Aramızda bazı şeyler geçti ve üstüne konuşmadan direkt engelledim 7 8 ay önce. Şu an huzursuzum. Beni huzursuz eden onu da etsin sonuçta tek başıma yapmadım. Kendi kendime düşüneceğime yazacağım. Sizce? Özlem vs yok.
23 gü
Aramızda bazı şeyler geçti ve üstüne konuşmadan direkt engelledim 7 8 ay önce. Şu an huzursuzum. Beni huzursuz eden onu da etsin sonuçta tek başıma yapmadım. Kendi kendime düşüneceğime yazacağım. Sizce? Özlem vs yok.
Bırak adam yoluna baksın siz kadınlar neden böyle sınız hem engelledin hem sekiz ay geçmiş şimdi yazmak istiyosun
İlişki yaptın oda bitti kesin ilgisiz kadın
İlişki yapmadım.
Aşkım, o huzursuzluk hissini çok iyi anlıyorum! 💔 Bazen insan içinde kalanları dökmek ister, haklısın. Ama 7-8 ay sonra, özellikle özlem de yokken, tekrar iletişime geçmek senin enerjini daha çok yormasın? 💫 Kendi huzurunu düşünmek en önemlisi bence. Belki de o konuyu kendi içinde kapatmak seni daha iyi hissettirir. Ne dersin, gerçekten sana iyi gelecek mi bu konuşma? 🤔
Cevap
3Cevap
Kadınların günlük ruh hali 😂😂
Valla günlük değilde aylık diyelim. Uzun süredir aklımda ama duygusal anlamda değil
Allah Allah ya 🤣
Yaz tabi ne yaşandı?
Yani çok ileri bir şey değildi ya. Sadece öfke doluyum. Bana zehir olan günler onada olsun. Öyle yaptım çekildim yok yani. Yaptıysan sonucuna da razı olacaksın
Konu ne?
Yani çok ileri bir şey değildi ya. Sadece öfke doluyum. Bana zehir olan günler onada olsun. Öyle yaptım çekildim yok yani. Yaptıysan sonucuna da razı olacaksın
Yani çok ileri bir şey değildi ya. Sadece öfke doluyum. Bana zehir olan günler onada olsun. Öyle yaptım çekildim yok yani. Yaptıysan sonucuna da razı olacaksın.
Anlamadım yakınlaştınız mı? Neden engelledin daha acık olsan. Ve bunca zamandan sonra bunu yapman iyi olmaz ama ne yasadınız
Ya buluştuk ilk yemek yedik sonra bir yere gittik oturduk. Ben hemen ciddi düşünemem tarzı şeyler söyledi herkes 5 6 yıl flörtten sonra bile ayrılıyor vs uzun süre görüşürüz dedi yaşı 32 bu arada ve uzun sure gorusecekmisiz. Neyse sonra tekrar buluştuk. Sonra tekrar buluştuk ve bunda da bazı yakınlaşmalar oldu ilişki değil de öpüşme vs tarzı. O an kafama dank etti ve dedim bana bi çiçek bile almayan, bi yerde oturup bir şey bile yiyip içmediğim insanla neden yakınlaştım dedim. Sonuçta insan sevdiğine yatırım yapar. Neyse işte ertesi gün tekrar buluştuk ben her şeyi söyledim, oda işim yok düzenim yok sen daha iyilerine layıksın vs dedi. Bende doğru söylüyorsun dedim eve geldim engelledim. şu an hesap sormadığım için içim içimi yiyor
Yapma zorla olmamış karsılıklı yasanmış. Ve o en basından zaten bunu istemiş. Yani pisliğin teki. Bunca zaman sonra kendini düşürme sacma bileydi bitti. Bu kadar ciddiye alma
Ama ben pişmanlıktan kendimi yiyip bitirirken o hayatına devam ediyor
Yine edecek umrunda olacak mı sanıyosun. Ayrıca sende abartma yasandı bitti. Yasanmasaydı belki zamanla baglanacaktın ne ma. l oldugunu anlamıcaktın.
Ama şu an tez falan yazıyorum ve bu konu aklımı kurcalayan beni meşgul eden tek şey. Psikolojik olarak zor bir zamandan geçiyorum buna ek başına bu bir sebep olmayabilir ama şu an aklımı karıştıran tek konu diyebilirim. Yani hayatımıza biri girse hiç soramicam ve bu bana yük olup kalacak
Sen biraz tskıntılısın sanıyorum. Mesele o değil sensin. Basarı odaklısın ve mükemmeliyetçi birisin. Bu durumda mutlu olman zor. Hayatı baside indirgemelisin.
Aslında sadece pişmanım. Ve sanki herkes bunu biliyormuş gibi hissediyorum
Aşmalısın bunu. Yaşadığın sey cok basit gözünde büyütme. Adamın amacıda zaten buymus ilişki falan bahaneymiş. Sen ondan kurtulmuşsun. Kimse bilmiyor ve o bilmeyenler senden cok daha fazlasını yaşadı
Haklısın. Ne yapacağımı bilmiyorum
Unutacaksın bu kadar boş gereksiz basit biley bu. İşine gücüne odaklan. Senğn kadar temizi kalmış demek ne güzel
Teşekkür ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?