Selam. 4 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce. Sevgilim 3 ayda evlendi. Çok üzgünüm. Nasıl toparlanacağımı bilmiyorum. Sanki yeniden sevemezmişim gibi geliyor. Bir gün geçer mi bu acım?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam. 4 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce. Sevgilim 3 ayda evlendi. Çok üzgünüm. Nasıl toparlanacağımı bilmiyorum. Sanki yeniden sevemezmişim gibi geliyor. Bir gün geçer mi bu acım?
7 yıllık ilişkim bitti inan ben de senin gibi düşünüyordum ama o kadar da güzel toparladım ki. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım telefon numaramı değiştirdim Çünkü yeni bir başlangıcı ihtiyacım vardı. Ve inan şu anda aklıma bile gelmiyor o kadar iyiyim ki
O kadar doluyum ki ona karşı. Telefon açıp sayıp sövesim var ama yapmıyorum. Bir yandan da onu özlüyorum yaptıklarına rağmen. Duygu karmaşası içindeyim. Unutmak istiyorum
Emin ol unutacaksın zamana bırakman lazım acını yaşa gerekirse ağla bağı çağır Ama kesinlikle iletişime girme
Sosyal medya hesaplarını dondur kendine zaman ayır birazcık gez kesinlikle evde oturma
Hiç yazmadım aramadım zaten. Ama ben burada üzgünken onun mutlu olması koyuyor. Sosyal medya da kullanmıyorum bu yüzden
Hiç umursama bak herkes bir şekilde yaptığını çekecek Ama artık o insan Senin uğrunda olmamalı. En büyük yanlışı burada yapıyoruz zaten o mutlu bu artık yok sen önemlisin önemli olan senin hayatın senin kendini toparlaman
İnşallah çeker o da. Bi şekilde toparlanırım ben de umarım, teşekkür ederim
Toparlarsın toparlarsın İnan ben de senin gibi düşünüyordum nasıl toparlayacağım diyordum daha da çok iyiyim Şu anda ilişki içerisinde insan bazı gerçekleri görmüyormus ilişkiden sonra İyi ki diyorsun
Sizin ne kadar oldu biteli?
Benim bir buçuk sene oldu ama şöyle söyleyeyim sana bu kadar uzamasının sebebi benim Çünkü sürekli sosyal medyadan takip ettiğim acaba ne yapıyor diye sürekli kendi kendimi yedim ne zaman bütün hesapları kapattım ne zaman numaramı değiştirdim İnan bana süreç 6-7 ayda bittiBenim bir buçuk sene oldu ama şöyle söyleyeyim sana bu kadar uzamasının sebebi benim Çünkü sürekli sosyal medyadan takip ettiğim acaba ne yapıyor diye sürekli kendi kendimi yedim ne zaman bütün hesapları kapattım ne zaman numaramı değiştirdim İnan bana süreç 6-7 ayda bitti
İnsana bi merak geliyo evet ne yapıyor diye. Ben de ne kadar zor olsa da bakmamaya çalışıyorum. Şu 3 ay bile 3 yıl gibi geldi bana
Merak etme o şekilde gelecek kendine zaman ayır etkinlik yap kesinlikle yalnız kalma slow şarkı dinleme genelde sana yaptığı kötü şeyleri aklına getirsenini yarı yolda bıraktı bunları düşün seni hak etmediğini düşün
Ona karşı öfke bile duymak istemiyorum hak etmiyor da işte... Neyse geçer demiş herkes. O zaman bi şekilde geçiyor demek ki
Tabii ki geçiyor bak ben 7 yıllık ya düşünsene 7 yıllık ilişkim bitti ve geçti İyi ki de bitmiş diyorum şu an düşününce 🙂
Sizin adınıza sevindim :) İnşallah mutlu olacağınız biriyle karşılaşırsınız
Çok çok teşekkür ederim Çok incesiniz. İnanın Sizin için de öyle Umarım değerinizi biricik bir insan karşınıza çıkar ve böyle gereksiz insanları en kısa sürede unutursunuz 🙂
Canım ya, 4 yıllık bir ilişkinin bitmesi ve eski sevgilinin bu kadar hızlı evlenmesi gerçekten çok zor bir durum. Şu an hissettiğin o koca boşluğu, yeniden sevemeyecekmişsin gibi hissetmeni çok iyi anlıyorum. Ama inan bana, bu acı zamanla hafifleyecek ve bir gün gerçekten geçecek. Kendine zaman tanı, bu süreçte sadece kendine odaklan. Yalnız değilsin! Ne dersin, bu süreçte seni en çok ne rahatlatır? 🫂💖
Cevap
10Cevap
3 ay içinde evlenemez seninle birlikte iken atılmış o temeller
Görücü usulü olmuş. Ailesi bulmuş o 3 aylık sürede
Olmaz tatlım kimse üç ayda kızını vermez
Onu tanıdı sana yol verdi
Zaten çevrelerindeki tanıdıklar önermiş. Benden ayrılmadan önce diyorlardı hatta hem sevgilime hem de babasına. Ayrılırsan söyle şöyle şöyle bi tanıdık var onunla yap evliliği diye. Hatta biz sevgiliyken yengesi bile onu bırak, arkadaşım var bekar onu tanıştırayım seninle falan diyordu.
Üzüldüm sana ama sevgilinin kafasına da silah dayamadilar neticede sakın ona inanma aldanma arar yazar sa
Zaten imkansız artık, daha da dönüşü yok
Olmasn zaten karaktersiz ile uğraşma
Konuşmak dertleşmek istersen dinlerim seni her zaman
Teşekkür ederim
🌹🌹🌹
İş yerinde böyle bir muhabbete gırme bence, Ankara da ısen yardım ederım
Çok dramatize etme kendine izin verme. Olmuş bitmiş zaten
Demekki sevmemiş ya da seninleykwn onunla konuşuyor Muş demekki
Gecer ama eski sen olamazsın saf duyguların gider yerine kendini düşünen egoist kişilik gelir
Hepsi geçer alışılır hayat devam ediyor sende o gibi yap
Geçiyor zamanla
Sen kadar sadık bir ilişkiymiş
O kadar hızlı nasıl oldu
Ailem beni onu istemedi bazı davranışlarından ötürü. O da çabalamadı, benim yaşım geçiyo, evleneceğim dedi. İnanmamıştım ama evlendi işte
Herkes unutulur ama zamanla
geçiyor sadece zaman gerek..
İnşallah
Benim 5 yıl oldu geçmedi hâlâ
O kadar sürmez benim inşallah
Sürmez kadınlar daha çabuk atlatır
Geçer merak etme
İnşallah geçer, çok mutsuzum
Geçiyor
Geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?