa tabı

3
    0 Yorumla
  • sahilden34
    sahilden34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

bi erkek kadını dövecek konuma geldiyse :)) kadın mutlaka büyük bi salaklık yapmıştır :) bence neden dayak yedi kadın bu çok önemli :)

mesela benim abime haber vermeden eşi arkadaşlarıyla tatile gitti ve akşam abim eve gelince eşi yokk aaa nerdesin canım ben mugladayım :)) abimde dediki tatilden dönünce boşanma davasını açıyorum :) oda ilk uçakla geri döndü :) abim hastanelik etti yengemi bi hafta hastanede yattı :) şimdi 2 çocukları var ve mutlular :) dayak insanın aklını başına getireblir :)

0
    1 Yorumla
    • Yeşimdmr
      Yeşimdmr
      +1 yıl

Eşim beni dövüp hastanelik edicek bende mutlu olucam.Şaka gibi :o

Yorumla
  • elif_edward
    elif_edward Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 62%
    +1 yıl

Kendim adına konuşursam;unutmam ve unutamam böyle birşeyi..karşımdakini hala sevsem bile ciddi anlamda soğuma yaşarım,boşanırım ve boşandığım halde biraz daha süründürmeye bakarım,çünkü devir değişti artık,babamdan dayak yemedim,ondan mı yicem ?

1
    0 Yorumla
  • HepsiBenimSuçum
    HepsiBenimSuçum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

şimdi bütün kızlar ayrılırım diyecek ama sorsan maço erkek istiyoruz derler. kadınları anlamanın imkanı yok, ben onu anladım :)

3
    3 Yorumla
    • HiddenUnknownchild
      HiddenUnknownchild
      +1 yıl

gelde katılma :) +1

Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

oda yalan maço falan istedikleri yok ayrıca maço diye illa dövecek diye bişey yok

Yorumla
    • HepsiBenimSuçum
      HepsiBenimSuçum
      +1 yıl

maço diye dövecek diye bişey yok katılıyorum ama nedense hep maçolar dövüyo :)

Yorumla
  • urban13
    urban13 Takip Et
    +1 yıl

hakeden kızlar var. istemesek de o an yapabileceğimiz bişey yok. ha eski kız arkadaşımdan bahsediyorum. face de yakalamışım ayrılcam diye başkalarıyla hemen konuşmaya başlamış çok da tındı ama o an yapcak bişey yok tokatı yedi. sonra da gelmiş bana nasıl vurursun ayrıldım senden diyo :) zaten ben ayrılmıştım salak.. :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

esim banada tokat atti hemde baska bi kadin kopeginin yuzunden ama bi halt yapamadim kendi ailemde zengin değil ki restimi cekip gideydim bana kim bakicak bide turkiyeye dul bi sekilde donmek daha zor gelir tokattan ole kolay değil yani birakmak.

2
    3 Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

onu sevmiyomusun yani sırf sana baksın diyemi evlisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

onu sewiyorumda o beni sewmiyor 1 oglum war nasil gidiyim buranin sartlaryla bana werirler mi saniyosun cocugu hersey mecburiyet mecburiyet..

Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

allah yardımcınız olsun

Yorumla
  • Adanalıhatun2
    Adanalıhatun2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Haklı ise bişey demeye hakkım yok özür diler susarım, ama haksiz ise küser yalnız kalırım eğer beni çağırıp affet derse ya da bı bakışı yeter bakarsa affederim kocamı, hatta bana vurduğu elini gider öper anlima koyarım

0
    0 Yorumla
  • bla2bla2
    bla2bla2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

tokat atsa boşanmam ama evi terkederim yaptığının yanlış olduğunu anlasın diye canını yakarım ama beni dövmeye kalkarsa uuu düşünmek bile istemiyorum anında boşarım

0
    3 Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

ya o tokadı hak ediyosan

Yorumla
    • bla2bla2
      bla2bla2
      +1 yıl

bir insan ne yaparsa yapsın sevdiğine elini kaldırmamalı emin ol eğer o bana tokat atıyorsa onun acizliğindendir benimle konuşacak gücü kalmadığından sadece susturmaya çalışma çabasındandır. ''tokat 'ı hak etme' diye bir şey olabilir mi ya ? siz türk erkekleri hepiniz böylesiniz kimse kimseye vuramaz ne olursa olsun o benim annem değil babam değil elin kıçı kırık oğlu gelip bana tokat ata-maz.

Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

haksız yere vuranlarda var onun için söyledim yoksa bende kadına şidete karşıyım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

elini kaldırması durumunda bile ayrılırım yıllarca babamın gözümün önünde annemi dövmesini seyretmek zorunda kaldım annemle babam kavga etmeye başladıklarında ablamla elimize terlikleri alır eğer babam anneme vurursa babamı bu terliklerle dövücez derdik sanırım o zamanlardan kalma bir tramva

1
    0 Yorumla
  • seyyah26
    seyyah26 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

Allah öyle birini karşıma çıkarmaz inşallah çünkü çok kinlenirim . şimdi bi tokata belki bişey diyemem bende ona patlatırım. bazen sakinleşmek kendine gelmek için gerekirde :D .dövmek ayrı bişey ayrılırım tabiki .

0
    2 Yorumla
    • fakirborsaci
      fakirborsaci
      +1 yıl

büyük yazmışsın be bacım:D

tamam doğru değil şiddet ama insanız

bazıkere insan çıkıyor zıvanadan ve isteemdiği şeyler yapabilyor...

sakinleşmesini bekle ve çok kırıdldığını bir daha yapmaması gerektiğini söyle...

nedir bu ayrırılık hevesi ?

Yorumla
    • seyyah26
      seyyah26
      +1 yıl

dövmek bu dövmek .kimse ayrılmak istemez ama dayak başladıysa arada saygı kalmamıştır .

Yorumla
  • simran
    simran Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Hic buyuk konusmak istemem.. ayrilabilirim belki ayrilmam ama Psikolojik siddetten daha cok korkarim..

3
    1 Yorumla
    • cevapsizsorularr
      cevapsizsorularr
      +1 yıl

+1 guzel bir yere parmak bastin;)

Yorumla
  • konyalimm
    konyalimm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

ŞİDDETE HAYIIIRR ! eger oyle bir durum yasayacak olsam Allah korusun ilkinde aylarca konusmam yaptigina pisman oluncaya kadar ama eger ki tekrarlayacaksa bunu anamin evine giderim

1
    0 Yorumla
  • candyterry
    candyterry Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

onun beni dövmesine izin verecek kadar basitsem eğer ayrılmam! basitliğimle basit bir insanla basitliğimi yaşarım. ama asla buna izin vermem!

1
    0 Yorumla
  • cigerpare
    cigerpare Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 56%
    +1 yıl

dayak mi..boyle aciz bi durum olamaz. tabiki cikar giderim omrum boyuncada yuz yuze gelmem.

2
    0 Yorumla
  • prenses0
    prenses0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

ayrılmak kolay degıl tabi ama ona karşı ciddi bir soğuma yaşardım ve huyumdur unutmazdım .

2
    0 Yorumla
  • smranya35
    smranya35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Valla cevaplara şöyle bir baktımda şunu gördüm demekki bizim millet tokat yada dayağa meğilli baksana kimse onurunu ve grurunu düşünmüyor ne deyim başka :)

0
    0 Yorumla
  • kumru35
    kumru35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

O tokatı tekmeyi ona yuttururum :) bir daha sadece bana değil kimseye tekme tokat atmaya cesaret edemez :D

0
    0 Yorumla
  • 92654946
    92654946 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

ayrılmam.. bazen bi insanı çok güzel delirtebiliorum..ama sonucu tabiki tokat olmamalı..

şiddetle alakalı ise yine ayrılmam..ben her türlü o kişiyi yola getiririm..

0
    0 Yorumla
  • fakirborsaci
    fakirborsaci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

şiddet zayıflık emaresidir.. akıllı adam şiddete başvurmaz. gerekirse 2 kelime söyler işine bakar... o kelimeler de karşındakinin midesine oturur haliyle...

1
    0 Yorumla
  • cevapsizsorularr
    cevapsizsorularr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

Evet dayagi hakedicek birsey yapmayacagim icin hemen terk ederdim

0
    2 Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

nerden bilyosun yapmaycağnı

Yorumla
    • cevapsizsorularr
      cevapsizsorularr
      +1 yıl

Insan kendini bilmez mi?En azindan ben bilirim yapacagim en kotu sey elestirmek olur onda da eger ileri gidersem hafif bir tokatin mahsuru yok ama hemen gonlumu alirsa tabi;)

Yorumla
  • shutup
    shutup Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

ayrılırım...yokluğuna varım, zor günününe varım ama tokat dayak katlanamam asla o tokat bir kez atıldı mı sonrası büyüyerek gelir her defasında daha fazlasını yapar

0
    0 Yorumla
  • afyonlumm
    afyonlumm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

onu surundurum mahkemelerde kimse beni dovemez

bide bosarim

1
    0 Yorumla
  • pinarsfk
    pinarsfk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

bir anlık sinirle atılan bir tokat icin ayrılmak zor bir durum olur. ama alıskanlık haline getirdiyse hemen ayrılırım. ki genelde alıskanlık halıne gelıyor

2
    0 Yorumla
  • varning
    varning Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

büyük konuşmayım ama döven bi erkekle olmaz yani adam olmayan birine katlanmak kimse istemez

1
    0 Yorumla
  • ballerinamiyu
    ballerinamiyu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

işlerin o boyuta gelmesi çok üzücü tokat atmasa dahi saygı sınırları bayağı zorlanmış demektir...

1
    0 Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Direkt doktora gidip rapor alırdım, ordan doğru savcılığa...

4
    7 Yorumla
    • minibirnick
      minibirnick
      +1 yıl

işte bu...

Yorumla
    • cevapsizsorularr
      cevapsizsorularr
      +1 yıl

O kadarda degil abarttin(-1 ben veredim)

Yorumla
    • angelofdevil
      angelofdevil
      +1 yıl

Bunu eksileyenler gocunuyor belli!

Yorumla
    • angelofdevil
      angelofdevil
      +1 yıl

Ne abartması sen sorunlu musun?Yapılması gerekeni yapıyorum!Cahil ya.

Yorumla
    • Fxinturevi
      Fxinturevi
      +1 yıl

Bi' tokata doktor rapor vermez. Savcılık işlem başlatmaz. Mantık hatası var.

Yorumla
    • angelofdevil
      angelofdevil
      +1 yıl

Dövmekten bahsediyor.Detaya bakmadım.

Yorumla
    • cevapsizsorularr
      cevapsizsorularr
      +1 yıl

yanlış yazmışın eksi vermedim ben sana muhtemelen erkekler vermiiştir.dediklerinde haklı olabilirsin ama dayak şiddetine göre ve erkek haksızsa.kusura bakma ama benim bile bazı kadınları ve erkekleri dövesim geliyo:)

Yorumla
  • Tuzak
    Tuzak Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Buçaklarm onu uykusunda intikam almadan ayrılmam :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

valla zopayı bi alır depesine zonk deyi indirdim mi bana nasıl vururmuş görür. Ondan sonracıma önce hastaneden çıkarım sonra adliyeye giderim sanırım :D

0
    0 Yorumla
  • byaşk
    byaşk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl

ayrılırdım . kendim dövemezdim sanırım :D babama sölerdim :D

0
    0 Yorumla
  • pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

tokattan ayrılıncak olsa; kimse evli kalmazdı canım. olmaz öyle şey diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • kalpsiz385
    kalpsiz385 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

bi anlık sinirle atmş olabilir diye düşünürdm. ama yinede uzun bi süre süründürürdm. duygularından emın olursam devam ederdm. olamazsam ayrılırdm

1
    0 Yorumla
  • eexx0101
    eexx0101 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

çok çirkin şeyler bunlar. sevdigim insan bana el kaldırmaya kalksa heralde bir ömür kurtulamazdı benden bizden hepimizden

0
    0 Yorumla
  • özgür-34
    özgür-34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.

Ayrılmalılar bence. Bir kere tokat atıldı mı saygı bitmiş demektir. Ve sonrasında her şey yavaş yavaş tükenecektir. İlk tokatta yollar ayrılmalı

0
    0 Yorumla
  • niFty
    niFty Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

niye dövmeyi mi düşünüyosun sevgilini veya eşini :/ ne saçma bi sorudur bu öyle bir harekette bulunamaz bana bulunursada 1 sn düşünmem ayrılırım

1
    1 Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

yok ya sadece sordum

Yorumla
  • laura
    laura Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Ayrılırım tabii ki soru mu bu? Sevgilim olması bana fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulama hakkını ona vermez,kimsenin böyle bir hakkı yok.

1
    0 Yorumla
  • jeodemp
    jeodemp Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

zaten erkek olduğum beni dövemez.olur da bir tokat atarsa bir nedeni vardır herhalde duruma göre değişir ne yapacağım.

0
    0 Yorumla
  • papatyacikkk
    papatyacikkk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

dövemez. diyelimki oldu öyle bişey. gider rapor alır sonrada bi güzel savcılığa verirdim. sonrada zaten biterdi. yüzünü bile görmek istemezdim !

1
    0 Yorumla
  • FrikikFikri
    FrikikFikri Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Valla ters durum ben beceremem vurmayı kızlara da eğer bana vurursa da çok ters durum olur.

0
    0 Yorumla
  • rasimctn
    rasimctn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

şahsen ben hiç vuramam o vurursa da canı sağolsun vardır bi bildiği

2
    0 Yorumla
  • aglaya
    aglaya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 109
    +1 yıl

bir şey yapmazdım eğer rahatsız olduysam bende yapıştırırdım bir tane kapanırdı olay

0
    0 Yorumla
  • Süvarimm
    Süvarimm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Dövebileceğini pek sanmıyorum. Ben de öyle bir şey yapmam zaten

0
    0 Yorumla
  • caferabi
    caferabi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 60
    +1 yıl

Öncelikle bir şeyi hak etme...Namus olayı girmezse yok bişe...

Dayakla ayrılınmaz hele cocuk varsa vebal alınmamalı...

Ayrılıp tekrar evlenemeyen çok...Ben bile 13 yıl sonra evlenebildim..

1
    0 Yorumla
  • frmnckr
    frmnckr Takip Et
    +1 yıl

normal bu şeyler tokat atsa nolacak normal adam çıldırmadan kadını tokatlamaz kadın kaşınmıştır

ama kadını kabahatsiz boktan sebeplerle döven hayvanları kasdetmiyorum

0
    0 Yorumla
  • dkkobalt
    dkkobalt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Eşe el kaldırmak ezikliğin göstergesidir. Öyle bir olay olsa onunla bir daha yaşayamam zaten.

0
    0 Yorumla
  • Chavush39
    Chavush39 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ben bi kere kız arkadaşımdan tokat yemiştim. çok sert. gözlerim dolmuştu.

1
    0 Yorumla
  • pandispanya
    pandispanya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

Haklı bile olsa pişman ederdim o attığı tokat için.Ama ayrılmazdım.

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

etki tepki meselesi biri bana vurmaya kalkınca nasıl gözüm dönüyosa aynı şey olur.

0
    2 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

A aa çok ayıp tut kollarında sakin ol hanım otur sana bir kahve yapayım neye kızdın sen bakayım gözümün nuru demen lazım :)

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

medeni olamadım daha o kadar

Yorumla
  • anyelarun
    anyelarun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.

çocuğu olan öyle pat diye ayrılamıyo malesef...birde maddi imkansızlık olunca

1
    0 Yorumla
  • eylülagosto
    eylülagosto Takip Et
    +1 yıl

ben tokat atmıstım ama hic öyle bisiy basıma gelmedi bilmiyorum

0
    2 Yorumla
    • jentilman86
      jentilman86
      +1 yıl

neden atmıştın ne günahı vardı cocuğun

Yorumla
    • eylülagosto
      eylülagosto
      +1 yıl

yapmamak gerekiyo her nolursa olsun haklısın aslında

Yorumla
  • erikreceli
    erikreceli Takip Et
    +1 yıl

dayak acız insanların işidir. belkı hatasını anlar dıye 1 kere affedebılırsın ama 2. tamamen aptallıktır. ınsan gercekten sevdıgı bırıne ne olursa olsun kıyamaz. kıymamalı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kabullenemem bırakırım ama haklıysa hak etmişsem cok cok kötü bişe yapmıssam eger bıse dıyemem yoksa nayırrrrrrrrrrrrrrrr :D dehlerim aksi takdirde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben nişanlıma arada yapıştırıyorum :) (şakayla karışık ) o bana ciddi vuruyo, o zararlı çıkıyor bana işlemez :))) ahaha

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevgilm bana attı bende ona attım..sonra gidip hayvanlar gibi seviştik..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşiniz sizi dövse ondan ayrılır mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşiniz sizi dövse? 30 cevap verildi
Aldatan eşi dövdürtür müsünüz boşar mısınız? 5 cevap verildi
Erkekler, karınız sizi dövse ne yapardınız? 23 cevap verildi
Eşiniz size bi fiske vursa naparsiniz? 16 cevap verildi
Karınız sizden kaçsa? 23 cevap verildi
Size şiddet gösteren beddua eden bir eşiniz olsa napardınız? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨