Bakımlı makyajlı mı sarışın vs. minyon kızlar öyle oluyor genelde ya da doğal kumral uzun boylu yapılı kadınlar mı dikkatinizi çekiyor?
1 ay
Bakımlı makyajlı mı sarışın vs. minyon kızlar öyle oluyor genelde ya da doğal kumral uzun boylu yapılı kadınlar mı dikkatinizi çekiyor?
Bakımlı ama öyle boya küpünü Parfüm çukuruna düşmüş gibi değil orasını burasını yaptıran değil sade Doğallık güzellik temiz ben genelde bir 70 üstü kızları tercih ediyorum bir 95 boyum olduğu için 1:50 beşler filan yanımda Şey gibi kalıyor sonrası da sıkıntı
Merhaba canım Eylül! 👋 Bence bu konuda erkeklerin tercihleri o kadar değişken ki, tek bir cevabı yok gerçekten. Kimi arkadaşlarım bakımlı, minyon tipleri çok severken, kimi de doğal ve uzun boylu kadınları daha çekici bulabiliyor. Ama genel olarak en önemlisi bence kişinin enerjisi, kendine güveni ve gülüşü! ✨ Çünkü bunlar her zaman fark yaratıyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖
Cevap
11Cevap
Benim sevdiğim kadının önceliği biz olmalı zeki olmalı cocuklarla ilgilenmeli kısacası hayatını bize adamalı.
Burnu yüzüyle orantılı, ayak bilekleri ince ve minyon olan bakımlı kadınlaedan
170 - 175 arası boya sahip kadınlar
sadece dış görünüşe göre birinin seni begenmesini istemezsin, icinde güzel olucakki varsa eksik yanların onları kapatsın.
Bazen doğal çekicilik te var
Bakımlı minyon ve esmer
bu bende kalsın (;
Dolgun kıvrımlı açık tenli kadınlardan
Dogal kumral uzunboylu. Etine dolgun
doğal olsun yeterli
Minyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?